vekile gerek yok 100.000 imzada yeter vede 135.000 tl para lazım ....parayı hallederizde imza nasıl olur bilmemm:halay:
Printable View
23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun...
HİSSE NET YARIŞMASI- SORU/CEVAP KÖŞESİ
ÜYE:
-Patates: %60 (bilanço)...Soğan: %55 (yabancı ortaklık)....Pırasa: %40 (hisse geri alımı) kesin birinciyim...tey...tey...tey...
CEO CÜNEYT:
-Arkadaşım tamam güzel olmuş...fakat linke de yaz...kalbime de yaz...yaz bir kere daha yaz...yoksa yarışma dışı kalırsın...saf dışı kalırsın...devre dışı kalırsın...sonra hatlar filan çekmez...
ÜYE:
-Abi anlamadım...ne linki...ne hattı...daha nereye yazacağız başka...hastamısın abi sen...tey...tey...tey...
CEO CÜNEYT:
-Ulen dingil...benim tersim çok fenadır...saygın kişilere ayıp olmasın diye öyle kibar konuşuyorum...yaz diyorsak yaz...
ÜYE:
-Sizin olsun lan forum da...topik te...hayret bir şey...yazıyoruz suçlu oluyoruz...bi daha yazan şey olsun...tey...tey...tey...
CEO CÜNEYT:
-Ulen halen konuşuyorsun...çıldırtma lan...yürü git...bir daha görmeyim seni...
ÜYE:
-Tamam...tamam...sakin ol şampiyon...yazdım linke de yazdım...şimdi mutlu oldun mu...tey...tey...tey...
CEO CÜNEYT:
-Lan oğlum, linke derken...bu sefer de gidip link hissesinin topiğine yazmışsın...sonuçta yine yanlış yere yazdın...tamam senin yerine ben yazıyorum...bunlar insana kafayı yedirirler...nerede kalmıştık...off yaaa...patatesler haşlama mı olacaktı...yoksa kızartma mı...
ÜYE:
-Muhaahaaa...Muhaaaa...Muhaaaa....tey...tey...tey.. .
Kalkışma mı var burada. Yapın bakalım makara tukarayı katılımcı sayısı 100 bile olmadı.
viking......38
işfin........31
boyp.......31
boşuna uğraşmayın bu hafta birinci belli sonunculuğa bakın:evil: