Hayırlı Günler... :wave:
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
Printable View
Hayırlı Günler... :wave:
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
XU100...
Beklenen hedeflerden hiçbirisi henüz gerçekleşmediği için düşüş beklentisi devam ediyor. En iyi ihtimalle Hedef_1 'in görülmesi gerekiyor. Bu sayede kanal desteği test edilmiş olacaktır. Aynı zamanda ortalamaya da gelmiş olacaktır...
Benim asıl beklentim Hedef_2 'nin gerçekleşmesinde. Ancak o zaman ciddi bir yükselişin temelinin atıldığından ve uygun şartlar oluşursa yeni bir yukarı trendin oluşabileceğinden söz edebiliriz. Bu belirsiz ve kararsız hareketlerle ortam iyice bilinmeze doğru gider ve süreç uzar...
https://i.hizliresim.com/nhifs7h.png
Cuma günüden bu yana şiddetli bir baş dönmesi, kulak çınlaması ve mide bulantısı var. İlk gün istifra da vardı. Daha bugün ilk defa biraz kendime gelebildim...
Yine bir virüse mi denk geldim yoksa üşüttüm mü anlayamadım. Yaklaşık 2 aydır benzer durum süregeliyor. Sadece ben de mi, yoksa yaygın bir durum mu var...?
Peki neden düşüşün devam etmesi gerektiğini düşünüyorum...?
Cevabı aşağıdaki grafikte saklı. Belirginleştirerek göstermeye çalıştığım haftalık ve aylık göstergelerin durumu ciddi düzeltmeye işaret ediyor...
Aylık henüz yeni başlamış durumda. Bir ihtimal toparlayabilir ama haftalık kritik eşiği geçmiş durumda. Her geçen gün hızla olumsuz bölgelere doğru ilerliyor. Bunun toparlaması çok sert yukarı bir hareket olmadığı sürece epey uzunca bir süre alacaktır. 2-3 haftadan daha uzun bir süreden bahsediyoruz...
https://i.hizliresim.com/ph1laix.png
Üstad geçmiş olsun öncelikle.Normalde ilaç kullanmayan biriyim.Sadece rahatsızlanınca 1 gün kullanırım.Üşüttüğümde de en fazla 2 gün sonra iyileşirim.5 gündür devam eden boğaz ağrısı,burun tıkanmasıyla başlayan bir rahatsızlığım oldu.Ertesi günü nerdeyse bütün vücudumda halsizlik başladı şuan iyiyim ama kuru öksürük var...Büyük ihtimalle corona oldum diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim... :)
Şu aralar corona yeni versiyonları çok aktif olarak hızla yayılmaya başladı. Üstelik tek çeşit de değil, farklı varyantlar halinde aynı anda mevcut. Ben de böyle bir varyanta yakalanmış olabilirim...
Sana da geçmiş olsun... Öksürük uzun sürüyor ama zamanla geçiyor. Bende de bir önceki hastalığımda öyle olmuştu. Tam iyileştim derken şimdi yeniden bu şekilde rahatsızlandım...
Hayırlı Aylar... :wave:
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir ay olmasını diliyorum...