Küserim ama. Bak başka başlıklardan davet alıyorum giderim bak.
Printable View
ne vardı yani bi graf atsan abi. bak gene erken verdim hay ben bu işin. La gitti bi servis parası :oleyo::yahoo:
Bana çok kızdıklarına eminim ama ispatlayamam. Halen yukarı sürmeye çalışıyorlar. şşiit aloo ben çıktım:vk:
Yanlız açık söyleyeyim titredi eller terledi ..ler modundaydım. acaip bi ekşın var. Adamlar var ya dün üstadın dediği gibi yapıyorlar. Önce ıslatıyorlar sonra dövüyorlar. Kuruyunca bi daha ıslatıyorlar sonra bir daha dövüyorlar. Ne yalan söliim 2 lot parası ancak alabildim. O kadar diyorum. İyiki komisyon düşük. vay canına bee. Balkona çıkıp bi ciuara yakayım. Hani şeyden sonra. Ya eskiden yapıyoduk ya . Neydi adı :kahkah::kahkah::kahkah:
Dandanakan hocam yine 1435 dedim tuttu oluyor muyum ben birde tradingview de nilisis hesabinda grafiklerim var bir baksanız gelişme var mı teşekkürler ben size hala deva diyorum havaalanında hava trafik kontrolörüyum bu yaz havacilikta bir cacık olmaz 21 de kar beklemeyin başka hesabınız varsa bilmem
ALLAH a şükürler olsun bu günde zarar yazdı :he:
Nasıl zarar yazdı hepsi %3 4 diyor bende
Sn. nilkız bizimki bi arkadaşa bakıp çıkacaktık modunda. Yoksa ne anlarız biz uçaktan, biz uçan şeylerden korkarız, bizim ayağımız yere değecek. Araba olcak, benzin olcak, aa bakın elektrik olur :rules:
nası beceriyon yahu, ben anlamadım.
Algyo Info deva Arçelik vesbe ege gübre