Gecenki yaptigini yapmasa bari
Printable View
Gecenki yaptigini yapmasa bari
Sn Acemşah bi yorumunuz varmı
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar sığ kağıt istediği yere sürer bizi. Kayıtlı sermaye 27 milyona yükseldi. Şimdi 5.4 m isterse artırır. Teşvikte söyleniyor. Yabancı ortakta olabilirmiş. Lakin ben 2 aydır burdayım. Yıllardır bekleyenler varmış. Eskiler bilir 2 kere 2 hep 4 etmiyor. Bizi istediği yere götürebilir. Şahsım adına sabırla beklemekten başka yapacağım birşey yok.
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıda yeni gireceklere tavsiyem 10 kere düşünsünler....bu kağıtta teknik meknik sökmez....canı çeken almak isteyen kaldırır...istemezse satar geçer....öyle en çok yükselen hisselerde görüp balıklama atlamayın...kağıdın ederinden çok ucuz olduğu aşikar...beklentisi de var....ama çok sığ....sabrı olan alsın bir amca vardı burda adam 15 senedir kağıtta kar edememiş...yani öyle bir kağıt işte....14,30 ortalamam var bekliyorum haftalardır....kimsenin canı yanmasın kimsenin dediğine de bakmayın....cesaretiniz varsa alın çünkü bu kağıdı almak cesaret istiyor....YTD
bu hareketi yapıp aşağı bastığı çok olmuştur, dikkatli olmak lazım...
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gel gel mi,,,
gaz mı,,,
kademe var mı
adam çatır çatır alıyor.
Gelene veriyor,,, gidenden alıyor,,,
beyaz nere bu nere,,, karakter işi,,,
Dolu kademe görünce basıyor,,,
özellikle 4 haneli kademeye hemen,,,
Elinde olana bol kazanç dilerim bende yok ben kronta kitlendim.
11,65 den biraz aldım amac vakit geçsin
inci gibi dane dane dizili lotlardan sonra tahtaya bolluk bereket geldi alan da satan da bekleme yapmaz
güzel güzel doluya veriyor,,,
tepki bahane,,,
Acemsah demisti derimod zeytinburnu sahilin binasinin degerinin 0 a dusuldugunu burada yapilacak bir degerlendirmede satilmasi yada mutehaite verilmesi durumunda derimoda 30 -40 milyonlar civarinda nakit getirisi olabilir....
Tebrikler Acemşah üstad
neyse bu kadar yeter zarar :vk:
bu hissedeki tek önemli beklenti ortak arama geri boş arkadaşlar...
Bu tavanamı gidiyor ne arkadaş şuna bak ya derinlik kapalı buğün dışarda olmasaydım.
hadi git artık tavana yapıştır patron
veriyor gazııı pattt,,,!!!1
tavan geliyor gibi.
osmalı diye kurumdan biri mal çekti inşallah grup dışı değildir..
Bir haber beklentisi satın alınıyor galiba.
tavan geliyor adam fena döktü benide döküyordu son anda baktım
Çok atlayan ky oldu mu bu fiyatlardan acaba
Nerden çıktı bu kadar lot
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hareket tavan hareketi gibi gelmedi bana nedense !
12 den alan 10 dan satar 12 den satan 15 den alır bul karayı al parayı kafanız karışmasın.
teb 10 binle 2. en büyük satıcı.. bu aracı kurumdada kemikleşmiş yatırımcı var... satış öncedi 55 bin civarı vardı elinde.. 40 binin altına uzun yıllardır hiç düşmedi.. bu takip edilmeli..
15 ten 10 süzülürken oyaktan 100 bin aktanda 60-80 bin arası birileri çıkmıştı..
Alıcı satıcı dengesi nasıl arkadaşlar
Yarında Tavan yaparmış
90.000 lot artıda alışlar
10.** dan alabilip simdi satabilen bu isin ustasidir. Buralardan alip orta vade bekleyebilende ustadir. Gerisi yalan olur. Hisse ben gidecem diyor alim firsatlari veriyor. Biz niye geri geliyor diyoruz.
10.20 lerde bolinger in alt bandında dediğimde laf sokanlar olmuştu.. gülüp geçiyorum..:)
bir üye için devamlı karaladığında bu hisse ciddi prim yaptı diye uyarmıştım.. hatırlarmısınız... hatta çok övdüğündede düştüğünü yazmıştım.. o üye yeni nici ile 10 lardan yine çok karaladı :)