tüpraş ta patlama olmuş...izmir rafinerisinde...ölü ve yaralılar varmış...
TÜPRAŞ İzmir Rafinerisinde meydana gelen patlamada 3 kişinin öldüğü ve çok sayıda yaralının olduğu bildirildi-İHA
Printable View
tüpraş ta patlama olmuş...izmir rafinerisinde...ölü ve yaralılar varmış...
TÜPRAŞ İzmir Rafinerisinde meydana gelen patlamada 3 kişinin öldüğü ve çok sayıda yaralının olduğu bildirildi-İHA
dolarda 3,70/7050 trend kanal tepesi...
vadelisi ile uyuşmazlığı burdan kaynaklı...
https://i.hizliresim.com/7yg5dl.png
Hay 800 ün batsin oc. Oynascak rakami buldu yine.
ne ara 475 görüp tepti, vay arkadaş yuh ya, nerden alırsan al...
kademeleri cok hizli kaldirip cok hizli indirebiliyor bunun anlami sadece kendi var piyasada birde ufak yatririmci
ufak nereye egilim yapmissa eline vermisler herturlu gozetleme cihazini avliyor... ufak av resmen oyuzden cok kiprasmamak lazim inanilan yone dogru ..hareket edeni goruyor avliyor
yine bir al,bir sat verdiriyorlar sistemlere ..................ytd
NURİ hoca diyor ki 106800
eeeeeeeeeeee
HERİF ORAYI artık defalarca deler,geçer...üste çıkar-iner....
Bugun psikopatligi tavanlarda oyuzden flat takilmak pislige bulasmamak adina huzur verici oldu
Bugün abd'de de toplantı var.. Toplantı sonunda şöyle bir açıklama bekliyorum; görüşmelerimiz olumlu geçti abd'nin bu uygulamayı bu hafta kaldırmasını bekliyoruz.. Diye bir açıklama olabilir.
Siz ne dersiniz
bugün reis eyyy ameriga derse nanay
Bunlarin eline istatistik bilgi de vermislerdir.
ky 200 alti zarar olursa satmaz
300-600 zararda %30 u satar
700-1000 zararda %50 si satar
1000-2000 arasinda %90 i star gibi
oyuzden marjlar acik belli zarar bolgelerine cekip cekip birakiyor
herturlu pislige izin vermisler herturlu aparatusu da vermisler ki kolayca avlansin diye
bu is pasta analizi disinda pek kolay degil
avcinin orta uzun mumkunse kisa vadeli yonu yani
(siyaset yazmayayım diyorum..şurada viobtan kazanırken ama olmuyor)
Bizi İZOLE etmeye çalışıyorlar.. diye düşünüyorum..
felç edecekler ve bırakacaklar..ne halin varsa gör..
180 derece dönüşler bekliyoruz ama olmaz yahu..!
ABD bu kararı 1 günde vermedi..ayların,yılların birikimi..
Feykten yazdigi lotlari kimsenin alma satma sansi yok. Mesela yukari niyetli ve satista kendisine ait 400 lot var diyelim. Aktiften alis emri yolluyorum 40 tane hopp bakiyorum 400 ucmus kademe kalkmis ve benim emir pasife gecmis. Kac kere oldu bilmiyorum.
Her zaman ki gibi gece kuru kaldırıp sabah sazan avı yapıp ky yi düşüşe şartlandırmış..haliyle akşama kadar ağır ağır ky short açacak py de bundan para kazanacak oyunun kuralı gereği borsalar yükselmek zorunda
isterse yüzyıllık bir düşüncenin sonucu olsun. Türkiye'ye uygulayabileceği bir karar değil. Orta doğu'da ki ABD'nin elini güçlendiren ve çıkarlarını arttıran tek ülke Türkiye ve Türkiye bu durumu arttırarak devam ettirecek pozisyonda. ABD Türkiye'den uzaklaşırsa Rusya ve İran bu bölgelerde güç üstünlük edecek.. ABD'nin Türkiye'ye ihtiyacı var daha bizimle işleri var. Ama bizim ABD'ye ihtiyacımız yok bunu er-geç anlayacaklar.
garanla piyasayı frenlemeye çalışıyorlar salınca işler rayına oturacak sanırsam...
hans yine long topluyor.
Aslinda vize krizi cok buyuk problem.
Gelecek sikintilarin ilk ciddi adimi.
Borsa sadece fedin sicak parasina bakiyor su an.
Fed den parayi alan fon kosup borsalara yatiriyor 8 yildir.
Abd ekonomik yaptirim dahi yapsa turkiye ye fedin bu sicak para destegi surdukce borsaya giris olur.
Uzun zamandir yaziyorum bunu dow balonu 23 bine gelmis. Fed devam ettikce boyle 30 bine de gider
dolar vadeli...
seansiçi 3,70-,7150 aralığında, şu mavi kutuya sağ omzu çizermi
gecede tobonun hakkını verirmi...
hani hep diyolarya, bigece ansızın diye...
https://i.hizliresim.com/Ey8kan.png
ABD'nin ekonomik yaptırım yaptığı ülkelere, milletlere bakın.. O zaman daha iyi anlarsınız niçin Türkiye'ye ekonomik yaptırım uygulayamayacağını.
Sercanhan seni bilirim buyuk rallide hep long tarafi desteklerdin. Hakkini yemesin kimse
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu işin sonu ambargo ya giderse çok canlar yanar
Onde kalsin
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
seans sonuna kadar bu hızla yürümez LONG lar avantajlı görülsede yine bi düzeltmeye gireceklerini düşünüyorum. sonuç olarak karmakarışık bi oyun olur..
Düşüşe tahammülü yok borsamızın, sert ve ani düşüp geri pompalıyor. Bugün 102 lerde dengelenebilirdi ama ona da izin verilmiyor, stopladım 127.100 den düşerse düşsün.
Ben nasıl bi borsacıyım. Borsa burdan yüzde 50 düşsün..Siz short açın..iddaa ediyorum yine vobda beş kuruş kazanamazsınız..
127.700 SHORT ..az miktar..
bu ne biçim borsa...?? kafayı yedirecekler..
5 dk ve üstünü bilmem ama sabah sabah 1 dk lık sistemleri kucağa aldı hoplattı...önce shorta geçirdi ardından long...döner yine verirse çok küfür yer soytarı :he: