Lider adanayla görüşmeler sona ermiş..
Printable View
Lider adanayla görüşmeler sona ermiş..
Görüşmelere marka başlamış. Ytd .
Mersin firmasi alimi yazmiyor kap ta bide oyak cikmis takas olumsuz haber dusecegi icin mi 62 den eksi60 kkapatti
HTC Desire 816G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
EE nedir bu haber şimdi.. Çaktırmadan.. Trnsk den sıvışıyorlar mı anlamadım..
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eğer twiterda insanların umudunu taze tutup da... Daha sonra vazgeçtik.. Şartlar izin vermedi vs derlerse.. Yazıklar olsun....
Onumuzdeki hafta hersey belli olacak gliba
Öyle bir şey mümkün değil kendi maliyetleri bizden yüksek olumlu haberle hisse satamiyorlar. Sence olumsuz haberde kendi aldıklarını kime satacaklar. Yine kendilerine arada olan panikle lanet olsun diye satan ky ya olacaktır. Ne zaman para kazanırken terlemislerki bu gün terlesinler
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trnsk ve marka içerisinde kate kulle yalan dolan komedi hepsi var yetkili olsam hızlı şekilde marka ve trnsk borsadan geri dönüşü olmayacak şekilde atardım.
1 hafta daha bekliyorum.. Sonra bende yollarını ayıracağım.. Transtürk... Senle.... Yeni maceralara yelken açacağım.....
Abi sen ne diyon bu ise adanani sonlandirilmasi markaya gitmesi
Yeni başvuruları en kısa zamanda yapacağız.. Demişler twiter da ama... Ne olur bilinmez..
10 ün içinde tekstil alımını iptal et paranı faizii ile al belgeler gönder dedi spk 22 şubatta pazartesi haberi gelir gelmesi ggerek lider adana alımından vazgeçti bankayı transamı alacak acaba
Banka almak mı? adamlar 7milyon hesaba yatiramiyorlar yok onun ona borcu varmis onunda orada alacağı varmış.. Entrika yalan dolan herşey var bu senaryoda.. Mine hanimzadenin de biyerlerde söylediği gibi ne oldugu belli olmayan içi boşaltilmiş firmalarin kapisina kilit sahiplerinin ve yetkililerininde boynuna kilit vurulmasi lazim diye..
Ben bu ve benzeri durumlara düşülmiyecekse ve bu oyunlari kuranlar cezalarini çekeceklerse parami kaybetmeye raziyim.. Ama şu gerçek gün yüzüne çikti bunlar bırak banka almayı bankadan kredi bile alamazlar..
Ben 1tl olana kadar beklerin nasipse..
Gerisi hikaye..
Bu hisseler oldukça ve kapanmadikça ve beklemeyi ve zamaninda satmayi bildikçe buradan çok daha para kazaniriz yani spk bitti demedikçe kapiya kilidi vurmadikça kar var demektir..
Burada tam bir karanlik ve puslu hava oluştu yakındir gibime geliyor.. Ya Herru ya merru
Hazir miyiz gençler ekşına
Herseye ragmen beklemeye devam mi diyosun abi diger koydeki entirikalari anladin beklicem diyosan bende beklerim ya herru ya merru
Aynen oyle yapacam adananin markaya gitmesi etki edermi
Kapatalim bakmayalım yüzde üç yüzde beş hergun aşağıya çok çabuk görüştüler lider adanayla olumsuz bakalım geriye ne kaldı şimdi
ve beklenen satın alma haberi kap a düştü.. duran varlık elde edinimi de yapıldı.. şükür çok bişey kalmadı hareketlenmesine..!! hem trnsk hem marka satın alma işlemi yapılmış durumda kapa haberi düştü ..gözümüz aydın arkadaşlar !!:ok::halay:
Bu hafta en az 20 30 tavan yapar en az diye düşünüyorum!
Şakami yapiyorsunuz
Yok 50 -60 tavan diyorum ben.
SM-C7010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu anda görebilen varmı acaba kactayiz
Şu an 0.58
Ozaman haber etkilemedi
iyi bir gelişme en azından tahta kapanmaz.
bugün red cevabı ile ilgili haber gelmesi lazım galiba başvuruyu da bekliyoruz.
bu sefer 1 üstüyüz korkma selefon:wave:ytd
Yaptığın işin ne kadar kahla alındığı her iki sırketin 1 kuruş bile oynamamasindan belli fazla kendini övmeye gerek yok şunu yapiyoruz bunu yapıyoruz diye ayna tahtada ne yaptığını görmek için
Eşleşme .57
Ne farkeder tarkan ha..1 üstü:)
Ha 1 6
Batmazsan .................
Mine tozlu yu twitter da eleştirince hemen takipten çıkarıyor. Onun istediği kendisini sürekli şak şaklamamız twitter da. Ne güzel zarar ediyoruz ama önemli değil siz kazanıyorsunuz ya mine hanım bizim kaybetmemiz önemli değil dememizi bekliyor.benim gözünde bi kadının acundan bir farkı yok.o da bizi tokatlayıp gitmenin derdinde...
Bence nankorluk yapiyorsunuz.bu kagit kotdan atilmadiysa 0.90 lara kadar yukselmisse yine onun sayesinde.yoksa coktan kotdan atilmisti.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her gun eksiye gider mi bi hisse bide anapazar hedefi var mine hanim aciklama yapti kap haber dustu tik demedi nerden bulastim buna