Liğ bitmistir beşıktaş için
Printable View
Liğ bitmistir beşıktaş için
Geçen sezon fenerin yaşadıklarını yaşıyoruz....
Takımın başında hoca var mıydı yahu . Ben göremedim de...
Kardemir d ve trakyacam da olan hisselerimi .bu gidişle . ileri günler ve haftalarda .satıp beşiktaş hisselerini 1.50 altından toplamaya hazırlanabilirim. Diye düşünüyorum...
galibiyet almayı unuttular sistem diye diye. istifa edin gidin komple.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En azından Fikret artık aday olamaz... dipler iyidir bazen...
Bu hisseyi buralardan daha aşağı verirse spek o zaman kendisi düşünsün ne kadar daha yatar yada ne kadar daha kaptırır bize hava hoş 1.50 bekliyoruz tüm top tüfekle gelirse vurmak için
Bu hissenin speği çok mert delikanlı bir adam küçük yatırımcıyı koruyo , hisse şu 1.39-1.40 bandında olmalıydı helal olsun...
rahmi koç tekrar aday ol demiş F.O na. o zaman para verin. demekle olmuyor.
Batmış bitmiş kulübe 4 -5 kişi başkanlık için nabız yokluyor bi o.ç luğu hissediyorum yoksa bu kadar adam talip olmazdı.
gol atmayı unuttular acilen avcıyı yollamaları lazım. geçen sezon o kadroyla şampiyonluğu kovaladilar bu sezon pas pas diye paspas oldular.
Seçilmiş aile oldukları için SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fener emin adımlarla piyasa değeri olarak 1.5 milyar TL ye giderken bu da 400 milyon TL lerde. Afferin la size. 1 Fener = 4 bjk olmak üzere.
Yazdıklarım Hayāl Ürünüdür. Herkes Aklını Kullansın. Akıllı Olsun. YTD
Arkadaşlar, 3 aylıklar açıklanmış. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/792452
BJKAS 3 aylık bilanço
01/06/2019 - 31/08/2019 dönemi konsolide net zararı - 66.782.308 tl olmuştur.
(önceki zararı - 177.837.448 tl)
niye tavan olmuyor?!...
BJKAS da cuma günü ortalama 1.626 tl dan toplam 538.845 lot açığa satış işlemi gerçekleşmiştir..
o kadar bilanço zararına rağmen neden yukarı sürdükleri belli oldu !!!
BJKAS TEMEL ANALİZ
Beşiktaşda sıkıntılı bir süreç geçiriyor.......Hernekadar % 25 Kar potansiyelide olsa bu bunun gerçekleşmesi için bazı şartlar lazım......
Videoda genişçe açıklama mevcut........
https://www.youtube.com/watch?v=RmJQwU51ETg
kötü bilanco cart curt hepsi geride kalmış
yeni secim yeni heyacan
grafikteki güzelleşme ile
6-5 lot alım yaptım rabbim utandırmasın
bol kazançlar:he::he::he:
Adalı ve çebi arasında geçer yarış, hangisi zenginse o kazansın 🙄
Kafa kafaya geçmesini beklediğim başkanlık yarışında Ahmet Nur Çebi’nin kazanmasını dilerim. Beşiktaşımız İçin en iyisinin bu olduğunu düşünüyorum.🦅🦅🦅
Bi haraketlilik olabilir mi acaba arkadaşlar 🦅 🦅 🦅
Arkadaşlar,Beşiktaşlı olarak,çok üzgünüm...Ancak bu sene malesef lig Beşiktaş için başlamadan bitti bence...Ancak.borsa açısından alım,hedefim olan 1.00 ile1.15 li rakamlara kadar geleceğini ve oralardan alım yapmayı düşünüyorum...Bu konuda olumlu veya olumsuz,fikirleini yazan olursa memnun olurum.Selam ve saygılar..
bjk nin durumunu çok yazdım.
hepside malesef gerçekleşti.
tüpcüden hesap soracağım diye yönetime gelen ormancı resmen kartalı iflas ettirdi.
borç 600 milyon dolar.
gelecek yönetim bunlardan tek tek hesap sorması gerekir. bu borç nassıl yapılmış.klübün içi nasıl boşaltılmış.
bunlardan hesap sormayacak adamlar gelecekse hiç gelmesinler.
kayyuma düşersede bunlardan iyi yönetilir.
bu şekilde bir borç nedir.yatırımcıyı yada taraftarı zaten bitirdiler.
gelecek adamlar bunların dosyalarını geriye dfönük incelenmesi için ne gerekiyorsa yapmalıdır.
tüpcünün devamı ormancı ormancının devamıda yeni başkan olacaksa hiç olmasın.
gelecek adamlar 600 milyon dolarlık borç nasıl yapılmış klüp nasıl iflas ettirilmiş bunun hesabını soracaksa gelsinler.
yoksa o onun devamı bu da bunun devamı olacaksa kayyuma düşer bu iş durum kendini belli eder.
sportif başarı zaten beklenemez.
defans kaleci orta saha forvet her tarafa transfer lazım.
eldeki vasat zayıf kadro ile anca küme düşmemeye oynarız.
durum ortada.kadroyu çok yazdım.verilen astronomik rakamlar.boşa giden milyonlarca avrolar.
hisse olarak beklentisi yok.
ne şampiyonluğa oynar.
nede başarılı olabilir.
seyircide maça gitmez.küstü seyircide.durum böyle berbat hale getirenler utansın diyecemde.yüz yok adamlarda.
neredeyse ben süper yöneticiyim diyecekler.
her gün bir tv kanalında boy gösterdi ormancı kendini kanallarda öve öve bitiremiyordu.bizide gözümüzü güzel boyadı.inandırdı.yıllarca.durum ise ortada.dediklerinin tam tersi.
bir anda arka kapıdan sıvıştı.kaçtı.kimseyi artık inandıramıyordu çünki.
süper yöneticiysen neden klüpü iflas ettirdiniz demezlermi.bu borç batağı nasıl oldu demezlermi.
neden takım küme düşmeye oynuyor demezlermi.
pes diyorum.pes.diyecekte baska bir şeyim yok.
taraftarımıza yazık oldu.hissedarlara yazık oldu...ytd.
bir beşiktaş lı olarak yazalım.. elimde hissesi yok almayı da düşünüyoırum.
neden alınır.
son 3 yılda 6 liradan 1,40 lara değmiş....
artık kusacağını kusmuş .
Fikret orman ın hisseye verdiği kaos ivmesi (3 yıllık grafiği açın o şekilde bakarak yorumluyorum) ile aşağıya gelebildiğince gelmiş. fikret orman ın istifasının kaçınılmaz oluşu ile düşenini kırmış, ha yarın hisse batmaz ama yarında sert şekilde de yükselmez.
her hissede aşağıya geliş bana alım fırsatı verir.
şu an hisse 1,73 lerde Aralık ın ilk haftası öngörü yerim çok değişik bu sebeple ben hissesini bu kısa zamanda alacağım...
2 aylıkta büyük getiri bekliyorum...
ytd....
kendime nottur....
elimde 479 danda var 2.23 ve 2.59 olanda var vs. birkac kez al sat yaptim. neticede ortalama ve + bekleme maliyeti yüksek yani. para pul olmuş. neyseki öyle çok miktarda almadım. yani en kötüsü bence geride kaldı. sadece bedelli yaparlarmı o kaygı var. bedelli yapsa kulübün para koyması lazım bildigim kadarı ile o da olmadığı için bu şartlarda yapmazlar. 1.35 leri gördü hisse daha asagisi olmadi.bence dahada oralara gelmez. eger endek.bozarda sportifler beraberce düşerse ancak olur. fener nerdeyse p.d 4 katı olmuâtu o kadarda fark olmamalı.
Yeni bir dönem başlayacak (bence çebi ile), herşeyi en kötüsü şu an yaşanıyor, yani buraların dip olduğunu düşünüyorum Kartal için...
Zaten KY düşecek batacak diyorsa alınır...
bu şuralara gidecek diyen pazarlayan daha yok yani alınır...
Düşeceği en fazla 1,61 gözükür %25 ihtimal...
ptesi sabah olumsuz dahi açsın kapanış mumları + yeşilli
sahada toz u dumana katamadı ama bistte ben bekliyorum...
Evet şirketin borçları çok bu yük ü kaldıracak bedelli yapar tüm bedeli şirket alırım der.
yıkılır ortalık yıkılır...
YTD...
Çebi hayırlı olsun, bence olması gereken olmuştur... artık icraat zamanı...
aynen bende katılıyorum zaten tüm sportiflerden eşit miktarda elimde var o ayrı konu
kazanç konusuna gelirsek yeni yönetim yeni umutlar:ok:
Hayırlı olsun Büyük Beşiktaşımızın Büyük Başkanı AHMET NUR ÇEBİ
evet yeni başkan hayırlı olsun umarım iyi işler yapar. ilk yapması gereken ödemeleri yapması. artık taşın altına elini koyacaklar. ayrıca geçmiş dönemler gerçekten incelensin. fikret orman iyi işler yapıyor diye ş.ligi maçları öncesi girmiştim ben tam hayal kırıklığı oldu. ben olsam devre arası kariusu gönderir fabriyi alırdım öncelikle. mevcut kaleci tam bir facia. forvet lazım ayrıca topu kaleye atacak adam lazım.dünya yıldızı gerekmiyor.
Merhaba Gologodri Üstad
Borcu çok olan ŞİRKETLERİN son mermisidir bedelli bunda da şahsi düşüncem başarlı çıkacağını düşünmem
A.Ş. son mermisini PIPE MUAMELESİ ni kısaca yazmaya çalıştım kısaca anlamı bu yazdığım başka da şansı kalmadı zaten.
yeni yönetim bütün süreçleri yatıracaktır.
şubat ayına kadar ayakta duracak kasada parada yok....
hayırlı akşamlar....
https://www.haberturk.com/yazarlar/g...s-simdi-nereye
fikret orman resmen kulübün ağzına edip gitmiş. o kadarda futbolcu ihraç ediyor vs diye kandırılmışız resmen. 6543 milyon tl temlik var. diğer fener vs gs nin temlikleri 1 milyar civarı trabzonun 2732 milyon tl. hayır ne olduda buhar mı oldu kardeşim? pepe vs ile olacak iş değil bu. diğer kulüplerde maaşı yüksek oyuncu aldı oynattı hiçbirisi bu durumda değil.
O yazının devamında bu durumdan nasıl kurtulacağıda var.Bu kadar borcu olan firmanın normal şartlarda varlık satışı yapıp kalan borcu yeniden yapılandırması ve yoluna devam etmesi gerekir çünkü kulup zaten kar edebilecek gelir getirecek kalemlere sahip.Ama bizimkiler borcun faizini ödeyemeyecek hale gelmiş kulubü yaşatmaya çalışıyorlar.Hem yarışmacı takım yapacaksın hemde bu borcu indireceksin bunun olması mümkün değil .Yol yakınken elindeki varlıkları satıp kulübü düzlüğe çıkarmaktan başka çareleri yok yarın çok geç olabilir aklın yolu bir bütün dünyada bunun örnekleri var ya kulübü yada varlıklarını ya seve yada si...si... satacaksınız oyalamayı bırakın ...............6222
-50 milyon değerin de bir oyuncu satışı yapa bilirse.
-Ve yerine oyuncu almadan alt yapıdan takviye yapmalı
-geniş katılımlı bir kampanya şart forma satışları ile olcak değil durum
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fener 1 Milyar tl den fazla piyasa değeri farkı attı. Bakalım 4 e katlayacak mi?
Yazdıklarım Hayāl Ürünüdür. Herkes Aklını Kullansın. Akıllı Olsun. YTD
fener 16 lirayı devirdi... bjk tavan 1,99 tl.. şaka mı bu acaba... :)