5.23 é kapı gibi 193.000 lot koydu facasi yiyen alsın diyor
Printable View
5.23 é kapı gibi 193.000 lot koydu facasi yiyen alsın diyor
kozaa ile aralarındaki makas açıldı 1.15 krş ipegiğin kozayı geçecegini tahmin ediyorum
Alan satanları paylaşabilecek birisi var mı
5 23 sağlam direnç galiba geçerse 5 37 mi ??
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçer geçer bugün güzel işlem hacmi
Teknik açıdan 5.23 ün bu kadar sağlam direnç göstermesini açıklayacak arkadaş varmi
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sıkı tutunun
Tek 23 değil 24 25 geçilirse kemer ister.
Bu hisse gider bugün olmasa yarın.
5.30 geçerse yürür
Geldik 34 direncine
5.40 ı hızlı geçer
Yükselen trendi yakaladı yabancı alımları var işlem hacmi arttı olumlu
5.40 ı geçerse durmaz :)
İkinci dalga geliyor sıkı tutunun :)
E haydi Credit yap hareketini
Böyle giderse 5.30 un üzerinde bile kapatamayacak maalesef
Teknik görünümde 5.24 üzeri kapanış olumlu ama alımlara bakılırsa daha da artması lazım ama bu şekilde kapanması da güzel
Güzel kapanış oldu yabancı çok güzel alım yaptı. Kozal dinlensin biraz şimdi sıra İpek'te ;)
Akşam pastasını paylaşır mısınız arkadaşlar?
Borsacı18 alem adamsın.. ilk kozaa ya geldin.. kaçacak uçacak takla atacak amuda kalkacak vs mesajlar.. sonuç vahim.. sonra kozal da belirdin yine uçacak kacacak hop uçtu birazdan zıpladı. . O da olmadı.. en son ipeke de gördüm seni birkac gün önce belasını versin birdaha alırsam vs yazmıştın.. geri gelmişsin..bu sefer tutturucan galiba.. hadi hayırlısı artık..
meril aldığını ertesi gün satıyor satmasa gidecek muhtemelen yarın ya buralardan kapar yada kırmızı kapar
Sen de benim gibi kozalaklar arasında gezip duruyorsun.. bir önceki büyük yükselişte kozaa ipeke geçişini tam zamanında denk getirmiş güzel oran yakamıstim.. şelalede hissede yakalanmama rağmen hala o karları yiyorum..bu yükseliş bana pek büyük yükseliş gibi gelmiyor.. geçen hafta da yabancı aynı sırada ve oranda alımdaydı 2 günde verdiler ky nin eline.. şimdi yine alımda gözüküyorlar ama citi bir aydır yabancılığı bıraktı yerlicilik oynuyor.. artık oda trade yapıyor.. kimin ne bok yediği belli değil artık..
35 geçilemedi sıkıntı
Hadi bakalım yine aşağı yabancı alıyormuş hepsi hikaye oluverir
bu kalkınma bankasında ne bok yedikleri belli değil gün içi % 40 volelite:drunk:
5.27 de 220 bin var geçerse yürür
Dünde yazdım 522 de ne var diye hisse 5 32 olmuştu ... 5 26 da ne var takıldı bu kadar :: )
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dibine kadar dökün bu sefer maliyetimiz düşük 8 e kadar bekliyorum :)
Geçen seferle karıştırmayın yapılması gerekeni yaptı.