Hiç şaşırtmıyor beni 😬
Pala abim beni dökmek istedikçe mal kaptırıyor
Çok şükür bugün de aldım seleye
https://i.hizliresim.com/sh2iws5.jpeg
Printable View
Hiç şaşırtmıyor beni 😬
Pala abim beni dökmek istedikçe mal kaptırıyor
Çok şükür bugün de aldım seleye
https://i.hizliresim.com/sh2iws5.jpeg
zalim pala nasıl artı borsada basıyor
Son durum ben mal aldıkça pala abi basmaya hisseyi ucuzlatmaya devam ediyor onun dışında değişen bir durum yok
Ege seramikte yatırımcı ilgisi az 31 iş gününde sadece 4 yeşil kapanış yaptık vb vb
Patronun çalışanlara 25 bin tl bayram harçlığı verdiği yönünde twetde yazanlar var
Allah emekçi kardeşlerimize daha çok versin biz hissedarlar sopa yemeye devam diyoruz
Bugün yükselen borsa da yine ekmek yok size dediler
Alıştık artık yapacak birşey yok
Nasıl çapsız hareket yaparım da küfür ettiririm derdinde
hisse 26.82 den satan yoktu az bir malla 25.60 a düşürdü ********
devre kesti oruç ağız sövdürttü
16 bin lot ile devre kesen kağıda ege seramik denir
Ülke depremden dolayı şantiyeye döndü dönecek, yeni konut, kentsel dönüşümlerle ilgili kolaylaştırıcı kampanyalar artıyor, çimentocular, seramikçiler, vs. çok iş düşecek, bu şirkete neden bu kadar basmışlar, bedelli olayıysa problem değil, takibe alalım bakalım.
40 İş Günün de
30 İş günü kırmızı
10 iş günü yeşil kapanış yapmışız
Bakalım 3 aylık bilanço ne gelecek? Geçen yıl birinci 3 ay 109 milyon imiş,yine geçen yıl kurda(dolar) 88 kuruş artış olmuş 3 ayda,bu yıl 47 kuruş,doğalgaz (enerji) geçen ve bu yıldaki maliyetini bilmiyorum.İhracat,iç pazar satışları ne durumda acaba? Üretime ara verdiği bölümde üretim yeniden başladı mı?Bilgimiz yok.
Hafta sonuna kadar 3 aylık bilanço gelir ama şu an için ne geleceği muamma...Son 3 aylık kar 39 milyon.109 a yakın bir rakam gelirse olumlu olur,yine 39 civarı olursa moral bozar diye düşünüyorum.
qua varken bununla zaman kaybetmenin bir anlamı yok bence.haaa ikiside yok bende
ama bundan kuyruk acım olduğundan takip ediyorum..
Özel çaba sarfediyor düşürmek için
Yapacak birşey yok vuruşmaya devam
Az çok demeden her kırmızı da alıyorum
Ben aldıkça daha zevke geliyor basıyor
https://i.hizliresim.com/h461t91.jpeg
Yine aldığım yerin altına geldi
Hay allah 😬😬😬
İyi alıştım ama alınca düşecek şimdi demeye
Milletten küfür yemek için elinden geleni yapıyor çapsızlığa bak direk -3.47 açıyor 25.10 dan
Sn.thebigshort,belki biliyorsunuzdur ama en azından hatırlatmış olayım;Egser dolaşımdaki %33,21 oranını görüp aldanmayın A.P.'ın elinde daha borsaya kote edilmiş en az onun kadar belki biraz daha fazla hisse var,inatlaşanlara onları da devreye sokuyor.Büyük spekülatörler bile onunla başedemedi...
Bugün de pala abim üzerimize oynadı
Yine eksi kapattı
Yine mallandırdı beni sağlık olsun
Vuruşmaya devam
Az çok demenden
https://i.hizliresim.com/8tcdk8r.jpeg
1lotmu alıyorsun 3 lotmu alıyorsun bilmem ama
dedenin seni çok sevdiğinden eminim..
iyiki varsın..
:) :)
Sayem de ucuza mal alıyorsunuz işte değil mi turguaz abi
Dede dede çıldırdı
230 bin daha alsam mı.. Dur daha alma..
O değilde SPK nasıl onaylayacak bu bedelliyi
Rüchan 5 tl hisse de 5 tl ye düşecek böyle olursa iyice kafam karışık yani
Egser 19 TL olursa bedelli+bedelsiz sonrası fiyat 5.02 TL oluyor.18 TL de 4.80 TL
20-5.23 ....21-5.45....22-5.66...23-5.87....24-6.09....25-6.30...26-6.52 TL
A.P. nin amacının bölünme sonrası fiyatı bedelli fiyatına getirip KY nın katılmaması olduğunu düşünmüyor değilim.Çünkü ben Ege Seramik'in finansman ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.
Bu şartlar da onaylanmaması lazım bence
Bir ara Uşak da bedelli başvurdu onaylamadılar
uşak sabıkalıdır.onaylanmaması normal.
her ağızlarını açtıklarında bedelli derler
temettünün adı anılmaz
kar desen yok gibidir..
ama egeser öyle değil.arada bir bedelli yapar.
küçükde olsa temettü verir..
bence bedellisi onaylanır.
tabi bence.
Günaydın ortaklar bugünde kırmızıyız
yapacak birşey yok tecevüz kaçınılmaz ise zevk alacağız
Her kimse satan tam bir ÇİP-artık mantıklı konuşmak zor...
Dede de sen bas bakalım
Param reZil oluyor
Ortaklık payımız artıyor
https://i.hizliresim.com/jl9u3hr.jpegz
Geçmiş yıllar kar geçen sene ile beraber 580 m, onu bedelli yapmadan önce bedelsiz veya temettü olarak kullanması gerekiyor sonra bedelli yapar.
Yönetim ikisini bir anda yapmak istiyor, bilanço bekleniyor sanırım, SPK öyle karar verir, hisseyi zaten yerin dibine soktular, ne karar olursa olsun ızdırap bitmeli.
Adnan yola gelmiş:%280 bedelsiz %100 bedelli ruhçan 1 TL karşılığı olarak sermaye artırım önerisini yenilemişler...spk bunu onaylar herhalde..yalnız temettü de isteriz.
bedellinin 5 tl yerine 1 tl ye inmesi iyi oldu, 440 milyon 75 e indi,
zira, %300 civarı da bedelsiz, 1 yerine 5 den kullanma nedeniyle güme gitmişti
Spk çok iyi bir gelişme oldu... Bakalım ne kadar pirim yapacak.
Eh bunun şeytanca bir oyun olabileceğini epeydir söyledik,başka amaçlar vardır dedik...spk izin vermez,vermemeli dedik.
Görülen luzum üzerine ne demek ....Ya spk hade len ordan düzelt bunu dedi yada niyetleri rüçhanı yüksek tutup piyasa fiyatını düşürüp hisse -ortaklık oranını artırmak böyle muğlak ifade halka açık bir şirkete hiçde yakışmıyor.Bedelli verüçhan 5 tl derken nasıl sebeplendiriyorsan bunuda açıkla bari...