*hindistan'da ocak'ta kentsel tüketici fiyatları yıllık %4,93
*hindistan'da aralık'ta imalat sanayi üretimi yıllık %8,4 (önceki %10,2)
Printable View
*hindistan'da ocak'ta kentsel tüketici fiyatları yıllık %4,93
*hindistan'da aralık'ta imalat sanayi üretimi yıllık %8,4 (önceki %10,2)
*hindistan'da aralık'ta elektrik üretimi yıllık %4,4 (önceki %3,9)
*hindistan'da aralık'ta madencilik üretimi yıllık %1,2 (önceki %1,1)
*hindistan'da aralık'ta madencilik üretimi yıllık %1,2 (önceki %1,1)
*hindistan'da aralık'ta ara malları üretimi yıllık %3,7 (önceki %5,7)
*rusya enerji bakanı, "global üretim kısıntısı anlaşmasından çıkmak 2-5 ay sürer"
*rusya enerji bakanı, "global üretim kısıntısı anlaşması, yapmak istediklerimizin üçte ikisini gerçekleştirdi"
Hindistan'da sanayi üretimi piyasa tahminlerinden daha güçlü bir
seyir izledi.
*trump, "bu hafta altyapı açısından büyük bir hafta olacak"
*trump, "ortadoğu'da aptalca 7 trilyon dolar harcadıktan sonra şimdi kendi ülkemize yatırım yapma zamanı"
*avrupalı bankacılık, sigorta ve piyasalar gözetim, düzenleme kuruluşları sanal, dijital paralar konusunda tüketicilere uyarı mesajı yayınladılar
*avrupalı denetim, gözetim kurumları, "bitcoin ve diğer sanal paralar bir fiyatlama balonunun açık işaretlerini gösterdiler"
*avrupalı denetim, gözetim kurumları, "sanal paralar için işlem platformları ab yasalarının denetimi alkında değiller ve ağır operasyonel problemlerle karşı karşıyalar"
*ab/oettinger, "brexit daha küçük bir ab bütçesine yol açacak, neredeyse her alanda bütçelerin azaltılması gerekli"
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 304 milyon dolar
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 150 milyon dolar
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 3,83036, en düşük 3,82940, en yüksek 3,83160
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesi açtı, ihale tutarı 100 milyon dolar
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 163 milyon dolar
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 100 milyon dolar
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 3,89865, en düşük 3,89690, en yüksek 3,90070
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 3,89500
*merkez bankası 6 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesi açtı, ihale tutarı 100 milyon dolar
*merkez bankası 6 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 188 milyon dolar
*merkez bankası 6 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 100 milyon dolar
*merkez bankası 6 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 4,00134, en düşük 4,00010, en yüksek 4,00400
*merkez bankası 6 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 3,99724
*fransa, 13 hafta vadeli bono ihalesiyle 3,3 milyar euro borçlandı, ortalama faiz yüzde -0,582 (önceki -%0,587)
*fransa, 20 hafta vadeli bono ihalesiyle 1,5 milyar euro borçlandı, ortalama faiz yüzde -0,587 (önceki -%0,584)
*sabc: Güney afrika'da başkan zuma görevi bırakmayı kabul etti
*abd'de 3 ay vadeli bono ihalesinde faiz %1,570, kabul oranı %89,03
*abd'de 3 ay vadeli bono ihalesinde satışın 3,12 katı teklif geldi
*abd'de 3 ay vadeli bono ihalesinde dolaylı teklif oranı %54,3, doğrudan teklif oranı %5,5
*abd'de 6 ay vadeli bono ihalesinde faiz %1,785, kabul oranı %22,84
*abd'de 6 ay vadeli bono ihalesinde dolaylı teklif oranı %29,0, doğrudan teklif oranı %3,3
*avustralya'da ocak'ta iş koşulları endeksi 19 (önceki 13)-nab
*güney kore'de ocak'ta ithal fiyat endeksi aylık %0,7 (önceki -%0,8)
*güney kore'de ocak'ta ithal fiyat endeksi yıllık -%2,4 (önceki -%1,0)
*güney kore'de ocak'ta ihraç fiyat endeksi aylık -%0,4 (önceki -%1,6)
*güney kore'de ocak'ta ihraç fiyat endeksi yıllık -%3,5 (önceki -%2,1)
*japonya'da ocak'ta yurt içi kurumsal üretici fiyatları aylık %0,3 (beklenti %0,2, önceki %0,2)
*japonya'da ocak'ta yurt içi kurumsal üretici fiyatları yıllık %2,7 (beklenti %2,7, önceki %3,1)
*japonya'da ocak'ta ihraç fiyatları aylık %0,5 (önceki %0,2)
*japonya'da ocak'ta ihraç fiyatları yıllık %2,7 (önceki %3,0)
*japonya'da ocak'ta ithal fiyatları aylık %0,9 (önceki %1,8)
*japonya'da ocak'ta ithal fiyatları yıllık %7,2 (önceki %8,9)
*avustralya'da haftalık anz-roy morgan tüketici güven endeksi 119,5 (önceki 122,7)
Japonya Merkez Bankası Başkanı Haruhiko Kuroda, kriptoparaların
Japon Yeni gibi para birimlerini yakın zamanda tehdit etmelerinin
muhtemel olmadığını, kripto paraların ödeme aracı olarak değil büyük
ölçüde spekülatif alım-satım için kullanıldığını söyledi.
Credit Suisse, 2018'de ABD'den beklediği faiz artırımı sayısını 3'ten 4'e yükseltti
*bp ce dudley, "petrol fiyatını 2018-2020 döneminde 50-60 dolar arasında bekliyorum"
*bp ceo dudley, "petrol piyasası, opec'in üretim sınırlamalarına yanıt verecek"