sayın kaynakçı burdan diger hisselere nasıl bakılıyor.
Printable View
sayın atlardasever,
bu yüzde 2.5 una sahip olan kişiler kim detay verebilirmisiniz?
bu hisseleri ne zaman verdiler?
Bunu bu platforma yazdığınıza göre yazdığınız yazının içini doldurmanız gerekir?
Su an için ilgilendiğim başka hisse yok full kipadayım. İlerisi için sormuştum.tsk
Sayın atlardasever, yazdıklarının içini dolduramadın.Maksatlı veya yanlış yerden bilgi gelmiş sanırım.yazdıklarına kısa cevap vereyim...
Hissenette sayın İzmirliye bildirim yapanlar ile birlikte ve uzun yıllardır hisseyi taşıyan 60 kişiyi aşkın kararlı yatırımcıdan aldığımız sayım sonucu (birkısmı bizzat genelkurula katılıp toplu muhalefet şerhine imza attı) 27.5 milyondan fazla lota sahibip olduğumuz anlaşıldı. Bu yatırımcılar kararlı ve Migros birleşmesine sonuna kadar bekleyecek. Hiçbir olası pazarlık bu kişileri caydıramaz....
hastalık unutturdu 3.70 den kipa alacaktım 3.56 vermişler meğer sağlık olsun
yukaridaki linkten kipa yerine senedin ismini yaz
sayın borsacı1 okudum misal yok.yazdığını aynen kopyalıyorum.(((hissenin %2.5 una sahip olan bir kaç kişi anlaşıp hisselerini verdiler))))verirseler dese anlarım.neyse...
Sayın borsacı teşekkür ederim. Evet ben misal dedim iyi oku. Aynen şu yazıyor. Oldu da hissenin 2.5 una sahip kişiler dedim. “Oldu da “ demek misal demek anlayan anlamışta işte ısrar ediyorsun hala. Bilgi edinmek için sordum zaten. Tekrar kot denerler mi böyle bir durumda. Atağa kalkmana gerek Yok. Kimse demeden bizde dedik 5 lira olacak Migros öle böle sadece. Bahsettiğim şeyi kim açıklayabilir merak ettim.
Sayın devil maksadım arkadaşı savunmak değil ama arkadaş misal olarak soruyor (Benim sorum oldu da şimdi hissenin %2.5 una sahip olan bir kaç kişi anlaşıp hisselerini verdiler) oldu da diye yazınca ben misal olarak anladım, yanılıyor da olabilirim...
Telaşa gerek yok oturup izleyelim 4.20[emoji41][emoji41][emoji41]
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
patron size zırnk koklatmamak için elinden geleni ardına komadı.
Biz onun ardına koyuyoruz merak etmesin [emoji370]
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
biri 4.15 e satışa 120bin lot koydu 1 dk sonra süpürdüler. 10 emirle süpürdüler kim aldı bunu merak ettim açıkçası
sabah zararına sattım 30 kadar iner dedim inmedi
Ek 15169
son kademelerin kalınlığı
Şimdi 4.33 522 bin var
Insallah tavan...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Suan kac var dostum bekleyen??
Şükürler olsun meyveler toplanmaya başlandı
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostlar arada tavandakileri yazin tsk ler
Tavanda çok varmış ilginç
Hedef eski zirve olmali 80 civari ben %5-10 gordumu verip geciyorum piyasa bunu gerektiriyor artik dostum
https://resmim.net/f/cJmuak.png
1 milyon 60 bin oldu
Dostum kapanista karanliktan cikan lotuda yazarsan tsk ler...adnac da tavanladi saat 5 gibi erken ve hacimle tavanladik uarin min %5yukardan acar 80 görürse vedalasiriz alanlarda kazanir insallah
yarın sabah açılış sizce artı mı olur eksimi
Kapanista tavanda kac lot vardi arkadaslar
1 milyon 263 le kapattı.
Son dönemdeki yorumlar yoğunluklu olarak günlükçülere ait gözüküyor. Platformun eskileri ve sağlam "core" ekibi sessizliği tercih ediyor anlaşılan. Her ne kadar bizim hedefimiz stratejik olup, günlük taktikler ile ilgilenmesek de, ara-sıra hala buradayız sinyali almak güzel olur..
selamlar..