Evet artik hissemkz t..s..s..k gecilecek seviyeye gelmistir gecin dalganizi!!!!! Yeri gelir bizde koyariz masanin ustune dalgamizi !!!! Hemde şşşLLLaaakkk diyeeee
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Evet artik hissemkz t..s..s..k gecilecek seviyeye gelmistir gecin dalganizi!!!!! Yeri gelir bizde koyariz masanin ustune dalgamizi !!!! Hemde şşşLLLaaakkk diyeeee
Bizim bi azerci var oda patlican ihracati isine girecek ona gore !!! Azercidir ölümden korkmaz kendileri !!!! 😁
Hisseyi ben tutuyorum şu an bıraksam 1.80 e dönecek o kadar cıvık bir hisse bu
Sikikysa dusur 1.80e hissenin civik oldugunu bizde biliorz oyle konusmayla olmaz duseur 1.80e bekliyorz!!!!
haaa sen diyosunki bindiğin dalı keste görelim . Yok yaaa ..
Hissenin Kademe analizine bakarsan görürsün nerden hangi kademeden ne alınmış o maliyetle 1.80 e düşürülürmü...
bak senin için 45.000 lot daha aldım
Bak şimdide 2.02 iyi yakıyorum birazdan 2.03 de yakacam duruma gore
Bekliyorz devamini !!! kir su direncleri gotur bizi hedefe !!!! Cok cektirdi bize
seyrediyormusun tahtayı kardeeees
Seyrediyorsan 5 lot 5 lot sende yak ta hareket gelsin boş durmayalım beyler mal basıp duranlar var
bak bak neler yapıyorlar 2 lot 1 lot 11 lot bu senin işinmi yoksa kardeeesss
Benim isim degil, ayrica su arsa isi hakkinda ne dusunuyosun belliki biseyler biljyosun aga !!!
Buna göre Aydın Doğan Ankara’ya gelip Tayip Erdoğan’ın huzuruna çıkmış.
Aydın Bey Saray’a kabul edilir de akabinde dedikodu yapılmaz mı!
İşte bu ziyaret bağlamında fısıldananlar:
* Aydın Doğan Tayyip Erdoğan’a Abdullah Gül bağlamında teminat vermiş.
* Doğan Gurubu’nun Gül ile zerre alakasının olmadığını ve olmayacağını söylemiş.
* Abdullah Gül ve siyasi projesine hiçbir şekilde destek verilmeyeceğini taahhüt etmiş.
* FETÖ ve PKK’ya karşı mücadelede hükümetin yüzde yüz yanında olunacağını yinelemiş.
* Aydın Bey bu arada enerjide yatırım için Erdoğan’dan destek istemiş.
Hurriyete mal bastılar
Görüyosun değil mi nasıl direniyorum dusurmemek için
Dususte cok iyi ayak uyduriyo.ama cikista hareket yok!!!!
hadi başlıyoruz rallye inşallah bir terslik cıkmazsa destek istiyorum butun yatırımcılardan 5 lot 10 lot ta olsa hadi arkadaşlar
E hadi insALLAH bekliyorz sihirbazlarustasi kardesim
Zaten kaldiki soyle bisey var o bekledikce mal laybeder biz zaten zarardayiz cikip yuksek hisseye girecej halimiz yok akli varsa daha fazla tutmaz burda %30 civari malimi yukelttim artik kendi bilir bunu satip baska kagitmi alacaz sanki!!!! Devam baba devam
Yok arkadaş bu mekanda kimse yazmasın goy goy biz birlik olmazsak spek bizi ............... ben butun malı boşaltıp çıkıyorum ne haliniz varsa görün haydi kalın sağlıcakla
böyle sevinilmez destek istiyoruz 2.04 den 3 lot 5 lot destek atın diye tık yok .
Tüm maliyet yukarda ve az bir param var ve alamam. Diğer arkadaşlar kendi bilir. Bu borsada grup olsa demekki ne hareketler olur.
Bu eşşek isterse yüz bin lot satışa taban yaptırır, milyon lot alsanda yüzde beş artmaz. Eşşeği tanıdığımız için saldık çayıra hesabı bizimkisi. Çoğu kişi tahminimce koyabilecegi nakiti koydu hisseye bekliyor. Artacak inşallah ama ne zaman?
GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
satmayan arkadaşlar tebrikler ölümüne burda inadına burda direneceğiz ben yiyemiyorum sen ye yok bakalım daha nekadar inat edecekler 5 ay odu burdayız sabıra alıştık nasıl olsa bakıyorum ara ara buraya günlük gazcılar uğruyor burda önceden elinde malı olmyan ekmek yiyemez ve yedirmezler gidişii ani olur aylardır tahtanın durumun dan anlayan anlar borsada kısa zamanda kazanan kısa zamanda çok zaman kaybetmiştir sabırla kazanan uzun vadede bir çok yatırımcı hep kazanan olmuştur onun için şu zaman yükselir bu zaman düşer boş boş kaydedeğer olmayan yorumlara kulak asmayın borsada hiç bir hisse olduğu yerde kalmaz burda bir çok arkadaş aylardır zararla bekliyor bende dahil illaki birgün bizi bu hisse şaşırtacak hareketler yapacak hepbirlikte sabırla o günlere inşallah rahatsız olan dostlar ulduysa af ola herkesin yüzünün ğüldüğü bir gün görüşmek üzere ALLAH ŞANSINIZI AÇIK ETSİN: YTD:
Millet nasil satsin kardesim maliyeti 3 bulan arkaslar var bu tahtacida nasil yukseltsin o elinde mali olandan mali almadan
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İste alamadigi icin bekliyoruz o almak icin bekliyor bizde yukselsin diye anlayan
Aytek kardesim bizden bisey alamaz lot kaybeder dusurdukce !!!! Kendi bilir,yasasin halklarin kardesligi !!!!!
Yani acarmisin cumleni mkeles kardesim??
Ne zaman haber geleceği belli değil bu hisseden bence durulmaz şimdi çıkıp alttan giriceksin ben 2.17 den çıktım faize koydum parayı 8 günde 104 tl Allah bereket versin burada bekleseydim sattığım zararın üstüne 2 bin daha koy karar sizin
Vay arkadas millet sasirmis faizden gelen paraya ALLAH bereket versin diyeni ilk defa goruyorum !!!
Sent from my SM-N920C using Android mobile app
Bereketini gor diyecemde bu nasil is boyle
Ben belki inançsızım niye öyle diyorsun Ama yaratanın var olduğuna inanıyorum Dünyada bir sürü din var herkes Yaratanın gönderdiğini iddaa ediyor ne kadar tuhaf diğmi...Neyse faiz günah borsa günah her şey günah bizim para enflasyonda eriyor o zaman enflesyonda günah :)
Selam sipekciğim niye kivraniyon ki bak bas aşağı niye tapan yemiyor demi aşağı bassan alacak kişi çok korkuyonmu korkma sipekciğim sen aşağı bastikca millet senin elinden mali kapar onunda yapamıyor e yukarıda cekemiyon ne y.yaacaginida bilmoyon ama biz biliyoruz ss kanununu biliyorsun mecbur malları yukarı cekecen ha biz bekleriz zamanımız çok ama senin vaktin azaldı sipekciğim öpüyorum seni basta aşağı biraz daha alalım 5dende sana teslim ederim canım spegim kabus görme korkma