Yok Sn Grando... Onun için de iki gün önce fazla heyecan yapmadık :)
Printable View
dun elim gitti ortalamayı dusureyim diye birazcık daha alayım diye dusunurken...Bosver şeytana uyma dedim,iyiki almamısım.:):)
Yine elime vereceklerdi.Bugüne kadar hangi fiyattan aldıysam altına dustu meret...
dogru karar, bunlarin hic vicdani yok 6 yil be dile kolay,birde hicbirsey yokmus gibi hersey gulluk gulistanlik gibi cevap yaziyorlar...finansal sunumlara bakarsan hisseyi almamak icin hicbir neden yok ama alinca ele vermece cok ilginc.kim neye guvenip yatirim yapsin bu ulkede... batmak uzere olan sirket hissesi tavan yapsin... kimse gikini cikarmasin niye var bu spk anlamis degilim...
normal değil artık ikinci kez bu hareket.. yolculuk başladı.. haftalıklar yürüme teyidi aldı ..
haftalık kanal orta destek 5,70 aylık destek 7,30
grafik ;
https://eksiup.com/upload.php
güzel heyecan yaptı yine..Adeseye bak amk batık sirket sozde...
Gelde borsa da yatırım yap...Hicbir hikayesi olmayan batık sirket nerlere geldi.Hey Allahım..
Lan oğlum yeter topladığınız. Vurun artık yukarılara. Sıktınız artık.
5 büyük market zincirinde 50 ürünün %10 indirimle satılacak olması Bizim'i nasıl etkiler sizce? Diğer başlıklarda karışık görüşler var, ama piyasa bu durumu olumlu/olumsuz nasıl algılayacak merak ediyorum doğrusu...
Ne olacak indirim var diye gofret sırasına mı girecek millet?dikkatli olun hırsızlar yine bir oyun peşinde.para kazandırmayın.siz kazanın.
% 60 bindirimin %10 indirimi olsa ne olacak...Tuvalet kagıdından karsılastırmayı sen yap gari...Nereden bindirim nereden indirim :):)
zamanında bizim hissesi alacağımıza odanın birini tuvalet kagıdı ile doldursak,bugun sengin olmustuk...:):)
Söyledikleriniz çok doğru dostlar, ama işte bazen bir hareket için buna benzer haberler kullanılabiliyor. Diğer marketlerin yatırımcıları da bezmiş durumda gördüğüm kadarıyla, ama işte indirimli ürünler için gelenler başka ürünleri de alır, cirolar+karlılık artar vs beklentileri var. Tabii böyle olsa bile bu durum hisse performansına yansır mı orası muamma, ama belki biraz daha heyecan gelebilir dedim tahtaya. :)
%10 indirimden ciro ve karlılık artacağına dair medet uman arkadaşlar şunu düşünmeli , %60-%100 zam yapılırken ne etki oldu ki %10 düşünce devase etki olsun ..
bakın piyasa daralıyor , artık para kıymetli, kredi zor , artık mevcut ciroyu korusan kar edebileceğin bir döneme girdi türkiye..
perakende en büyük sıkıntıyla yeni yeni karşılaşacak gibi ..
Türkiyenin gerçekleri ortada. Ekonomi yavaşlamış durumda. İnsanlar bu ortamda faiz fazla diye ne ev alır ne de yatırım yapar. Ev almayınca banka para satamaz karı düşer çimentocu çimento satamaz karı düşer demir çelik demir satamaz karı düşer mobilyacı mobilya satamaz karı düşer vb. uzar gider ancak insanoğlu zorunlu tüketim olan yeme ve içmeden bunun yanında temizlik ürünlerinden vazgeçemez ve bu harcamaları zorunlu olarak yapmak zorunda. Onun içindir kriz ortamlarında durmayacak sektörlerin başında perakendecilitir. Bir de enflasyon yüksek olursa bu firmaların karlılığı da artar. Örneğin Bizim Toptan en son bilançosunda 260.000.000 tli.lik stok mevcut bu ürüne ortalam % 20 zam gelse 52.000.000 tl enflasyondan dolayı kar yapar. Bunun yanında indirim kampanyasındaki ürünlerin çoğu gereksiz ürünler gibi geldi bana. % 10 indirmin pek etkili olacağını sanmıyorum.
bir cıkamadın be dusus trendinden,hepimizin kabusu oldun,6,00 dan kapat bari normal ayarlarına geri don...AMK.
Evet bence de işe yaramaz, ama bu indirim haberleri enflasyonu yapay olarak gerçekleşenden düşük açıklamak için kullanılacak. Tabii burada bizim için önemli olan bu durumun hisseyi nasıl etkileyebileceği. İyi bir 3. çeyrek karı gelirse hisse güzel bir harekete başlayabilir diye düşünüyorum...
Ama tabii ki YTD... :)
2018 3. Çeyrek Finansal Sonuç Açıklaması
22 Ekim 2018 - 22 Ekim 2018
Kanka selam Ünlü amIca evelsi gün bet 55K net malcık alışı yapmış, hayırlısı, bu günkü pasta gelirse onu da atacağım. ;
http://imageturko.com/?di=DMG2
demekki çeyrek sonuçları için artıyor bu , güvensiz bi kağıt
HİSSE ÖNERİLERİ (Anadolu Yatırım - 12.10.2018)
BIZIM_Bizim Toptan Satış Mağazaları
6,28 üzerinde alımların devamını bekliyoruz.
6,20 üzerinde beğenmeye devam ederken 6,28 üzerinde 6,50 ardından 6,60-6,70 bandındaki direnç seviyeleri hedeflenebilir. Bu açıdan hissede 6,28 üzerinde alım tarafında olunmasını, 6,10 seviyesinin de stop-loss olarak takip edilmesini öneriyoruz. Bu haftaki öneri listemizde 6,24'den 6,50TL hedef fiyat ile yer alan hissede önerimiz, Salı günü 6,64'ün görülmesi ile gerçekleşmiş, %4,17'lik getiri ile kapanmıştı.
Şirket 3Ç18 sonuçlarını 22 Ekim'de açıklayacak.Yabancı para pozisyonu riski olmayan şirketin nette 42 milyon TL nakdi bulunmakta olup özkaynak büyüklüğü 100,3 milyon TL. 20 milyon TL'lik finansal borcuna karşılık şirketin 62 milyon TL'lik hazır değeri bulunmakta. Geçen yılın ilk yarısında esas faaliyetlerinden yazdığı 32 milyon TL'lik zararın etkisiyle nette 29 milyon TL zarar açıklayan şirket, bu yılın ilk yarısında 5,7 milyon TL net kar açıklamıştır. FAVÖK rakamı ise 55,8 milyon TL ile oldukça yüksek seviyede gerçekleşmiştir. Mali yapısındaki düzelme ve artan operasyonel karlılığının yılın üçüncü çeyreğinde de devam edeceğini tahmin ediyor, bu açıdan hisseyi teknik anlamda da takip etmeye devam ediyoruz.
Kapanış: 6,36
Destekler: 6,28-6,20-6,10-5,95
Dirençler: 6,40-6,45-6,50-6,60
olası bir hacim artışı hisseyi x50 ve x30 a sokarsa işte o zaman bişeylerden bahsedebiliriz..
bu haliyle en olası senaryo hisse sahibi ki bu grup şuan Ünlü, toplayabildiği kadar diplerden topladı .. bundan sonrası kendi kazanabilmesi için hacmi artırıp endex 30 hissesi yaparak malı dagıtması olacaktır.
bunun öncesinde finansallar düzelmeli , temettü dağıtımına devam etmesi gerekiyor..
yani en erken temettüyü mayıs ayında dağıtacagı için o vakte kadar atacakları adımlar olumlu yonde olmalıdır. eğer hisseyi pazarlama ve dağıtma yoluna gideceklerse..
selamlar,bu nedir ben acamadim
Totem mi yapıyoruz arkadaşlar?
Haftaya pazartesi blanço geliyor galiba. İnşallah yine hüsran olmaz.
arkadaslar bu kenan adli kisinin soylediklerini sakin dikkate almayin. kendisi pazarlamaci. elinde hisse olmadigi halde, girip forumlarda yazilar yaziyor. aynisini PMVR3 hissesinde yapti, hisse 32 lirada, forula girip kotuledi, ahlam kesti, duaurmeye calisti, insanlarin hakkina girdi. hisse simdi 40 lira oldu.2-3 ay icinde % 20ye yalim artti. yani bu pazarlamaci karaktersizi sakin ciddiye almayin..
Şiiiişşşşşşşttt......
7.95 geçilmeden rahat yok.. Vesselam...
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...62b2779ba7.png
hadi bakalım neler olacak bugün merakla bekliyorum...
Bilanço olumlu olursa (benim tahminim büyük bir ihtimal olumlu sadece finansal giderlerden korkuyorum) hisse nasıl tepki verecek. Bunu Kar satışı için fırsat olarak mı algılayacak yoksa yukarı bir hareketmi yapacak.
Yine mi boka batik 7,40 dan 7,21 e saldılar...
acıklandı mı bilanco bilgisi olan var mı siteye baktım yoktu...
BİZİM için Aracı kurumların 3.çeyrek bilanço beklentileri ortalaması 7 milyon net kâr. Üzerinde gelirse güzel olur. Bilançolar ancak seans kapandıktan sonra açıklanabiliyor.
Yıldız holdingten de alacak var 250 milyon kadar...O ne olacak acaba...