ali topu tut..
ali bak at..
ali 5,10 oldu bu yine..
Printable View
ali topu tut..
ali bak at..
ali 5,10 oldu bu yine..
ali.. başbaşayız. görüyorum.. rahat konuşabiliriz. burdan doları okutup vadesiz tl ye mi yoksa gayrimenkule mi yatırayım.. ne dersin? kararsızım.
https://i.hizliresim.com/PD7ORv.png
ali gitmiş..
https://i.hizliresim.com/nlbJv1.png
hayırlı bi hafta herkese..
syg.
Hocam karışmak gibi olmasın ama ben malûm el fiyatlarının düşeceğini düşünüyorum..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.1196 ile yeni rekor geldi….:(
Milletin yastığının altında bir şey kalmamış galiba piyasa acıldı vatandaş dolara müdahale edemedi. Yeni rekorlar geliyor
Millet yastik altini 3.80 de bosaltti:)
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar, TL karşısında psikolojik direncini kırdı.
Şimdi de, euro (6 TL) ve gram altın (200 TL) psikolojik dirençlerine dayandı.
Bakalım ne zaman kıracaklar.
Günaydın, gavurun parası yine geri vites yapmadan gidiyor. Az rölantiye alsaydı bari, asrın liderimiz bize dolarda asrın rallisini mi gösterecek yoğsa.
Malum rekorlar hep onda.
Döviz sepeti 5.510.
Abla yazmış çizmiş durum sakat demiş.
https://www.sozcu.com.tr/2018/yazarl...clari-2559005/
Amerikan Hazine Bakanlığı: Türkiye'deki altın hareketlerini gözlem altında tutuyoruz.
Bu umutabi için tam. 100 günlük beton projelere 50 milyar lazımmış.
https://www.sozcu.com.tr/2018/yazarl...cikti-2558985/
Otomotiv Sanayi Derneği (OSD) Başkanı Haydar Yenigün, Türkiye ekonomisi için vazgeçilmez öneme sahip olan otomotiv sanayisinin sürdürülebilir rekabetçiliğinin sağlanması için istikrarlı büyüyen bir iç pazarın büyük öneme sahip olduğunu belirterek, Yüzlerce ülkeye ihracat yapabilme gücü olan Türk otomotiv sanayisi kendi iç pazarında nefes darlığı yaşadıkça maraton koşamaz dedi.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/n...mayiz-40919175
Kanal İstanbul ihaleye çıktığında Dolar kuru 6 Tl olsa ne güssel ! olur ne güssel ! olur . Beter olmadan yeter olmaz o nedenle 6 yerine 7 olsa çok daha güzel olur .
:oleyo: :oleyo: :oleyo:
Döviz Sıkıntısı Yaşayan İran Merkez Bankası Türk Halkını Örnek Gösterdi
Döviz kurlarındaki aşırı artışın önlenmesi için halktan yastık altındaki dövizlerini
bankalara getirmelerini isteyen İran Merkez Bankası Başkanı Abdülnasır Himmeti,
benzer sıkıntılar yaşayan Türkiye'de halkın sergilediğini davranışını örnek
gösterdi.
Sabit döviz kuru sisteminden büyük oranda vazgeçilerek kontrollü dalgalı kur rejimi
uygulamasına yarından itibaren geçileceğini devlet televizyonundan açıklayan
Himmeti, uygulamanın başarı olması için halktan devlete yardımcı olmalarını istedi.
ABD ile ekonomik bir savaş içinde olduklarını söyleyen Himmeti, "Devletimiz, vatandaşların
rahat yaşayabilmesi için uluslararası tüm baskıların direniyor. Halkımız
da devletine yardımcı olmalı ve yastık altında tuttuğu dövizini bankalara
yatırmalı. Bakınız, Türkiye'de benzer durum olunca ve döviz kurları artınca Türk
halkı dolarlarını yakmaya başladı" dedi.
-DHA-
Bunlar yastık altını satın dediğinde benim hanım koşa koşa kuyumcuya gidiyor ve en az 10 tane çeyrek/yarım ne bulursa alıyor ....:kahkah:
Bugün DOLAR /TL de yeni rekorlar gelecek gibi görünüyor . CRASH otobandan çıktı, şarampolden yuvarlanmaya başladı .
O çok güvendikleri ihracat da dibe vurmaya aday yani el atından İrana mal satar ucuz petrol alırız, eskisi gibi ticaret yaparız da yok artık.
BIST kenefi de hala kuyruğu dik tutma çabasında neymiş piyasa/defter fiyatları çok ucuzlamış. Ulan ucuz olsa ne olur, yarın öbür gün acaba öyle bir şirket olacak mı da ucuzundan hissesini alayım diyeceksin ! Hadi dünden bügüne BIST de kaç şirket yok olmuş , içlerinde bankalarda var tek tek sayalım.
Aramızda bugün SHORTÇU var mı ?:halay: Varsa barnak! kaldırsın.
Dolarlarınızı bozdurun dedi ters tepti ,demek ki ayran kafalar lafı Dolara hucum edin neyin ! diye anladı . :kahkah: Bu ayran kafalara her şey de hatta canlarını iste ama paralarını isteme .:dvr:
*ALMANYA EKONOMİ BAKANLIĞI, "ALMAN ŞİRKETLERİNE İRAN'A İHRACAT VE YATIRIM İÇİN VERİLMİŞ GARANTİLER HALA GEÇERLİ"
Almanya geri vites yapmadan gidiyor. Kasım ayına kadar böyle gidecek gibi oradan sonra birşeyler değişecek gibime geliyor.
Almanya, AB'den bağımsız olarak ABD tarafından bi takım tepkilere maruz kalacak ve bu dönemde AB'nin Almanya için nerede duracağı, yani iknadan çok arkasındayız mesajını dikte ederek vermesi çok önem kazanacak.
Eğer kapalı kapılar arkasında iknaya giderseler ve bu eli ABD görürse sorun yaşanacak sanki.
5.12
Benim bir sürü Dolarım var Dolar çıktıkçı DOLARIN ÇIKIŞINDAN bana ne diyemiyorum ama demek de istiyorum, acaba bu ayran kafalar ayranın yanında ne kullanıyor bende aynısından istiyorum. :party:
Ne zaman satın deseler çıkıyor
5.20 için hangi bahaneyi kullanacak bakalım.
Umursayan bir karaktere sahip değilimdir.
Olaylara daha çok hak ediş/etmeyiş olarak bakarım ve bir takım şeyleri seçimlerimizle ders almadan hak ediş kısmını yaşıyoruz ve bunu görüp zamanında önlemini az/çok alan insanlar diğerlerinden daha çok bu durumdan tedirgin oluyorlar.
Nedeni de, çıkarcılıktan ve kişilere ve yapılara inanç ve bağımlılıktan daha çok Ülkeye bağlılıktan kaynaklanıyor.
Bunu bir kaç yerde dillendirdim ki, 1-2 tanesi ile selamı sabahı karşılıklı kestik ve bunlar 1.dereceden akraba dediğim gibi ama karakter olarak umursayan biri değilimdir.
5.14
Bu DOLAR bugün itibariye çok şirket batırır . Ama bana ne Doların çıkışından, benim dünya kadar Dolarım var o nedenle DOLSADA olur DOLMASADA...
Ne olacak bu memleketin hali....
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi