kötü endekse rağmen 2,82-83 oldu...gerçekten de güzel duruyor...bakalım bunu sürdürmeyi başarabilecek mi ???
Printable View
kötü endekse rağmen 2,82-83 oldu...gerçekten de güzel duruyor...bakalım bunu sürdürmeyi başarabilecek mi ???
https://www.youtube.com/watch?v=v74wiK7DY0A
Bas gaza aşkım bas gaza
Kim tutar seni bas gaza
:)
Direnci geçti bakalım, ilk hedef 2.95, sonrasını biliyorsunuz :)
gene de dikkatli olmakta fayda var dostlar...geçmişte bir seferinde 2,74 ten 2,23 e kadar indi...başka bir sefer de de 2,83 ten 2,57 i gördü...dikkatli gözlem yapıp karar vermek gerekiyor...başarılı trade ile lotunu artırabileni ben her zaman tebrik etmişimdir..tabi yapabileni....:)
Sayın yatırımcılar 14.5-18 milyon arası kar beklentileri havada uçuşuyor. 3-5 gün içinde vergi dairesi kar rakamları gelecek.ve bu karın 12 milyon tl.yi geçeceğini sanmıyorum.hayal kırıklığı yaşanmaması için uyarmak istedim.yatırım tavsiyesi değildir.
Sn.memati bende sanmıyorum. O rakam zaten yıl sonu kar rakamı değil. Genelde açıklanan rakam vergi dairesinden fazla çıkıyor. Ama altını nasıl doldurursunuz bilemiyorum
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borsada beklentiler satın alınır gerçekler satılır bunun dışında herşeye yalan dolan gözüyle bakarım :cool:
Çok doğru yorum
Selammmm sılver yatırımcı arkadaşlar bende 2.740 fiyatla 3168 lotla aranızdayım. umarım hep birlikte güzel kazançlar elde ederiz. akşama bu fiyat bile hayal olur. asla yatırım tavsiyesi değildir. benim beklentim güzel inşallahda güzel olacak. hani derler ya kelepir fiyata ev bu kelepir fiyata bu araba diye. Bende diyorum ki bu sılver bu 2.740 fiyata kelepir fiyat diyorummmmmm. asla yatırîm tavsiyesi değildir.
Allah razı olsun tekno.
Zaman ne çabuk geçiyor dostlar. Daha dün gibi 1 sene evvel 9 şubatta silvr tavan çekmişti.
Üstad şu an o günleri gören ender kişilerdensiniz heralde forumda yazan.Benim 3 ay doldu.İnşallah bir daha görmeyiz o halleri.
Çok pardon hocam tavan'ı taban olarak gördüm.
Gördüm sn.umk sorun yok
upss,,,,
hımm....
Çok dusmuyor mu 😕
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek de tavanı taban anladı sanırım :(
Yatırım finans silver satıp karel mi alıyor acaba?
https://i.hizliresim.com/oO0mQk.png
https://i.hizliresim.com/XP9g27.png
Haftayıda başladığımız noktada kapattık. 2 Şubat 2,63
Son bir ayda da aynı noktadayız... 9 Ocak 2,56
Zıplıyor, (yada sık sık zıplama girişimi yapıyor) ama sonra zıpladığı noktaya yakın geri düşüyor...
Hayırlısı...
evet aynen öyle dostlar ...ne yazık ki beni de çok bıktırdı...2,42 maliyetli ilk hisselerim elimdeyken 2,74 ü görmesine rağmen satmamıştım sonrasında ta 2,23 ü gördüm...sonra tekrar çıkışında 2,83 ü gördü yine satmadım sonrasında tekrardan 2,57 i gördü...böyle yapınca ve iki defa trade fırsatını kaçırınca dünkü çıkışında trade yapmaya karar verdim...dün elimdekilerin tümünü 2,75 ortalama ile verdim...benden sonra dün kapanışını 2,79 dan yaptı bu sabah da 2,85 i gördü...bu sabah aha bir daha alamam artık kaçtı diye düşünmüştüm...ama gördüğünüz gibi bu gün tekrardan düştü...
dün topik panik yapmasın diye söylemedim bu gün de panik olmasın diye yine kapanışı bekledim...yaklaşık bir aydır tutuyordum ilk defa trade yaptım...sattıktan sonra yarısı ile banvit ,diğer yarısı ile aselsan aldım...tekrardan en yakın zamanda alacağım dostlar...artık silverilne bizi tekrar alır mı bilemem...
nasip diyelim artık...sevdiğim birkaç hisse arasında zaman zaman gidip geliyorum...silverlinede ilk trademdir...sattım diye bir daha almayacağım anlamına gelmiyor...en son bu cümleyi banvitte de kullanmıştım ve dün gerçekten de banvite döndüm...
silverline,gentaş,banvit,albaraka,durdo,uluse gibi hisseler her daim radarımdadır dostlar...aselsanı da tekniğinden dolayı aldım..geçmişte takip ettiğim ve tanıdığım bir hisseydi onda hala %1 kadar zarardayım...
elimde olmasa dahi yorumlarıma burada devam edeceğim dostlar...kolay kolay terk etmek yok...dediğim gibi her an tekrardan alabilirim...
iki defa 2,74 ve 2,83 ü görmesine rağmen satmamıştım...ama dün biraz faaliyet raporuna bakmıştım ve dün bazı kesitleri de sizin ile paylaşmış idim...faaliyet raporunda ötv indirimi ile satışlarımız %20 arttı yazıyordu...oysa son çeyreğin başında ötv indirimi son bulmuştu buda yurtiçi satışları olumsuz etkileyebilir düşüncesi bende oluştu..bir de ağırlıklı yurtiçine satış yapan arçeliğin kötü gelen bilançosu da gelince doğrusu biraz ürktüm...gerçi arçeliğin kötü bilanço vermesinin bir nedeni de aşırı borçları ve bu borçların neden olduğu finansman giderleri olduğu yazıyor topiklerinde..silverline de borç yok denecek kadar az...artık gerçekte ötv indirimi satışları ne kadar etkiler onu bilemem...
vesbenin bilançosu gelmiş vesbe de satışlarının %70 i yurtdışına olduğu söyleniyor topiklerinde ..yani ihracat ağırlıklı ciro yapıyor..vesbe de çok güzel kar getirmiş...
silverlinenin satışlarının yarısı yurtiçine ,diğer yarısı da yurtdışına yaptığını biliyoruz...yurtdışında artan parite ve döviz kuru ihracatı olumlu etkileyecekken ,yurtiçi satışları bir miktar sekteye uğrama ihtimali var..gerçi toki evlerine iyi satış yapıyor belki de bu etkilenme çok da fazla olmayabilir...
bir de çelik fiyatlarına dün baktım son üç çeyrekte %20 ye yakın bir çıkış söz konusu...buda karı bir miktar olumsuz etkileyebilir...
o yüzden de kar beklentilerimizi biraz törpülemekte fayda var....sonradan hayal kırıklığı oluşmasın...
ama genel anlamı ile şirket iyi yoldadır....yeni bir yapılanma içine girmiştir özelikle de mağazaları gittikçe artıyor...hisseye güveniyorum ama bu güvenim geçmişe göre bir miktar törpülenmiştir...daha doğrusu kar beklentim bir miktar törpülenmiştir diyelim...
her türlü ihtimali de gözönüne alarak sermayemin yarısı ile veya tümü ile tekrardan giriş yapabilirim....
dün yaptığım trade başarısız oldu hisseyi kaçırdım diyordum kendi kendime ,ama bu gün ise başarılı oldum daha aşağıdan alma imkanım var diyorum...ileride alırsam lot miktarımı artıracak olursam sevinirim....bakalım hayırlısı ile neler olacak ?? ben tüm ky dostlarıma başarılar diliyorum...
Arkadaslar teknik olarak degerlendirebilecek var mi yukselirken satamadik en azindan stopumu belirlemek istiyorum.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha dün ölümüne hisseyi savunurken bir anda kafanıza dank edip burada karamsar hava çizmeniz daha sonra da aşağıdan alırım diyip hisse sanki aşağıya gidiyormuş gibi algı kasarak burada panik havası yaratmaya çalışmanız biraz komik kaçıyor açıkçası. Borsa 122000 lerden beri düzeltme yapıyor ve silver düzeltme başlangıç tarihinden beri gerilemedi. Bir hissenin fiyatı asla her gün artmaz grafiği de dimdik yukarı çıkmaz. İçi boş magazinel bile olamayan yorumlarınızı aldığınız hissede yapıp burayı kirletmezseniz sevinirim.
yukarıdakı yorum sn. kekoya ithafen yazılmıştır.
Al gülüm ver gülüm hareketler 2,20 lerden 2,80 lere yatırım finans çıkardı malı sahibine devrette burdanda yukardan alan ky yi dökerek yine malı sırtlayıp 3 üstüne atacak diyorum.Bilanço kötü gelecek olsaydı çoktaan malı yukarı çekmiş malı devretme aşamasında olurdu bilanço kötü gelicek algısı yapıp ikilemde kalanların malını alma derdinde bence bilançodan sonrada tur bindirecek bence yazdıklarıma inanıp yatırım yapmayın herkes kendi kararını kendi versin buradaki yorumlara göre hareket etmeyin hayırlısı olsun diyelim bilançoyu görelim bakalım.ytd.
dostum sen de kimsin yahu ?? ayları buldu yorum yapıyoruz daha yeni senin yorumunu görüyorum...seni dikkate almıyorum dostum...buranın müdavimlerine saygım sonsuz onlar bunu derlerse anlarım da seni anlamam dostum..
ikincisi ben hisseyi kötülemiyorum...sadece trade yaptım dedim...ve yeri geldiğinde tekrardan alacağım diyorum...kimseler panik olmasın diye de dünden beridir söylemiyorum...seans kapandı yeni söyledim..üstelik de benim de yanılma payım var ve hisseyi kaçırabilirim diyorum...
bence ne söylediğimi önce iyi öğren sonra bana hesap sor...:)
biri gider biri gelir ufaktan giris yaptim 2,66 dan hafataya biraz daha ekleyecem kismet olursa.