Etw erolum
poltk te dinlemedin bunda dinle
Printable View
Etw erolum
poltk te dinlemedin bunda dinle
üstadım dediğiniz gibi son üç beş aydır yatayda ve diplerde 6,66 larla dip yapıp altına salmadı....
endeks ve gündem de sıkıntı olmadığı sürece 6,66 altı tukaş da zor gibi gözüküyor.....
iki hafta öncelerde pozisyon açtım portföyde tukaşa....
TUKAŞ / TEKFEN
iki hissenin en güzel benzer tarafı ikisi de zirve / 2 nin de altında iken toplamaya başlayıp portföye aldım....
tekfen zaten bizim vazgeçilmezimiz o ayrı....
ama tukaşın da 2022 sonunda güzel yerlere gelebilir diye aldım.....
tukaşa mail attım bedelli gibi bir durumunuz var mı diye cevap yazdılar sağ olsunlar....
nasip deyip sabırla beklemeye geçtik bakalım 2022 /2023 vade ile......
---------------------------------------------------------------------------------------------------
gelen mail
Tukaş'ın 31.12.2014 tarihinde 106.221.206 TL olan hasılatı 31.12.2020 tarihinde 821.439.973 TL'ye, 70.538.348 TL olan öz kaynak tutarı ise, şirketin son 6 yılda gösterdiği üstün performans ve karlılık sonucu 548.489.926 TLâ€â•ye ulaşmıştır. Son 6 yıldır kar eden Şirketimiz 2020 yılına kadar geçmiş yıl zararları nedeniyle kar dağıtımı yapamamıştır.
2020 yılı sonunda ise geçmiş yıl zararları tamamen kapanmıştır. Yönetim Kurulumuzun Şirketimizin yatırım ve finansman politikaları uzun vadeli Şirket stratejimiz ve piyasa beklentileri dikkate alınarak Şirketâ€â•in finansal yapısının güçlendirilmesi adına 2020 yılı için kar dağıtımı yapılmaması konusundaki kararı genel kurulda onaylanmıştır.
Önümüzdeki yıllar için ekonomik koşullar, piyasa beklentileri, uzun vadeli yatırım ve finansman politikaları, Şirketimizin finansal pozisyonu, karlılık ve nakit durumu da dikkate alınarak, Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri ve ilgili diğer mevzuat hükümlerine uygun olarak hesaplanan Şirketin net dağıtılabilir dönem karı genel kurul kararıyla dağıtılabilir.
Ayrıca bedelsiz sermaye artırımı da yapılabilir.
Mevcut durumda bedelli sermaye artırımı gibi bir planımız bulunmamaktadır.
Sermaye artırımı yapılmasına karar verilmesi durumunda SPK mevzuatına uygun olarak KAP'ta gerekli açıklamalar yapılacaktır.
İlginiz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımla,
Takaslarına çok güvendiğim hisselerden biri BERA
diğeri TUKAŞ tır
217 m lot var dolasımda Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip özturk un hisseleri olabilir onlarMi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cem okullunun Yakin zamanda Patates fabrikası kuracağına dair bilgiler var. Kizartmalik patates paketleyip marketlere satacak büyük ihtimalle konu hakkında net bilgi sahibi değilim. Konuya vakıf olan arkadaşlardan bilgi rica ederiz.
Neler oluyor
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TeşekkürlerRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9.85 maliyetle beklemekteyiz [emoji52]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortaklar dikkatli olun, malınızı kaptırmayın, fırtına yaklaşıyor.
Neye istinaden bu sözleri kullandınız acabaRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cem zeytin hoş geliyor mu..
Tukaş, Cem Zeytin ile Tukaş çatısı altında birleşilmesine ilişkin çalışmalara başlayacak
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan şirket açıklaması aşağıda bulunuyor:
Şirketimiz Yönetim Kurulu 30.11.2021 tarihli toplantısında;
1- Şirketimizin gıda sektöründeki stratejik planları çerçevesinde, operasyonel giderlerin azaltılması ve sektörel pazar payının genişletilmesi amacıyla, halka açık olmayan 100.000.000 TL sermayeli (%50 Cem Okullu - %50 Cengiz Okullu) Cem Zeytin A.Ş. ile Şirketimiz çatısı altında birleşilmesine ilişkin çalışmaların başlatılmasına,
2- Birleşme işleminin Türk Ticaret Kanunu'nun ilgili maddeleri, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Birleşme ve Bölünme Tebliği, 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu'nun ilgili maddeleri, 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun ve sair mevzuat düzenlemelerine uyularak, Cem Zeytin Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasifiyle kül halinde devralınarak Devralma Şeklinde Birleşme usulünde gerçekleştirilmesine,
3- Birleşme işleminin Şirketimizin 30 Eylül 2021 tarihli finansal tabloları esas alınarak yapılmasına,
4- Birleşme amacıyla gerekli belgeler/bilgiler (uzman kuruluş raporları, duyuru metni, birleşme sözleşmesi/raporu ve benzeri belgeler/bilgiler) hazır edilerek Sermaye Piyasası Kurulu'ndan ve diğer kurumlardan gerekli izinlerin ve/veya onayların alınması için başvuru yapılmasına, gerekli tescillerin, ilanların ve özel durum açıklamalarının yapılmasına ve sair işlerin icrasına,
5- Gerekli tüm hazırlıklar ve ön izinler/onaylar tamamlandığında Birleşme işleminin Şirketimiz Genel Kurulu'nun onayına sunulmasına,
Karar vermiştir.
İlgili mevzuat hükümlerine uygun olarak süreçle ilgili gelişmeler hakkında kamuoyu ve yatırımcılarımız bilgilendirilmeye devam edilecektir.
Cem zeytin in büyüklüğü konusunda bilgisi olan var mı?
aslında fazla takılmasakta olur yalnız BOFA normalde takasta mal taşıyamaz.
Peki TUKAS'da salı ve çarşamba aldığı 500 k malın sadece 30k'lık bölümünü sattıysa ve hala elinde 470 k mal varsa ve bu mal satılmazsa akşama bu mal kime gider?
https://i.hizliresim.com/jizs8g8.png
Dinlediğin yeter ya... Bedava oldun dolar bazlı...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Odun yahu, resmen odun...
Selam iyi seneler diliyorum herkese
galiba herkesi salça yapmışlar
abi,bende dolabın köşesindeyim bu şimdi alektirik parasını da bize sokmasın
benim eski patronun adı da cem di
işte burdan anlamalıydım ama anlamadık
şimdi bakalım en çok yatarken hangisine duva etcem
bol kazançlar
spk bülten birleşme ret geldi..
kar güzel birleşme red yedi sebep nedir ki
5. Tukaş Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından 30.09.2021 tarihli finansal tablolar esas alınarak Cem Zeytin A.Ş.’nin
tüm aktif ve pasifiyle birlikte bir bütün halinde devralınması suretiyle gerçekleştirilecek birleşme işlemi için hazırlanan duyuru
metnine onay verilmesi ve bu işlem nedeniyle Tukaş Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin esas sözleşmesinin “Sermaye†başlıklı 6’ncı
maddesinde yapılacak değişikliğe ilişkin tadil metnine Kurulumuzca uygun görüş verilmesi taleplerinin olumsuz karşılanmasına
karar verilmiştir.
Salçalar eldemi kaldı şimdi. Halbu ki
Salçalı köfte yapacak keyfimize bakacaktık olmadı şimdi süzülür bu
sebeka bunun cemin zeytinine tekme attı arabaylan geçtigi yollara daş koydu
tabi ki de olan el altındaki minik yatırımcıya oldu
cem bagardı
nöbetçiler bana mazlumu getirin kahkah
dün bunun graflarını çizen üstatların bugün sesi çıkmıyor
kahkah
keyfinin kahyasını beklicez
7,20 leri ikili dip yapar dicem ama cem kızar şimdi
demiyom kahkah
Niğde fabrikası için açıldı üretim denemeleri başladı haberi atsa ne güzel olur değil mi ama keyif adamı neden atsın
investte bi ortak depo elemanı arıyor ilanı görmüş
adam bulamadıysa ben gider çalışırım
nasıl olsa ortak diiilmiyiz
cemo sen yeter ki mutlu ol
internette he eski haberler var
zorlasam bulurum da
şimdi bu keyfine kalmış
istedigin araştırmayı yap hepsi boş
makaraya dewamke
putin,hem ukraynanın hem benim domatı patlattı
iyiler hep kazanır diyorlar ya
yalan abi