Buda dolara girmis demekki:))))
y.t.degildir..
Printable View
Yine hatalı döviz işlemleriyle 5,52'yi gördük.
Borsa da hatalı işlemlerle düşüyor.
Ah şu robotlar ah...
"aldatıldık"tan sonra "hatalı" kelimesi de güzelmiş...
5.50 benjaminimi kitiıyorlar millete acep...ne dersiniz..
Ben o konuyu daha evvel anlamış ve gereğini şeetmiştim efendim.Yapılacak tek şey zaten sn bıgmaster kardeşimizin şeettiği şekilde konuya yaklaşmak.Yani bir nevi ekmek parası konusu olduğundan fazla da sinirlenmemek lazım efendim.Malum sinir sağlığa zarar,gereksiz bir stres konusu bu konu.mazallah sinir sinir nereye kadar insan dert sahibi olur :))))))))
Not arkadaşlar bu mesaj ironi içerir ne olur ne olmaz,anlaşılmaz falan yazım tarzımız :)))
Hakaretleri küfürleri görüyorum üzerıme bıle almam..yazmıştım 3 misli yazana ıade dıye..cesaretiz ve korkaklar var hele gülüyorum.. Noktalı yazıyor...onlar bır mok çukurunda çırpınıyorlar bende çekmek ıstıyorlar ama..ben düşmem o dustuklerı mok çukuruna..selametle...
Dolar/TL > 5.55
USD/TRY 5,5516 +0,1600 +2,97%
bu gece de uyku yok anlaşılan.
edit:
USD/TRY 5,5631 +0,1715 +3,18%
edit:
USD/TRY 5,5866 +0,1950 +3,62%
Arkadaşlar finansal bir savaştayız. Doları olan arkadaşlarım devletinin yanında olsun. Altınlar bankaya gitsin. Faiz haram zaten. Ohhhh işte 2023 hedefleri gelişmiş ilk 10 ekonomi olmasakta hedefimiz o idi. Şimdi ki hedefimiz ilk30 hadi yürüyün bankalara devlete destek olmaya. Not ironi yaptım:)
Dolar/TL > 5.58
ABD borsaları çöktü, bize fena yansıdı.
USD 5,58
Bunlar konustukca kur dellenmeye başladı. Hadi len demekte...Konuşun bakalım konuşun...😙
DAX 10.497,60 -82,59 -0,78%
Dow 30 23.068,48 -277,76 -1,19%
S&P 500 (F) 2.485,25 -25,75 -1,03%
Nikkei 225 20.014,77 -62,85 -0,31%
FTSE 100 6.741,75 +7,52 +0,11%
Dolar Endeksi 96,105 -0,318 -0,33%
Biraz önce yolda minibüs arkasında gördüğüm yazı;
Deliyi adam edemedik ama
Adamı deli ederiz.
Konuyla alakası yok. Paylaşayım dedim
03 Ocak Perşembe 17:35 APPLE HİSSESİ %9 DÜŞÜŞLE 144 DOLAR SEVİYESİNİN ALTINA İNDİ
Sevgili unsal,
siz bu forumdan sakın eksik olmayın.
Diğer arkadaşlarda biraz daha efendi yazsınlar, ama ha küser müser falan..
sizin gibi bir göstergeyi kaybetmek , dolarcılara pahalıya mal olur..
Valla ironi yok.. Harbiden..
Sayeniz de çook gelişmiş bir demokrasimiz de olacak, fazla sürmez..
bu demokrasiye çook ihtiyacımız var .
arkadaş çekersin fiyatı 7 - 8 bandına herkes rahatlar .. her gün acı çekmektense bir anda açarız şemsiyeyi herkes rahatlar ... yoksa her gün gözümüz ekranda olur kimse elindeki ürüne fiyat veremiyor piyasa kilitlendi haberleri yok ...
Aynı şekilde düşünüyorum bıgmaster kardeşim.Ünsal bey bir nevi amme hizmeti görüyor.7/24 ATM olsa dayanmaz 24 saat içimizi nurlandırıyor ,içimizi ısıtan şenlendiren mesajları şahsen ben seviyorum.Çocukken de böyleydim bendeniz masaldı,tarihi hikayelerdi,destandı çok severdim ilgiyle okurdum efendim.O açıdan ben bir nevi şerbetli sayılırım gerçi.Şerbetli olmayan arkadaşlar var tabi ,onlara tavsiyem her şeyin başı sıhhat,sinir çok kötü bir şey insanı illet sahibi eder.Saygılar sevgiler hürmetler,inşallah ve her daim maşallah efendim.
(PostgreSQL) Açık Kaynak Kodlu Veritabanı Konferansı
Açık kaynak projelerin en başarılı örneklerinden olan, dünyada ve ülkemizde pek çok başarı hikayesi bulunan PostgreSQL'in bilinirliğinin artması ve ekosisteminin gelişimine yönelik yaptığı çalışmaların bir parçası olarak TÜBİTAK BİLGEM Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (YTE) 24 Ocak 2019'da “PostgreSQL Konferansı”nı düzenliyor.
Konferans tüm katılımcılara ücretsizdir.
https://postgresql.tubitak.gov.tr/#featured
Ocak-şubat aylarında konkordatocuların iflasları başlayacak diyorlardı...
japon yen i dolara karşı değer kazanıyor diye neredeyse hükümet olağanüstü toplantı yapacak , bizdeyse TL , dolar a karşı değer kazanınca zil takıp oynayacağız ... bu nasıl iş ... haaa amaç üretip ihracat yaparak zenginleşen ve büyüyen bir TÜRKİYE değil ithalat cenneti bir ülke ise ona sözümüz yok ağalar .... betona devammm ....
Bu çıkış artçımı yoksa öncü deprem mi
Kabalaştığımı biliyorum...
Ama kusuruma bakmasınlar. Sonuna kadar hak ediyorlar.
Birisi "buraya bir daha yazmayacağım" dedi bir kaç defa.
Verdiği rahatsızlık için de kibarca özür diledi.
Peki nedir bu yaptığı?
Hemen her şeyin, her ücretin, köprü yol umre vs...dolar bazında temel alındığı bir ülkede elde dolar bulundurmazsak göz göre göre fakirleşiyoruz.
Dolarla bu kadar ilgiliyim. Her zaman dolar portföyümde yer aldı.
Yüzde yüz dolarda olmamam, yanlış giriş ve de çıkışım nedeniyle geçen seneden bugüne nakdi servetim % 20 eridi...
Haksızlık değil mi bu?
Dolara yatırım yapmamak aptallık değil mi?
100 Dene vatan hayini doluşmuş, yine topige!:he:
Dolarcılar altın heleki gümüş parlıyor. 1310 onsda garanti gibi . Bizimki kaymaklı ekmek kadayıfı.
Kısmen TL kısmen de dolar tutuyorum...
Aynı sürede dolar kuru, TL mevduat faizini ikiye katladı.
Var mı bunun başka bir izahı...
Üstad bu forumu takip nedenlerimden birisiniz ... yorumlarınız çok doğru .. Ağır toplar bunu yaparsa gerisi arkadan gelir . Boşverin üstad kafanıza takmayın işimize bakalım .. Maalesef ülkemizde iki para birimi var . aslında bizler dolar da değil diğer para birimindeyiz sonuçta o da bu ülkenin geçerli para birimlerinden biri .... keşke yapabileceğimiz bir şey olsa da yapsak ... durum bu .. dövizin hareketlerinden etkilenmiyorum diyen varsa bence yaşamıyordur .. bizlerde kendimizi defansa çekmiş bekliyoruz .. en azından kalemize gol yemek istemiyoruz ... yoksa ben şahsım adına burda kimsenin doları savunduğuna inanmıyorum .. anlaşılmayan da bence bu ... herkese saygılar ...