Info nunhatırı sayılır bir kısmı denızyatırımda.ve ortalaması cok dusuk. Eğer o aganın hesabı ise..
Printable View
Info nunhatırı sayılır bir kısmı denızyatırımda.ve ortalaması cok dusuk. Eğer o aganın hesabı ise..
Sayın hans bence agada o dedıgın rakamlardan ınfo yokturdur. O zaman aga bu ısı bıraksın😀😀
Vay dayı vaaaaaayyyy..😄😄
Millet amuduyla goturuyo. biz de 1 corba ya talm edıyoz. 😀😀
ağa seykim i aldı uçurdu ideas ı aldı uçurdu
infoyu alınca 187 den alıma başladım çok şükür uçurmadı ama
254 e kadar çıktı bende malıyetimi 130 lara kadar düşürdüm
ne demiştim ağanın hıssesini alacağımıza aldığı hisseyi almalıymışız
3 cüde kaçırmadım :)
Infonun gelişmesinin sebebi tuna cetinkayadir. Tuna çetinkaya adamın hammaddesidir.
HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM, AMA HERGÜN YENI BİR ŞEY ÖGRENİYORUM.
2,80 i yanlış görmüşüm doğrusu 2,58 olacak.. haklısınız.. söylemeye çalıştığım haremağasının maliyeti değil.. hedefteki bedelli parasından bir kısmıyla 2,50 lerden info alma ihtimali.. satıcı ise çok düşük fiyattan topladığı karısı ve akrabaları ve adamları olma ihtimalinden bahsediyorum.. aynı şeyi ideas ta yapma ihtimali söz konusu.. 15-20 li fiyatlardan bedelli parasını daha düşük fiyatlardan şahsına ve adamlarına aldırdığı ideasa peşkeş çekme ihtimalinden söz ediyorum.. daha önce grnyo gibi saçma sapan hisselere yatırım yaptığını biliyoruz.. portföy yatırımlarından niyetinin ne olduğunu 6. Aylıklarda görürüz nasıl olsa.. geçen yıl sonunda ara dönemdeki sanal 30 milyon karı yok etmiş adamdan bahsediyoruz.. bu hisseyle ilgili konuşurken şu kişi/kurum şu kadar mal toplamış gibi yorumların altının boş olduğunu düşünüyorum.. önemli olan yaratılan veya yaratılacak olan sanal da olsa karı iyi tahmin edebilmek.. benim düşüncemin aksine becerirli namığın bedellideki nakit parayı hedefi kar ettirecek şekilde çok iyi yönettiğini düşünen varsa 6. Aylıkta ciddi bir kar artışı olurki bu fiyatlar tam alım fırsatı..
ınanılır gibi değil böyle bir yorumu muhasebecilik yapan bırı nasıl yapar
anlamak mümkün değil adam ideasta kuzey fon şukadar sattı bukadar sattı diyecek
sonrada hedefın bedelsizinden ideas infoyu yukarlardan alabilir diyeceksin
daha dün kap a haber yaptı fonları hariç hedefteki payım % 30 olmuştur
kendi kendinimi şey etcek . yahu sen git kumda oyna
Yine başladık
Neden insanlara böyle hakaret edilir. Cidden anlamak zor. "Şiddetten beslenmek" mi? Ayıptır. Insanlara yüzyüze olsa bu şekilde soylemiyecegimiz arkadasca konusmalarimizin şeyleri neden buradan rahat rahat yazıyoruz. gercekten çok üzücü.
Kocaman adama "Kumda oyna" demek hakaret değilse tamam. Tartisacak konuşacak bir şey yok. Iyi günler kolay gelsin herkese.
cevap olarak yazdığım yazı saçma sapansa yazdıklarımı sayın hans çürütür
obeni kumda oynamaya gönderir bu kadar basit buna ben alınmam
bana bir harf öğretenin ellerini öperim
Ben inanıyorum ki burada birbirleriyle yazışan değerli hedefçilerin bir gün bir yerde buluştuklarında çay içtiklerinde çok güzel sohbetler yaşayacağından eminim ki karşılıkla kum atışmasında kahkalar olacağı cabası hepiniz bu konuların piri insanlarsınız hepinize bol kazançalr diliyorum bu arada komutan GSDHO da operasyon bittiğini keşke daha önce duayaydım. Dayım SAYGILAR Cirolix Sevgiler. Yamuk sen kumda oyna.
Sn Hans ve Sabri Beyde selamlar ve bol kazançlar.
Günaydın Moody's... :dvr:
Sayın Adalı hormetler. Bol kazanclar
Tahta kilit. Çilingir var mı ?
Ve ideas dediğim gibi 10 un altına indi. Demekki patronun işine de gelebilirmiş 10 un altına inmesi. Ince .....
Öyle herkes her şeye atlamayacak 100 yıllık borsacayi "yeni yetmeler" yada "kum oyuncuları" iki dakika da had bildirecek kıvama getirebilir.
Cilingir yoksa AK satar... :seyt:
warren buffet bile terste kaldığı olmuştur. Biz kimiz de şu olmaz bu olmaz diye biliyoruz yıllara dayanarak ilginç [emoji16]
Tabi sizin icin çerez parası :)
13.06.2019 tarihinde Hedef Portföy Kuzey Serbest Fon nam ve hesabına ait İdealist Danışmanlık A.Ş.(IDEAS) pay piyasasında 10,62 fiyat aralığında 45.000 nominal adet satış işlemi gerçekleşmiştir. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmekt
12.06.2019 tarihinde Hedef Portföy Kuzey Serbest Fon nam ve hesabına ait İdealist Danışmanlık A.Ş.(IDEAS) pay piyasasında 10,94 fiyat aralığında 115.121 nominal adet satış işlemi gerçekleşmiştir. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
29.05.2019 tarihinde Hedef Portföy Kuzey Serbest Fon nam ve hesabına ait İdealist Danışmanlık A.Ş.(IDEAS) pay piyasasında 11,29-11,40 fiyat aralığında 60.000 nominal adet satış işlemi gerçekleşmiştir. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
20.05.2019 tarihinde Hedef Portföy Kuzey Serbest Fon nam ve hesabına ait İdealist Danışmanlık A.Ş.(IDEAS) pay piyasasında 15,20-15,30 fiyat aralığında 30.000 nominal adet satış işlemi gerçekleşmiştir.İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
yahu bir insan bu kadarmı cahil olur bide bana mok atıyor
adam günlerdir müşteriyi bulmuş satıyor kaçırırmı
yanlış hatırlamıyorsam 3.50 malıyeti vardı ideas ta
borsada birşeyler öğrense o arkadaş aylar sonra acaba bu yazdıklarını ukusa utanırmı
gerçi hiç sanmam
kork korkmazdan utan utanmazdan derler
Ya arkadaş anlamiyorum. Birseyler yazarak hakli duruma cikacagini mi saniyorsun? 10 un altına indi mi? Indi. Ben inecek dedim mi? Dedim. Pekii sen ne dedin? "10 un altı ağanın işine gelmez" Bittttiiiiiii. Herkes okuyor herkes görüyor. Bir daha yazıyorum sen " 10 un altına gelmesi ağanın işine gelmez" dedin. Ödediğini yaz istediğini söyle. Yatırımcıyı ya-nilt-tin.
Hayır öyle bir diyorsunki tabi ki müşteriyi bulup satacak. Sen bana benim dediğim de ne hata vardıda o zaman itiraz ettin bana onu söyle.
O değil de bu Namık Beraya ne zaman el atar. Yakın genel kurullla ilgili açıklama gelir dedi yatırımcı ilişkileri. ALLAHIM ne olur oraya gidelimde yabanacı yatırım kuruluşlarının önünde ayağa kalkıp rezil edelim şu namığı
Bu platformda tartışılmayacak diye o kadar uyarı almamıza rağmen... hala inatla benim eşşeğim erkek diye iddia da bulunmanın bi anlamı yok diye düşünüyorum...
bu sana son cevabım Allahını resulünü seviyorsan
benden bundan sonra uzak dur rezil olmayada utanmıyorsun
aylar önce 10 un altına gelmesi ağanın işine gelmez dedim 2 defa
10 lıraya geldi birinde 17 lıralara gitti birindede 13 lıraya
indirdi kaldırdı indirdi kaldırdı malı gediğine yerleştirdi
kaç gündürde kap a satış haberi yapıyor
defterdeğeri 2.23 ne bekliyordun sanki ben asla düşmez demişim
o an işine gelmez dedim haklı da çıktım
gitbe kardeş git başımdan yorma beni
Bu platformda tek zoruma giden bazı insanların çok bilmiş davranması herkesi ama herkesi aşağılamaya çalışılması. Uzun yıllardır borsada olmanın çok matah bir şey olduğu sanılması. Ben 20 yaşımdan beri borsadayim ondan erken dogmamin avantajı varmış gibi konuşuluyor. :). Insanları eleştirmeyi bıraksın bende ona asla yorum yazmam. Burada kimseyi kımsenin asagilamasina izin vermem. Bu benim sadece sanalda değil gerçekte de yasam felsefem.
Bu da benim son yazım size kimseye hakaret etmeyin. Insanlar sizden su platform üzerinden şikayetçi olsa. Ya da siz şikayetçi olsaniz kim olduğunuz kimlik bilgileriniz mahkeme dolayısıyla ortaya çıkacak. Mahkeme dolayısıyla tanışacaksınız belki aynı salonda yargilanacaksiniz. O zaman o arkadaşın yüzüne iki tarafta nasıl bakacak.
Bu platformda iyilik edeceksiniz. Görüs bildireceksiniz. Elestirin ama asagilamadan elestirin. Çok şükür ne yazdıysam çıktı. Ideas düştü seykim uçtu. Sebepleriyle yazdım.neyse uzatmıyorum kolay gele herkese.
Sayın Adalı hedef 5 oldugu zaman Bı toplantı yaparız. Caylar benden
Hans Bey, Grnyo'da patronun farklı planları vardı bnce. Uzun süre uğraştı, topladı topladı, sonra devretti 0.70'lerden. Açıkcası ben 62 maliyetli 4-5 ay bekleyip 88-93 arası verip çıktım, o benden önce çıkmış oldu. defter değernin yarısına işlem görüyordu ve batık yatırım değildi sonuçta. Sonuçta o planları belki de Info'da hayata geçirir. a1'den yaptığı çok kuvvetli trasnferlerle bunu hissettirdi. Bakalım bonservislerinin karşılığını verebilecekler mi.. Ama Info bize yaramıyor şu anda bildiğiniz sebepten. Info'da Hedef'e yüksekten mal aldıracağını zannetmiyorum.
İdeas'ta bir kavganın olduğunu zannettiğimi zaten 10->30->15 sonrası yazdım. Orada da bir kazık beklemem, umarım yanılmam. Seykm bu 6 aylıktaki göz bebeğimiz. Buralardan alacak olanların yürek yemesi lazım geldiğinden, Hedef tarafında Ağustos için pozisyonlar netleştiriliyor.