https://s18.directupload.net/images/210408/w5zjwus7.jpg
Printable View
garanti ve marbas saolsun yukari cektiler ama gapcik biraktilar,
birileri bir duyum almis gibi alimlar +hareketler+ oluyor bu hafta umarim yanilmam,
ytd
endeks yine sıctı ve pek hoş durmuyor.. dikkat etmekte, stoplara riayet etmekte fayda var..
GAP ıyı kapatması iyi oldu, istikbal parlak ama boruların boyunu mu kısalttı? Sayıcı alanı vereni sayarken boylarına da bi bakıverse sevabına ytd
***ERBOS*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu )
İlgili Şirketler [ERBOS]
İlgili Fonlar []
Türkçe
BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ERBOS.E paylarında 12/04/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 26/04/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır. Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir. SPK'nın 11/02/2021 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-50 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/926358
BIST
Gecmis olsun arkadaslar , endeks zicti gap kapatmakla kalmadik,)bedelsiz beklentimiz hep devam edecek ve bu hep hareket sebebi olacak ,
Uzuncuyuz bugün bir yil daha hissede bekleyecegimiz karara baglandi,
ErboSS herzaman dönusleri hizli yapmistir,hakkimizda hayirlisi olsun..
Bütün kabahat sayıcının herif meydanda yok, ya tam 4 gün GAP ıyı kapatmak için uğraşanlar durup dururken bürüt takasa mı sokturdular borucuyu. Eblek kardeşim sen inanıyor musun bu işe boruları saymadan döşemek caizmidir? Ben senin gibi düşünmüyorum çakallarla dans bana ters alırım o boruyu bürüt takasçıya.... ytd
Mad max fury road da deyi ya akbabalar la küçük joe kaf kafaya buluşturalimmi
Tabana kadar indirip ölücülerle de buluşturmadi ?
Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demli kardesim, bu boru öyle bir borukiii taa benim burdan sesi duyuluyor, montrö sözlesmesine göre borulari benim buraya cekebiliyormuyuz,??yoksa borularin bu sözlesme umrunda degilmi??borsa düserken döviz bakakaldi enteresan isler oluyor...
brüt takaslarda yine70 ustu kalsin yeter,borsanin tadi kalmadi burayi kendi haline biraktim, baska yerlerde adrenalin pompaliyorum , Erbosun borulari bende evladiyelik , babadan yadigar,
bürüt takasa girecek ne yaptı anlaşılr gibi değil oyun içinde oyun dönüyor malllar çok değerli anlaşılan
Angutyo boruları benim haberim olmadan döşeyemezsiniz diyerek brüt takasçı dayısına gaz verince ortada faul yok penaltı yok hakem vara gitti ve oyunun güreş müsabakası olduğunu sanarak angutyo arkaya geçti bastırdı diye 2 puan verdi
Not ettik hesap günü o iki puanı boruların en büyüğünden olacak şekilde ....ytd
demli kardesim bizim patron bugun tahtaya sahip cikti, bosuna 6milyon lotu yok, veriyor ayari baskilayani yutuyor..garantidekide o olabilir sanki bakalimm
yasar emmi bizi kendi halimize birakti,,
Dostlar hayirli bir Ramazan ayi diliyorum herkese..Beklemeye devam!
Hayırlı Ramazanlar olsun inşallah cümleten
Allah tuttuğumuz oruçları,duaları kabul etsin
Beklemeye devam[emoji847][emoji109]Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazartesi brüt bitecek acaba nasil tepki verir sali günü.
Başkanim özlemiş tahtasını.. gelir gelmez penelopenin kazağı gibi ördü tahtasını.. usul Usul ilmik ilmik başarılarının dewamini dikeyip tebrik ediyoruz kendisini [emoji91][emoji122][emoji122][emoji122]
111 güzel bi sayımı
gün..
bir gün olursa 100 üstü serbest atış.. :)
https://i.ibb.co/g4ffL8q/Capture2.jpg
Ahh O Garantideki arkadas yokmu tek cekiyor tahtayi..brütten öncede yapiyordu, yine gapçik birakti meret , yarin niyeti belli olur..
budami gol degil:))
ufak bir ofsayt gapcigi var.. varda yakalandi..
bu spek burak yilmaz gibi 10 ofsayt 1 gol..hep cikislarda hata yapiyor ..
Şirketlerin bılancoları ıyı gelıyor erbos ta ıyı olacaktır 32 - 35 mılyon civarı bir kar tahminim var. Hısse de trend altı kapanıs larda bile basmıyorlar hısseyi tutuyor spek efendi. kankısı toparlayamadı. kar oldugu surece bu seneye damgasını vuracaktır.
Ytd.
Eblek biraderim grafiği göz ucuyla süzünce GAP çığı bir kenara iteleyememekle birlikte kurban bayramından sonra 120 lere doğru halat tırmanma yarışmasına katılacakmış gibi bir hissiyata kapıldım. Durup dururken böyle bir hissiyat canımı sıktı, yaw dedim bula bula bu yarışmayı mı buldun, a be vicdansız dedim. Sen ki koskoca bir boru fabrikasının borususun yakışıyor mu sana halat müsabakası? Enginleri aş, sığma taş. Döşeme sanatından örnekler ver, abaküsçü gibi parmakla sayma hesap makinesi kullan. Karmış, zararmış önemli tabii. Lakin boru bu, döşemesinin reçetesi sadece bu mudur? Ytd
boru mu bu..:)
Buna boru derler oku bakiyyyym BORU peki Terki joe arkadaşım senin borun var mı ? Yok. Neden yok? Cevabın da yok. İyi de o zaman boru nun döşemek üzerine üretildiğini söylüyorsun da neden destek atmıyorsun? 17 günlük kapanma sadece sana gelmedi ki bize de geldi dışarı çıkamıyorum boru bulmam mesele olur diyeceğine Eblek kardeşime sor bakiyyym o işi gücü bırakmış boru istifliyor neden acaba ? Tembelsin tembel Miami de plaj dondurmacılığı yapmak kolay, mühim olan boru yu oralara taşımak ve döşemek eline vuran mı var ? Büyüksün taşı ve döşe kim tutar seni ? Hadi bakiymm ytd
Terki joe bak bakalım büyük düşüşten sonra kaç hisse eski zirvesine kafa attı.....Erbos değil mi? Yaaaa Eblek biriktiriyorsa sebebi olma mı hiç
Sen daha abaküsçünün kimin alıp kimin sattığındaysan... armudun iyisini .... anladık da avakadonun iyisini... abaküsçü mü zannediyorsun ?
Erbosun borulari boynuna doluyor spek , 100 lük veya 200 lük dedik , boruyu senin tabirinle esnetince simdi dolamaya basladi masallah boru ki ne boru..atan sallayan borulari görüp dolamak istiyor ama bizden bu saatten sonra boru falan yok, islem hacmini acip baksin terki joe mal kalmismi?))
Arkadaşlar Selamlar,
Bu hissede yeniyim, yaklaşık 3 haftadır taşıyorum. 70'de bir GAP boşluğu bıraktığı söyleniyor. Bu hissenin bıraktığı her GAP boşluğunu alma huyu var mıdır? Eskiler yanıtlayabilir mi? Çok teşekkürler
güncel..
koyu kırmızı yükselişin devamı için önemli destek.. üzerinde kalıcılık gerekiyor..
https://i.ibb.co/NNyY4yW/Capture2.jpg
hisse bugun zırve yı test ettı satıs geldı ıkılı tepe görüntüsü olustu . hısse de 20 den beri işlem yapıyorum spek efendı grafık ı nakıs gıbı işliyor suan ıcın alt kanal 75 lerden gecıyor. gap ları almaz dıyoruz ama her seferınde borsa sıyası sonuclar yüzünden bır satıs dalgası ıle gap felan burakmıyor. bilanco sonrası yenı bır cıkıs sergıleyebılır . bilanco iyi gelse bile kar satısı gelebilır kötü gelecegını dusunmuyorum hıssı 25 tl uzerı yukselıs trendınde ara sıra trend bozulsa da yukselış kanalı ıcıne donmesı fazla uzun surmuyor
ytd.
Bir yanda dövizin yükselmesi, bir yanda
çelik fiyatlarında usd bazında artış,
ocak bağlantısı 550 $ olan ürünler şimdi 1,050 $
haziran da böyle devam ederse ikinci çeyrek
bilançolar dahil epey süslenecek görünüyor.
Kur geliri ayrı,stoktaki malların hem döviz bazında
hem dövize bağlı fiyat artışından etkilenmesi
kaçınılmaz görünüyor.