Gösterge faizi yine zıpladı ama bankalarda gelişme yok ..
Ek 22445
Printable View
Gösterge faizi yine zıpladı ama bankalarda gelişme yok ..
Ek 22445
Ekstra vergi koydular
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Webster ters indikatörü çalışıyor :) , 5.88'e stop-loss koyabilirsiniz :plc:
Şimdi detayına bakabildim. Dün itibariyle likidite açığının fonlanmasında üst bant ağırlık kazanmaya başlamış.
AOFM %24.71 olmuş. Toplam Likidite açığı da 60.2 milyar TL.
Para politikası likidite açığının da düşmemesi sonucu etki etmeye başlamış.
Dövizi bu da baskılıyor olabilir. dün ve Cuma etki etmemişti zira sistem likidite açığını da azaltıcı yönde refleks vermişti.
Sn webster tebrikler dolara yatırım yapmak isteyenleri sizin kadar hiç kimse durduramazdı.
Merkez bankasından bile daha büyük etki gücünüz var.
Hatta bazen dediklerinizin tersini yaptığınızı, yani ters manyel yaptığınızı düşünüyorum
Abdestsiz besmelesiz mi alıyor sırrı ne [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6.04 ten 20 k daha alindi
Paralar Buralara Gidiyor...
https://mobile.twitter.com/nevsinmen...09666138419200
Sekerbank hoşgeldin 24 oldu
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ICBC 23.75 veriyor +100k için.
Piyasada en yüksek burgan gibi 24.10 ile.
New York Times gazetesi, ABD Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan'ın, Başkan Donald Trump'tan olası bir İran işgali için 120 bin asker istediğini iddia etti.
Savaş tamtamları çalınmaya başlandı : https://theworldnews.net/tr-news/tru...-asker-istendi
Burgan'dan Güldüren Hesap faiz oranlarının güncellendiğine dair mesaj geldi...
Ev aldım hiç param kalmadı diyordu bu amca. Param yok diyenden korkacaksın. Ama adamın aldım demesi bile düşürüyor o kadar abdestsiz[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Hayir hocam ne yaziyorsam onu yapiyorum.
Yarin carsamba genelde artis olmaz mi?
Hocam bende bu sans oldugu surece 5.17 ye tekrar cekerim. Hic unutmam yine boyle birgundu. 5.70 den giris yaptim dolar 5.17 ye dustu... :(
bist nereye yaaa,
daha 83.5k da karpuz kesecektik..
hele gel oraya sonra gidersin... göstergeleri düzeltmeye...
Sn webster gerçek ters indikatör ters indikatörlüğünün farkında olmayan kişidir. Siz farkındasınız ve zarar etmeye devam ediyorsunuz. Bana bir tür ters manyel yapan fenomensiniz gibime geliyor. Yani dediklerinin tersini yaparak iyi para kazanan biriymişsiniz gibi hissediyorum aksini düşünemiyorum çünkü yaptıklarınızın bal gibi farkındasınız.
Sizden ricam dolar yatırımcısını üzmeyiniz dolara bulaşmayınız. Zaten 1 yıldır dolar doğru düzgün kazandırmıyor hala çoğu kişi maliyetini bile kurtaramadı... bakın emlak yatırımı iyidir gidin 2. evinizi alın ne bileyim
Satsam mı dedin 2 kuruş arttı. Allah rızası için sat şunları amca