burada maalesef teknik analiz bilgisi olan bir takipçi yok kimisi temele, kimisi hissenin geçmiş hareketlerine kimisi de gönlünden geçene göre yorum yapıyor.
Printable View
burada maalesef teknik analiz bilgisi olan bir takipçi yok kimisi temele, kimisi hissenin geçmiş hareketlerine kimisi de gönlünden geçene göre yorum yapıyor.
hareket yakın gibi duruyor. kimseye al sat önerisi içermez sadece gönlümden geçeni yadım.
sabah açılışta ben döküldüm, yatırım fonlarındaki mal 1mn. olmuş qnb nin aldığı mal oraya gitmiş galiba , tekrar yerine koymak nasib olursa dönecğim, dönemezsem yolunuz açık olsun.
5 kademe toplam yuzde 1 lik gibi komik bir cikis icin 1 milyon lot cevirmeleri hic hos degil.hala hareket zayif ve trade amacli.
birileri bana takmış durumda, aldığımda da yazmayacağom artık.
3.11 gap’ini almaya gider mi 3. ceyrek bilanco gelmeden?
Öğleden sonra hava iyi olursa belki 46 Bir daha dener
Dün sazan gibi stop olup tekrar aynı fiyattan aldıklarımin yarısını 2 kademe zarara verdim yukarı giderse kâr aşağı düşerse maliyet düşüreceğiz iki yönlü plan
https://i.hizliresim.com/gPrPyQ.png
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaptırmayım bu yamyamlara malınızı bırakın ne halt yerlerse yesinler, ben artık yamyamların oynayamayacağı bir hissedeyim temkinli davranıp orada yazmayacağım.
Hadi yatırım finansman üçkağıtçı aracı kurum bıyıklı çok işlem yapıyor.
Credit kemiksiz 100 bin almış niye gitmiyor bu hisse başka hisseye gelse credit şaha kalkar
Öğlen sattığım yarışı geri aldım bu sefer 36 ya yazdığım zincir emiri unuttum yine yarısı elimden kaçtı ters köşe yaptılar kapanış 40 bile olabilir
Benim sermayem çok küçüktür arkadaşlar, nerde ne yaptığım bir şey ifade etmez, iyi hisse seçerim o başka şey.
Hissemiz cikamiyor.3.50 ustune atip kalamadigi surece 2.90 ile 3 arasina geri dusmesi kuvvetli ihtimaldir.bu aralarda durmasi zor.
sayın yüzdeoncuya katılmıyorum, hissedeki hareketler sadece ky dökme, mal toplama çabasıdır, hem öyle hızlıca götürmeleri içinde bir sebep yok görünürde, dediğim gibi hisse öyle aman aman bir bilanço açıklamış değildir, gelecek bilançolar iyi olacak, dediğiniz rakamlara dönmesi için eski vakko hacimleri olması lazım, çok bariz hissenin buralarda konsolide olduğu, şimdilik dönebilmiş değilim, olurda dönebilirsem artık sittin sene satmam hisseden almak istediğim şeyi almadan.
Bugun hissede kademeli alislara basladim, girdigim hisselerde genelde orta vade dusunurum.. hedef fiyatlarima geldikce kademeli alimlarim devam edicek.. hayirlisi olsun bakalim
https://i.hizliresim.com/XbM1M7.png
Hocam merak ettim.nasil bir sermayen var.ucyuz besyuzbin lotmu alacaksinda kademeli alima basladin :)) valla ben kafaya koydumu aktiften yapistiriyom parami :)) tabi bir kac hissede olmaya calisiyorum kitapcinin dedigi gibi duruma gore parite yapip yer degistiriyom.
Herkesin sermayesi birileri icin az birileri icin coktur, o yuzden yorum yapamam😊
dogru olan alim noktalari belirleyip yukari ciktikca almaktir dustukce de beklemek yada stop olmaktir.. stratejime gore, hizli yukselirse alimi 3 gunde de tamamlayabilirim yavas cikarsa 15 gunde de 1 ayda da.. onemli olan hedefledigim yere gelmesi ve hedef maliyete ulastigimda hissemin zaten bir miktar yukarida olmasi.. bakalim umarim gerceklesir:)
Alma sebebim ise guzellesmeye baslayan bilancolar ve ortaklik/satis beklentileri.. guzellesen bilanconun bu beklentilerle alakali olabiecegini dusunmem.. katar’a satilan beymen ve network ile gordugumuz tekstil sektorune yabanci ilgisi olmasi ve vakko’nun da buna niyeti olmasi..
Yatirim tavaiyesi degildir
piyasa müsaade etse 46 üzerinde kapanış yapacak tam oraya geliyor endeks bozuluyor.
spek içinde ballı börek oluyor böylelikle milleti panikletiyor.
Evet bir miktar eksiyle geri döndüm, tüm çabam hissedeki ky'nin malını kaptırmaması içindi, ben becerebildim, yarından sonra tatildeyim. gittiğim hissede çok güzeldi ama fazla hantal ve vakkodaki beklentim büyük.
yine döndük 45 civarı bir türlü saatlik kapanış yaptırmıyor üstte
acelleri yok ama bizim sabrımız yok garanti 3 kademe bastı bu da hemen abisinin izini takip etti.
Firmanın mali durumu iyiye doğru gidiyor, yatırımcının ilgisini çekiyor, hisse buralarda konsolide oldu, bize düşen arkaya yaslanmaktır sadece.
https://i.hizliresim.com/odXRBX.png
Ne speğe, ne de aracı kurumlara kızma hakkımız var, Herkes işini yapıyor ve mal almaya çalışıyor, bile bile mal kaptırıyorsak hata kendimizdedir, kendimdedir.
ak satıyor yatırım alıyor, yatırım satıyor ak alıyor 2 haftadır aynı senaryo ama hisse bir türlü 3,46 üzerinde kapanış yapmıyor.
sürekli karşılıklı işlemler
kitapçı bey sürekli bu tür cümleler kuruyorsunuz hisse garanti yükselecek mealinde
belki dediğiniz gibi hisse sağlam bir boğa piyasasına girip uçacak kanatlanacak uzun vadede ama
bunu bilemeyiz beklenmedik ekonomik ve piyasa gelişmeleri süreci uzatabilir erteletebilir.
Bu yazılanlardan acemi borsacılar yanlış anlamlar çıkarıp kısa vadede zarar edebilir