temettü bekleyen var mı?
Printable View
temettü bekleyen var mı?
Bari bedelsiz olsa süper olurdu
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
son faaliyet raporunda 2018 karının dağıtılmadığı yazıyor. 2019 karı için bir şey denmemiş. Eaton şirketi son 30 yıldır düzenli temettü dağıtıyormuş, uluse de dağıtır belki.
Tık Yok...
2018 karını dağıtmadan 2019 karı hakkkında tasarrufta bulunabilir mi yönetim? Sanki bir önceki sene karı hakkında bir şey yapma zorunluğu var diye aklımda kalmış.
33 iyi bir direnç olarak duruyor. Bir kaç kez geçti ama Bir kaç seans ağırlıklı ortalamayı bu fiyatın üzerinde kapatmaya ihtiyacı var. Esasen 2018 ve 2019 dan iyi kar var. Onu ne yapacakları önemli. Sözleşme tadili yapmış ve otomatik dağıtılan temettüyü karar verilmesine bağlamışlardı. Kapasite arttırımı için Çed raporuna da başvurmuşlardı. Yakın geçmiş haberlerde var. Şirket satın alındığına göre büyütecektir de. Yani yatırım yapılacaktır ki eaton çok büyük bir şirket. %93 ü hisse olarak , %97 oy olarak ellerinde zaten. Şirketi büyütecekler, küresel bir şirketin parçası yapacaklar. Eaton puzzle da eksik parçayı Ulusoy u alarak yaptı. Sabredin ve izleyin. Yt değildir
Sayın Canalay, takas paylaşımınız için teşekkür ederim.
şu an imtiyazlı oylar ile geçtiler.
Yanlış bilgi vermiş olmayayım ama %95 ve %98 arasında fark var. 98 de ödeyip sizi dışarıda bırakabilir diye hatırlıyorum. ama 95 de ise kottan çıkar ama siz ortak olmaya devam edersiniz şeklindeydi sanki. Ama öncelik kasadaki 2 yıllık kar bence.
eğer 98 i yakalarlarsa çıkabilirler. Mümkün. o zaman da galiba son 6 ay aof fiyatından bir fiyat belirlelenir veya bir teklif daha verebilirler.
Bilgi için cok teşekkürler sn Blackwhite.Evet 95 ile 98 arsında fark var.95 i yakalarsa kottan cıkabiliyor ama sizin hissenizi alamıyor.Siz kot dışı ortak olarak devam ediyorsunuz. Ama 98i yakalarsa son 3 ay veya 6 ay ki ağırlıklı ortalamadan elinizdeki lotları alabiliyor.Benim korkum yakın zamanda 98 e ulaşıp sonra fiyatı 25 lerde fixlerse ve oralardan malı alırsa.maliyeti düşük olanlar için sıkıntı olmazda yüksek olanlar zorlanır.
şu an ulaşamadım ama sanırım para dergisinin son sayfalarında bir tablo vardı. burada 3-6 aylık ve yıllık AOF nı gösteriyordu. oradan bakılabilir ama 31-32 civarı olalbilir. çünkü 28-37 arasında gidip gelmişti bu dönemde
bugün bir hareketlililk var sanki ?
Yine şaka yaptı..
Amma nazlandın be ulusoy yine ölü balık moduna döndün.
33 de direnci vardı geçemedi. Şimdi bunlara 31,70 ve 32.60 da ekledi gibi duruyor. Bugün 31,90 ı gördü ama AOF nin 31,70 üzerinde olması lazım. Beklemeye devam . Ama hala çok sığ. Seri olarak da geçbilir. Umarım
Bu sığ kağıtçık iyice kabak tadı verdi artık!!!!
Alım satım oranı 2. Alıcılar iştahlı. Ama her kademe çok sığ. Sanki bıktırmak istiyorlar. 17' den beri hissedeyim. Zaman zaman arttırdım , azalttım ama hep hissedeydim. Bakalım ne olacak?
Bugün de olmadı ama ya para kazanacağız ya da beklemekten derviş olacağız:whistling:
zafer direnen yatırımcının olacak :yes:
Sait ağaç ettin bir avuç küçük yatırımcıyı, biliyoruz mal dağıtmak istemiyorsun.
Toplamak istiyorsun, gir testereye, dökülen dökülür zaten. Sonra alır başını gidersin.
Bir kırıntı da bize düşsün, sayeden diğer hisselerde %50 - %100 kazancı kaçırdık bak.
Bir parmak bal çal bari ağzımıza.
Sait neden böyle yapıyorsun? :halay:
Ek 25093
Sait dalga geçiyor. Sait yapma böyle.
Bunun bilançosu nezaman gelecek? Bir de temettü bedelsiz gibi bisey yok mu bu sene
Sanırım güzel olacak. AOF 31,84. Kapanış 32,10. Bir aksilik olmazsa 32,60 a yolculuk başlasın
Hacimli ve aof olarak geçmek kaydıyla 32,60 ve takibinde 33 takip edilmeli.
Uluse bu kafasina gore.. zamanı gelince
Tavandan açtı inanmıyorum
MI 8 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tek fiyat girdi . 34,50 olur mu tek emir?
33,70 civarı biraz oyalanabilir gibi duruyor
Tahta sahibinin sürekli al-sat yaptığı aracı kurumlar bugün satış tarafındaydı.
Alıcılar ise küçük yatırımcı.
Bu eleman dün akşam böyle bir tweet atmıştı.
https://twitter.com/Sacro_Trade/stat...19350921289729
Bu tweetten dolayı küçük yatırımcı yığıldı sanırım, gelene gidene mal verdiler.
Elim satmaya gitmedi, yine hüsran yaşayacağız sanırım. Kağıdı götürmeme yemin etmişler.