Mustafa üstad Kap’a bildirilecek listeleri bekliyor sanırım. Listeleri güncelledikten sonra tekrar paylaşıma açacaktır.
Printable View
Dikkat çekmiştim
Ons 1459lardan -1470 lere güzel hareket
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
XTKJS %+2.30 TTE yine uçacak sanırım.
Alabileceginiz Risk seviyenize buradaki fonlardan portfoy olustumak mantikli .yani misal %40 ppf %30 ost %20 kvba %10 hisse yada $60 hisse %20 ppf $10 kira vs.vs.vs binlerce kombinasyon ....dogru anlamisim dimi ustat ...misal benim yuzde 40 ost % 50 kvba (valorsuz ist osl ) 5 ppf %5 hisse yogun .bu kombinasyon tum portfoyimde m.k 17 leri bulsun baska bi sey istemem sahsen .
GoogleSheets destekliyor mu araştırmadım(kesin destekliyordur) ama spk'nın rest api'si var.
Aşağıdaki şekilde çağrılabiliyor:
https://ws.spk.gov.tr/PortfolioValue...-25/2019-12-02
Dezavantaşı Tefaş'a göre veriler bikaç saat geç güncelleniyor ve bazı fonların bazı günleri için fiyat yok
Tefaş'a da sordum bu arada api'leri yokmuş
Rysgyo 'nun etkileyeceğini sanmıyorum.Pörtföyün lokomotifleri %3 üzeri artıda kapanışı görmek lazım.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
biliyorum soru tekrar olmus
ama bu tacirler yazmis 2% yillik yonetim ucreti bunu satarken ya alarken hesaplanmistir demi fiyatta? sadece stopaj kesiliyormu?
Shangil mesajınıza cevap verecektim mesaj kutunuz dolmus
Ppf yerine eib almak istiyorum yarisin
Eib mi mac mig sizce?
Eib 4 dur risk ama az yatirimcisi var
ters bir haberle falan ortam bozulmayıp, bu günü de 108 üzeri kapattığımız taktirde 108'in kırıldığı teyit edilip 112 hedefli yeni kanalaçılıyor inşallah. Yolumız açık olsun. Bir iki haftaya 99 bekleyenler üzülebilir ama yapacak bir şey yok. çünkü bizim ne düşündüğümüz değil, piyasanın ne düşündüğü önemlidir ve buna göre sıtrateji geliştirmek gerekir
Bu Trump da yine kaşınıyor,bu açıklamalar altına yarar!https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...dae21bcfcf.jpg
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Endekse takilmayin
Gs bjk asagi cekti
Tcd ve eid iyi goturdu diyebilirim
Acc muhtemelen yine micti
Tte yine %4 gelecek görünüyor :halay:
Altın(Emtia) 1482.75
XAU/USD 1477.45
Amerika satıcılı açıldı, hepsi kırmızı !
Dolar uyandı, bist negatife döndü iyice, yaklaşan var galiba
Endeks negatife dönmesine rağmen tcd hisseleri iyi durumda
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.