inşaallah artmaz... :(
Printable View
Ulan imansız vicdansız, 6 lira yap kagıdı da dalalım ful. 4 yap yine dalalım.
satışların sebebi ne bilmem ama enver çevik amma yabancı fonlar lakin fabrikada huzur yok galiba
https://patronlarinensesindeyiz.org/...-daha-yapildi/
Az kaldı 3.devre geliyor.
Taban tabana devam...
Ne oldu şirkete ulaşabilen oldu mu, toplantidalar mı, ?
[emoji38]
birçok şirket etkileniyor şu anki durumdan hatta tamamı . şirket açıkça sahip çıkmıyor hissesine. ortaya atılıp bırakılmış.
makum şahıs koronavirusu olmus galiba
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şirkete mı itibar edelim.
Ah Serdar bey ah..halen bu emperyal kapitalistleri hiç tanimadik. Bunların tek ilahi [emoji383] dir. Yatırımcı vs amaca giden yoldaki engeldir.
Bir haftada %50 dusermi. Öyle olsaydı çıkıp tek bir aciklama yapar.
Hatta hiçbir şey söylemesine gerek olmadan hisse alırdı.
Bırakın telefonda muhatap yok..
Serkanin o koltukta oturması hata...
Eurobond manipülasyon haberine verdiği cevaptan sonra notunu vermiştim.
Hikayenin sonunda ne olacak izleyip görelim.
hikayenın sonu konusuz film bellı zevk alan alacak
İşin ilginci Trabzonspor ile klmsn beraber hareket ediyor!
Üzüldüğüm kısım egeen grafiği ile kıyaslayıp zirveyi nokta atışı bulmama rağmen işlem yapmadım .. (Belki benzerlik şansa oluştu ama) Aynı oranları buna uygulasam 23'ten verip 9.50 civarı al gibi bir sistem ortaya çıkıyordu.
40-50 lira hedef fiyatlar ile kendimizi kandırdık ... Belli işte aylık emalara bak arasında dağlar kadar fark oluşmuş dönecek geri ah ah ...
Enver 9 lira civarı geldi hisseye yanlış hatırlamıyorsam hatta 10 lirada 100.000 lotluk alış yazmıştı herkes ooo demişti
Yabancı bıraktığı fiyatlardan alıma başlar umarım .. Elbet düzelecek ancak kaybedilen zamana gerçekten yazık yıllardır yatırımcısıyız biz bu ********lerin ..
9.56 tutmaz ise 7.81 tutmaz ise 6.30 en dibimiz olmalı ... (Aylık fibo emaları) 7.81 ciddi aylık kapanış desteği diye düşünüyorum. YTD.
Ne diyim :vk:
Pasta paylaşabilecek olan var mı ?
Serdar Bey l,
iki tahtayı da yapan zat AYNİ..
bu düşüş de mala sıkıştılar belli .Kredi vss.
Nerden duydum?
Tahtadaki hareketlerinden belli.. bunun başka açıklaması olamaz..
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlaşılan Envere operasyon yaptılar. Adamı batiracaklar. Tabi arada ky battı.
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik olarak en kotu senaryoda 9450 var..Onun altı olmaz. Olursa hisseye çok gelen olur.
Hatta bugün ölü [emoji250] ziplayisi yapıp artiyada geçebilir.
Alıcılar
İş bankası 70 binnlot
Garanti 50 bin lot
Satiici
A1 158 bin
Yatırım finansman 115 bin lot
Burda sabahtan beri zaten bu oran çok değişmedi. Yapı kredi robotu 900 bin lot al sat yaptı .
İş yatırım 676 binot alnsat yaptı..
Bunlar sürekli pasife vurmasa zaten tahta düşmezdi bu kadar..MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kılıçlar çekildi ama yine iş çıkmadı baskıya dayanamadılar yine 10.70 e indi
Serkanin o koltukta oturması hata...
Eurobond manipülasyon haberine verdiği cevaptan sonra notunu vermiştim.
Hikayenin sonunda ne olacak izleyip görelim.
Ah Serdar bey.
Bu saatten 1 yil sonra 20 olsa ne yazar 30 olsa veya 5 olsa ne yazar.
İnsandaki tüm güven duygusunu yok ettiler.
Bende iki cihanda duyarsız yönetime, işin içinde olanlara
Allah katında kul olarak dilimin döndüğü kadar ne dua biliyorsam gönderdim.
Kurban olgun mevlam tez zamanda dualarımı kabul eder ve hak ettikleri güzellikleri görürler inşallah.
Kuzey Kore gibi kapalı rejim başkanı bile arada bir basında yer alıyor.Klimasan 3 ayda bir mecburi bilanço olmasa haber bile gondermeyecek.canlari sağolsun virüs den kurtulursak ekmek yeriz birgün.
Çin kaynaklı vakalar 2 gündür görülmediği halde wuham kenti hala karantinada ve 10 bine yakın vaka iyileşmeyi bekliyor. Kent 2 ay civarı karantinada.
Avrupa deseniz İtalyanın peşine özellikle İspanya ve Almanya takılmış durumda ve İtalya dışında vaka sayıları özellikle bu hafta ciddi arttı.
Abd de vakalar görece daha az artıyor fakat avrupadan sonra virüsün vurduğu 3. kıta olma ihtimali var.
Dünya genelinde geçen hafta cuma doğru isem 130 bin vaka vardı şuan 260 bin. Tam 8 gün. Aralık sonundan beri 2 ayı aşkın sürede vaka sayısı 130 e dayandıktan sonra 8 günde bir 130 bin daha ekleme oldu. Dünya turizimi tehlikede. Kontrol altına alınsa bile karantinalar haftalarca, aylarca devam edecek gibi gözüküyor ve öyle olmak zorunda.
Klmsn, Teknik nedenler dışında benim tahminim özellikle Türkiyedeki vaka sayıları arttığı için düşüyor. Bizde vakalar daha yeni görülmeye başlandı. Bazı sektörler yıllık izinleri kullandırıyor. Demek oluyor ki yazın tatil yok. Bazı sektörler işçi çıkartıyor. Demek oluyor ki para yok tatil yok.
Kısacası mesele yakın zamanda çözülmesi aşının bulunmasına bağlı. Aşı demek bulaşıcılığın önlenmesi demek. %100 tedavi insanları rahatlatır. Fakat kısa sürede bulaşıp hızlı ilerlediği için tedavinin varlığı %100 etkili olamayabilir. Çeşitli aşınlarında insanlar üzerinde denenmeye başladığı haberleri geliyor. Dünya genelinde bürokrasi ve kurallar bir tarafa bırakılmış gibi gözüküyor.
Son olarak eurobond yatırımlarının bu işten nasıl etkilendiğini bilmiyoruz. Fakat son bilançoda 2018 e göre eurobond yatırımlarının 260 mn den 15 mn ye düştüğü gözüküyor. % 55 ler civarında yatırım fon artışı olsada parayla yatırım yapma oranı 3/1 düşmüş. 300 lerden 100 mn lere. Bu iyi bir şey gibi gözüküyor.
İlk bilanço sonrası ramazan ayı bitiminde olumlu gelimeler olması durumunda bu sene için umutlu konuşulabilir. Fakat Sene başlarındaki hedeflere ulaşmak şu saate bile neredeyse imkansız gibi. YTD.
Bu öngörüler aslinda bir iki şirket dışında hepsi için geçerli.Klimssan gıda sektorune çalıştığı için azda olsa avantajlı.Amasirket yatırımcısını korumak adına ufakda olsa bir adım atmıyor ışık vermiyor.uzucu Olan bu.Bence borsayı da1 ay kapatsinlar.Yatirimlik tan çok kumarhane mantığı ile calusiyor tüm borsalar.
12 marttan beri alan satanlar:
Alışlar:
Vakıf 260 bin
Ak 150 bin
Gedik 70 bin
Yk 60 bin
Satış:
İş 343 bin
Alnus 120 bin
Yatırım 65 bin
Marbas 55 bin
İlk üç ve ilk 4 alıcı satıcı toplamına bakarsanız, anlaşmalı bir şekilde mal transferi gibi kokuyor.
Görüyorum ki bu mendebur şirket için kimsenin birşey diyecek durumu yok. Burada söz SPK da olmalı. Koca firma bir haftada %47 değer kaybediyor ve yatırımcıyı koruyacak bir birim yok maalesef.
SPK yetkilileri şirketi bu arasinlar bakalım muhatap bulabilecek mi? Bu nasıl denetim. Bu nasıl halka açık şirket? Bu nasıl yatırımcı ilişkileri.? Kime veya neye hizmet veriyor. Bilgi alma hakkı engelleniyor? Resmen suç işleniyor.
KY olarak bu ve benzeri kurumsallaşmayan firmaları iyi tanıyın. İyi günde hepsi iyidir. Önemli olan zor günde firmanın ne yaptığı. Balık hafızalı olmayın. Defalarca yazdim. 2018 yılındaki operasyonun benzerini fazla sürmedi 2020 yılı da virüs bahanesiyle tekrarını izletiyorlar.
Elbette virüs etkiledi. Elbette değer kaybı olacaktı. Ancak sen 30 TL olmasi geteken hisseyi aylarca baskilayip 20 TL civarında tuttunuz. Sonra ilk dalgada 9.6 TL..olup bitenleri film izler gibi izliyorlat. Kimbilir senaryasuda onlara aittir. yatacak yeri yok bu şirketi yönetenlerin. Toprak kabul etmeyecek toprak.
Teknik en kotu ihtimalle bugün yada yarın döner diyor.
Teknik. Birde madem düşüyor 9430 TL boşluğu var alsinda rahatlasın mendebur.
Hayatımı mahvetti bu hisse. Almadık birbecza market olaya bak.cunkubzarar kesemedim. Bu vakitte sonra da satmam
cuma gun sonu gıbı cıkarıp cıkarıp gerı cakarsa uzuluruz