Biri cebinden gıcır gıcır 10 lira çıkarıyor ve bağırıyor; el değmedi buna yeni cıktı, alana hayırlı olsun.izleyen mırıldanıyor; en az 50 tl. eder bu gıcır kaçırmayalım!!!!! Piyasa aynen bu modda .kim soyulacak - kim kazanacak izleyelim hep beraber.
Printable View
Biri cebinden gıcır gıcır 10 lira çıkarıyor ve bağırıyor; el değmedi buna yeni cıktı, alana hayırlı olsun.izleyen mırıldanıyor; en az 50 tl. eder bu gıcır kaçırmayalım!!!!! Piyasa aynen bu modda .kim soyulacak - kim kazanacak izleyelim hep beraber.
Banka geri alım yaptı. Belki açıkçılar biraz durulur. 666 neredesin?
Ne oldu topiğe böyle?
Çin SK yapmış:
https://www.bloombergquint.com/globa...fter-bank-runs
Banka bugüne kadar yaklaşık 56 milyon lot hisse almış bunun piyasa da kaç milyon lotu var
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
S a sevgili ortak 666 senin kulağın deliktir de bakalım dün mahkemeye sunulması beklenen reddi hakim dilekcesi ile ilgili bir duyum aldinmi
Seçbul yön Aşağı mı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hakan beyin temyizi reddedilmiş.
cezası onanmış
secbul baba nerdesin???
O kadar caka sattin, kagit 5.17. Borsanin en iyi yerinden kagit alip en kotu kagidi secmek, 6 ay mal mal beklemek nasil birseydir acaba. Muahahaha.
6.50'den verilenler 5.17'den yerine konur mu?
Yemezler. Yokum bu cirkefte.
secbul baba nerdesin???
Muahahahahahaha. Biraz da sen iskencesini cek bu belanin.
http://share.matriksdata.com/share.a...08071106033122
TH nerelerde.Denize mi açıldı yine.Her yaz denize açıldığında zaman değişiyor, Th değişiyor, insanlar ,dünya değişiyor. Tek değişmeyen hulk un fiyatı.
17 haziranda yazılmış. Yazıyı tekrar okuyun sebep sonuç giriş gelişme ne ararsan var. Sonuç senet 53,4 lirayı görmüş. Yani tamı tamına %300 ve 45 günde. Ama burada Halkbank yazacaksın, çöp yazmayacaksın, Halkbank’a hizmet edeceksin ki birileri short olsun sende long olanları ayakta tut. Son bir kaç yıldır şunu görüyorum. Bu piyasada samimi olmak gerçek olmak doğru değil. Senete short girip long algısı yapanlar daha fazla prim görüyor. Bilgiye paylaşıma araştırmaya kapalı bir milletiz. Çöp bulmaya onu %300 lere getirmeye sessizce devam edelim.
SAYIN SECBUL HULK. 10 haziran da ASELSAN 32.76 yı gecemez diyordu, temmuzda 38 gördü, bu günün rakamları ile 36 ya yakın gidiyor. değişim olursa HULKKKK SECBULA bu yazısını hatırlatırız.
Ha en önemli şeyi yazmayı unuttum, SECBUL'un ALTIN ONS HALK grafikleri ile izlediği meşhur Halkbankımız 4,99 altında geziniyor. :bravo::bravo::bravo::bravo::thumbdown::thumbdown: :thumbdown::thumbdown:
Yazik ya. Vurmayin secbul babaya. Bir hisse aldi, butun haksizliklar mubah. Devlet 10 dolardan soktugu mallari 70 sentten gozalti pazari hisseleri gibi tahsisli ile aldi, milletin elindeki hisseler sulandi. Olsun, alsin, secbul baba para kazanacak.
Bir de bizi asagilayip durdu para kaybetnisiz de iyi yerde girmemisiz de... Muahahahaha, malimizi bilmiyor muyuz yahu. Milletin ebesini belletti, biraz da sen cek.
Gel hadi secbul, kacma :) Aselsan'da da bir tokat yedi, TAV'da da. Nasil gidiyor senin o dalga sayimlari. Dikkat et ha, dalgalar arasinda bogulma :)
enigma ortak, doneriz sonra buraya. Domuz konusu bir acikliga kavussun.
secbul dede nerdesin yav.
Allah gostermesin simdi rona falan bulasmistir, gunahini aliyoruzdur.
Yav birsey olmamistir insallah hicbirine. Erick'ten de haber yok uzundur, TREND'den de... Secbul dedenin yuzu yok hadi diyelim... Insanlar bir selam versin bari arada.
Tam iyi yerde cakmisim. Cok cezbetti 5'in altina inince ama sozum var para sokmayacagima, bulasmadim. Arab'in bankasini almistim, onlarin performansi biraz daha iyi simdilik. Kur derdi yok. Dunyada bankalar berbat ama ilelebet boyle kalmayacakir. 5 dolara satacaagim Halk'larim var benim. Yok sayiyorum, gunu geldiginde ordan satacagim. Arada satsaydin bir kismini osisa ortak.
Bende halk kalmadi 666
6 civari verdim hepsini , 6.70 leri gordu, dönüşte 5,80 6 arasi denedim baktim basiyorlar onuda sattim.
Bulaşmam artik, diger pozlarda kardayim.
Çok fazla vardi bende hatta bir kismi kredili idi, banka aradi artik kredi veremiyoruz bu hisseye dedi, ilk etapta kızmıştım , kredili olani sattım. Sonra kalanları...
İyikide banka uyarmış [emoji16] Yoksa durum vahimdi..
yıkılmadım ayaktayım :)
Iyi vurmustun arada Little Treyder. Bankalar surundurdu, degil mi? Keske hepsine yuklenmeseydin. Cycle'in donmesini bekleyeceksin.
secbul anneanne, nerdesin??? Bir ses et. 'rona seni de isirmamistir umarim.
Adese nin yabancı bir şirkete satışı olacak şeklinde bir haber dolaşıyor acaba doğruluğu varmı dır. Etkisi olumlu mu yoksa olumsuz mu olur.
Kızıldağ nerde acaba? Kimse yazmıyor başlığa.
alıntı yapmak bir şeyi anlatmak yada bir ispat değil amaç. 10-12 haziran tarihleri arasında yazılmış CARFUR yazıları. senet 7,10 lardan halen %100 ile 14 liraya ramak kaldı. 98 günde %100 topiklerde senet taşıyan var ama ciddi oranda long ve short işi ile uğraşanlar var ve malasef bunların algı yönetimi çok güçlü. haziran içinde sanırım 20 haziran gibi halk bank 6,60 ları görmüş. algıda seçicilik. tencere tavanın halk petrolün secbulun bu senetlere muhalif yazılarını getirmedim. ha bide altın ons grafikleri vardı, onlarda topiğin tozlu sayfalarında bekliyor.
mrtk ortak mali goturdu Karfurdan. Aldi, ertesi sermaye artirimi cikti. 2.5 kazandim 3-5 gunde dedi. Derinlik ekrani almis mali goturunce :)
O bakkallarin hepsi bos. Aylardir kimse birsey almiyor.
merhaba herkese kolay gelsin.. bir sorum olacak. doğru yerdemiyim emin değilim ama kusura bakmayın..
örnek ..
x firması piyasa 100 lot var ben bu 100 lotun hepsini alsam kağıt hergün tavan tavan gidermi
buna ek olarakta hangi hissesnin piyasada kaç lotu var öğrenebileceğim bir yer varmı.
3,5 ay 17 haziranda yazılanlar ESCOM 6,08 ile bugünde tavanda, Halkbank 17 haziranda sanırım 5,50 üstüydü.
Ara ara eski haziran yazılarını alıntı yapmaya devam ederiz. Çöplerden bizde faydalanamadık. Önemli olan para değil. Hayatta kalabilmek hoş bir anı bırakmak.