vallahi hiç birini kullanmıyorum. bi new holand ı duydum onuda ben kullanmıyorum.
Printable View
vallahi hiç birini kullanmıyorum. bi new holand ı duydum onuda ben kullanmıyorum.
bumudur düşüşün sebebi acep?
Ermenistan'ın bu sabah ilan edilen 3. ateşkesi bozmasının ardından Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev açıklamada bulundu. Aliyev, "Türk F-16'larını semada görürsünüz!" dedi.
https://www.milligazete.com.tr/haber...ada-gorursunuz
relax. bırakın versinler. piyasa gereğini yapacaktır. cool:;;;
parası kıymetli olanlar satsın,kalanlarla devam ederiz.
Daha önce beğenerek aldığınız bir hisseye karşı kayda değer bir parite yakalamışken o önce beğendiğiniz hisseye dönmemeniz bence yanlış. hele bu selec se.
hayırlısı ne ise o olsun.
hiç değilse sattığınız mal yerine koyulmalı kar kazandığınız hissede kalsın. 0 maliyetle
Evet beğeniyordum ancak sürekli tüm ilaçlardan geride kalması ve tahtadaki hareketler yildirdi beni.
3-4 ay güçsüz bir izlenim verdi umut verici bir hareketini göremedim.
9.05-9.11 gecilince hareketin güçleneceğini biliyordum ancak dediğim gibi sürekli ilaclarin gerisinde kalıyor.
Gedza taban
Tmsn taban
Pkart tabansi
Valla artık zevk alıyoruz
Bir nefes alın zalımlar bir durun sonra yine devam edersiniz.
Hoca bitir artık hocaaaaaa
Maç bitti kaç dk uzatma oynattin böyle
Asıl curcuna Biden seçilirse 3 Kasımdan sonra olacak
Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gavurun matbaada bastığı paranın yatırım aracı olduğunu düşünüp üstüne yattıkça bizdeki sıkıntı bitmez, para yatırım aracı değildir.
Dolar neden 10 lira değildir? Cevap yok.
Dolar neden 3 lira değildir ? Cevap yok.
Dolar kaç lira olmalıdır neye göre neden olmalıdır
cevap yok
hemen hemen altınada aynı soruları sorup aynı cevabı veririz.
Altının çıkarıllma maliyeti vardır.
Forklift ...Sayın paydaş Dobra ,
Tebessüm ettim.Guldurdun sağ olasın.
Polho 4.48
8 Ekim akşam suları.
Seve seve .Memnuniyetle.Ama unutmayalım .
Kureselciler ve ulus devletleri arasında ciddi bir savaş var.Ulkeler de ciddi bir gruplaşma var.
Doğu Akdeniz , Kafkaslar , Ortadogu , Kuzey Afrika malumunuz.
Ermenistan Azerbaycan sonra Kırgızistan...Kaos ve gerilim .
Ne yazık ki tarihe tanıklık ediyoruz.Bu sartlarda borsalar tepe taklak gitmesi gerekirken...Bir güç bunu engelliyor.Trump ne yapıp edip borsalari çıkarmak zorunda.Kureselciler de boş durmuyor.Muthis bir savaş var.
Benim diğer hissem Turgg ...Diğer paydaslardan özür dilerim hisse adı verdiğim için.
Gayrimenkul zamanı gelince çok değerli olacak senetler.Turgg , Ecyatirim, Mupaz , Klgyo
Kısmetin varsa el getirir , yel getirir, sel getirir.Kismetin yoksa el götürür , yel giturur , sel götürür.
Biriktirdigimiz kadar değil paylaştığımız kadar zenginiz.
Buradaki yatırımcı profilinin iyiliği icsellestirdigini düşünüyorum.Yoksul semtlerde garip gurabanin in borcunu sildirmek paha biçilemez.
Şu dikkatinizi çektiğim satırları yazan balina 15 ekimden beri yazmıyor.
Küreselciler Çin i destekliyor biden gelirse Küreselciler kazanır biden Çin e zemin hazırlar trump gelirse küreselcilerin karşısında duran ortadoğuyu Çin e karşı tutan Türkiye kafkasları tutan Rusya avrupayı tutan Amerika kazanır bu 3 lü sonra birbirleri ile ne yaparlar malum
Küresel yapı İngiliz
Tramp ise bi alman . Abd pasaportlu:)
https://www.ensonhaber.com/gundem/cu...ebrik-ediyorum
Türkiye artık bu tür saldırılarla dizayn edilebilen, yönlendirilen, meşgul edilen bir ülke değildir. Allah’ın izni, güvenlik güçlerimizin gayretiyle hem sınırlarımız içerisinde hem de sınırlarımızın ötesinde terörle ve destekçileriyle mücadelemizi sürdüreceğiz." açıklamalarında bulundu.
https://www.ensonhaber.com/gundem/av...macrona-destek
"FRANSA'NIN YANINDAYIZ"
İslam dünyasından peş peşe gelen tepkilerin ardından Avrupalı yöneticiler de Macron'a sahip çıktı.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Macron'a karşı sözlerini "saldırı" olarak nitelendirdi.
Macron ve Fransa'nın yanında olduklarını söyleyen Maas, "Cumhurbaşkan Erdoğan'ın Macron'a saldırıları devam ettikçe Fransa ile dayanışma içinde olacağız. Bu saldırılar ulaşılan en dip noktadır. Bu kesinlikle kabul edilemez. Daha danemlisi, geçen haftaki iğrenç terör saldırısından sonra İslamcı aşırılıklamücadelesinde Fransa'nın yanındayız." ifadelerine yer verdi.
topunuz gelin.
Girmeden tefrika bir millete, düşman giremez;
Toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez.
Hayırlı Günler... :wave:
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
gelen bilançolar içinde şişe de güzel bilanço getirdi.
Tüm dostlara hayırlı günler dilerim.
gülermisin ağlar mısın
aksa yeşillendi.
Bu başlığı şu anda 12 kişi okumaktadır. (1 üye ve 11 ziyaretçi)
dobra
komisyonumu isterim sattım dediğim için:)
Bende anti viral dopingimi aldım ortak.:))
Biraz da gedza dan bir destek gelirse 10 numara olacak.
Yeterince risk almaya cesaret edemeyip alınmayan riskleri göze alanlar, riski göze alamayanların yaşamak istediği hayatı yaşarlar.