https://pbs.twimg.com/media/Emdt5BcX...g&name=900x900
Printable View
Endonezya'da yüz maskesi takmayan iki adama şınav çekme cezası vermişler...
https://pbs.twimg.com/media/EmgxjWCV...jpg&name=small
Erdoğan: "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin en büyük faydalarını, mart ayından bu yana yaşadığımız salgın sürecinde gördük."
Erdoğan: Merkez Bankası Başkanlığına Naci Ağbal arkadaşımızı atadık, yeni MB başkanımıza da başarılar diliyorum
Erdoğan: Merkez Bankası Başkanlığına Naci Ağbal arkadaşımızı atadık, yeni MB başkanımıza da başarılar diliyorum
Erdoğan: Kendisi sağlık sorunları nedeniyle vazifesinden affını istedi, biz de bunu kabul ederek Hazine ve Maliye Bakanı olarak Lütfi Elvan arkadaşımızı atamış olduk, görevinde başarılar diliyorum
Erdoğan: Uzun vadeli tasarruflar ve yatırımlar açısından elverişli bir ortam hazırlıyoruz
Erdoğan: Ülkemizi riski az, güveni yüksek, kazancı tatminkar bir cazibe merkezi haline getirmekte kararlıyız
Erdoğan: Ekonomi yönetiminde uyumu sağlayacağız
Erdoğan: Önümüzdeki dönemde ekonomi politiklarında güven ve kredibilite kazanımlarına daha fazla odaklanacak, ülke risk primini düşüreceğiz
Erdoğan: Yatırımcılara her türlü kolaylığı sağlayacak desteği vereceğiz
Erdoğan:
-Vatandaşlarımızdan bireysel tasarruflarında milli paralarına güvenmelerini ve tercihlerini TL'den yana kullanmalarını istiyorum
-Rezervlerimizi güçlendirmenin yolu TL'ye güveni artırmaktan geçiyor
Erdoğan:
-Ekonomi yönetimimiz yerli ve uluslararası yatırımcılarla yakın mesai içinde olacaktır
-Ekonominin tüm tarafları ile yakın işbirliği halinde hareket ediyoruz
Erdoğan: Uluslararası yatırımcılarla bir dizi toplantı yaparak, ülkemizdeki imkanları, potansiyeli ve sağlayacağımız desteği bizzat anlatacağız
Erdoğan: Ekonomide elbette sıkıntılarımız var ama karşımızdaki fotoğraf ümitlerimizi artıran ciddi başarılara işaret ediyor
Erdoğan: Türkiye 3.çeyreğe ciddi bir toparlanmayla girmiştir
Erdoğan: Faizlerin en azından enflasyon seviyesinde tutulma mecburiyeti bu konuda verdiğimiz mücadeleyi zora sokuyor, faiz sebep enflasyon neticedir ve bunu başaracağız
Erdoğan: en kısa sürede enflasyonu tek haneli rakamları düşürmekte, ardından kademeli olarak orta vadeli hedeflerimizi indirmede kararlıyız
Erdoğan: Fiyat istikrarını sağlayacak politikaları belirlemek ve hayata geçirmek Dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de Merkez Bankasının görevidir
Erdoğan: Yeni MB başkanı ve Yeni bakanımızın göreve başlamasıyla piyasadaki olumlu görünüm doğru yolda olduğumuzu gösteriyor
Erdoğan: Hazine ve Maliye Bakanımızın ve Merkez Bankamızın yeni başkanının, enflasyon hedeflemesini ve para politikası araçlarını, temel yaklaşımlarımıza uygun şekilde, şeffaf, öngörülebilir, istikrarlı bir seviyeye en kısa sürede getireceklerine inanıyorum
Erdoğan: Yeni Merkez Bankası başkanının ve Maliye Bakanının atacakları her adımda yanında olacağız
Erdoğan: Ekonomide girdiğimiz yeni dönemin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum
Dolar/TL Cumhurbaşkanının açıklamaları sonrası 7.9350’y kadar geriledi
Ben hala faiz artırmayacağım der.
Başkanı kararlarında destekliyecem der.
İki yönlü açıklama .
Ortaya karışsık.
Net mesaj yok.Muğlak.
Piyasa faiz artırılacak der.
Bir daha gümlerlerse yandım keten helva.
faizler en az 16 olmalı bence.
Son aldığım altından yüzde 12 kayıbım var.YTD.
Biraz almıştım Annem istiyor diye yarında alacağım.
Karton'dan gelen altına gitti şimdilik.YTD.
Bekliyeceğim 2023 yılına kadar.
Yada seçimlere kadar.
İnşallah yaparlar diyeyim.
Şimdiye kadar niye yapmadılar?
Zerre dikkate alıyormuyum konuşmaları.
YOK.
Beklenen açıklama ..
Erdoğan : Gerekirse acı reçete uygulamaktan kaçınmayacağız
Bist bankacılık endeksi %8.5 yukarıda
Yapı kredi Bankasi tavan
Garanti %8.89
Akbank %9.36
Türkiye'nin cds'leri 415 baz puan ile mart ayı başlarından bu yana görülen en düşük seviyeye indi
Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından geçerli olmak üzere 19 kuruş zam yapıldı
ekonomi bakanı iş başında..haydi bismillah demiş..ilk işide bu