Birinin Bilgili olup olmadığını tezlerinden referanslarından geçmiş zamanlardaki yaptıklarından ve duruşundan anlarsınız Kopya edilmeyen tek şey cesarettir :)
Printable View
Birinin Bilgili olup olmadığını tezlerinden referanslarından geçmiş zamanlardaki yaptıklarından ve duruşundan anlarsınız Kopya edilmeyen tek şey cesarettir :)
iyi geceler cümleten
Kafa karıştırmak kesinlikle istemem..
Benim 6 aylık hisse önerilerim;
Olmip te devam ettiğim için duygusal bağım var ve bir de satış hikayesi doğdu falan yeri apayrı benim için...
Ayrıca; Ege seramik, Polisan, Kordsa, Vestel Beyaz Eşya olarak takip ediyorum...
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, sadece kendim için takip ediyorum.... hiçbirinin sonunu kimse bilemez...
sn. çelik çomak, yukarıdaki listenizde arsan tekstili de yazmışsınız. benim de zaman zaman aldığım ve radarımda olan şirketlerden biri olduğu için bunu yazma sebebinizi merak ettim:sebep hisse fk sının ve pd/dd sının düşük olması mı ve fiyatlanmaması mı yoksa karlılığı vs mi yazabilir misiniz?
Bana göre Arsan aslında bir tekstil şirketi değil doğalgaz ve elektrik dağıtım şirketidir. Ana alanı şirketin belirttiğinin aksine enerji sektörüdür. En azından faaliyet raporlarında öyle görünüyor. Çok az kişi -detayda saklı- bu yönünü bilir. Şirketin iştiraklerinden gelen gelirlerin %90 dan fazlası enerjiden elde edilmektedir.
(şirketin tekstil bölümü pandemi nedeniyle neredeyse 6 aydır üretim yapmıyor yada kısıtlı kadroyla çalışıyor ama iştiraklerden gelen müthiş karlar hiç durmuyor maşaAllah)
Teşekkürler sn celik comakSM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ceoem, tektu, ihlgm, aygaz, odas, oyakc.
benim haftalık portföyüm.
Günaydın SMART, geçen hafta birinin ucuz fiyattan bahsettiğini de gördü. Herhangi biri lütfen fikriniz varsa? :)
Görünüşe göre bilgisayar veya yazılımla ilgili altından daha iyi, ama belki oyuna çok geç kaldım :) :D
YTD yatırım tavsiyesi değil
Kardeşim Haftalikta düşeni kırmış kırmış olsada 8.55 üzeri kalıcılık olursa yukarı doğru ivmelenir diye düşünüyorum. Yakın stop koy 8.11 gibi ama stopa riayet et.Bu hafta içinde bulunduğu üçgenin dışına atıp kalıcı olursa daha sağlam bakılır zayıflık emareleri gösterirse aşağıya bir tur gelip sonradan yukarıya doğru yol alabilir. Tüm bunlar sadece şahsi görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir.
Güzel bir topic yazılarınızı ilgiyle okudum, yayla için tebrikler, devamı gelir inşallah, Afyon da nasibini alır inşallah, selamlar..
Mebes niye söylemedin bu ATAGY hissesinin uyuz olduğunu:)
Bugün ve yarın beklerim oldu oldu olmadı kısmet :)
Esma Hanım SMART hakkında teknik ne diyor? stop u söyledin nerede hızlanır acaba?
Esma hanım SANEL içinde tebrikler . Gerçi bende yoktu . Takibe almistim
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstad yeni bir borsacı yetiştiriyor Esma hanım gayreti ile başarılı olacak, acaba üstadın yerini alır mı? :)
Hakan benim çırakların hepsi zengin oldu zaten bir ben fakir kaldım derler ya terzi kendi söküğünü dikemez 😀😂😂
Takibinde tavhl olan var mi usd bazinda ucuz kaldı gibi ?
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tborg tavan hdfgs yuzde 4.5 yukarida rtalbta stopum patladi ancak satmadim yarini bekliyorum herkese iyi haftalar bol kazançlar SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hdfgs de beklenti fiyat seviyeniz nedir?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olmip satış hikayesi durumunu yazmıştım ama...
İlgilenen olmadı sanırım..
Bugün öğlene kadar eksi 2 de gitmişti...
İlerisini izleyip göreceğiz...
Maliyetim 2.50lerde bugun itibariyle heryerde konusuluyor diye kademeli satmaya basladim hedefin hedefi ne inanin bilmiyorum ancak sirketin temel verileri fena değil ytdSM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=celik comak;4797443]Hakan benim çırakların hepsi zengin oldu zaten bir ben fakir kaldım derler ya terzi kendi söküğünü dikemez 😀😂😂[/QUOT
Üstad ders verirsen gelelim :)
Teşekkürler bol kazançlar
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hatta Trkcm ve Anacm açısından da inceleyebilir misiniz?
Sn celik comak endeksi nasil goruyorsunuz bu hafta icin yorumlar misiniz musait oluncaSM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn çelik hocam ozgyo ve klgyo hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim? maliyetimde geziyorlar kârımı almayı beklesem mi yeter deyip çıksam mı bilemedim
Iyi akşamlar hocam yayla için allah razi olsun.afyonumuzda 4,25 üzeri pozitif bir kapanış yaptı oda teknik tam güzelleşti.forumda dile getirilen bir çok hisse güzel pirim verdi .tmsn trcaz smart sanel .
1120 üzeri kapanışlar pozitif benim için.
Çelik Hocam 6 aydır size Olmip sordum başınızı şişirdim kusura bakmayın..
Siz de bana cesaret vere vere pozisyonumu korumama ve artırmama vesile oldunuz..
Size çok teşekkür ederim..
Madem yazdık hocam tekrar bi yorum alsam , bi haberler dolaşıyor, hissenin gidişatı nereye doğru sizce...
herkez uyumuş galiba sitede tek üye benim Bu başlığı şu anda 23 kişi okumaktadır. (1 üye ve 22 ziyaretçi)
celik comak:):)
Hocam orta vadeli olarak alkım önerir misiniz?? 1 sene alıp yatmalik hisseler arıyorum da.. kararsız kaldım