Bir şekilde borsada bankalar gitmez arkadaş, onu sat gidenlere takıl havası veriliyor.
Dikkatli olmak lazım.
Printable View
Bir şekilde borsada bankalar gitmez arkadaş, onu sat gidenlere takıl havası veriliyor.
Dikkatli olmak lazım.
Geçmiş olsun Sn Bozkurt Allah şifasını versin. Evlât başka bir şeye benzemez.
Bu platformda kazanılan para çoğunlukla bir başkasının kaybettiği para.
Klişe olacak ama ağlamanın mali gülene yaramıyor.
Kendi adıma ana paradan zarardayım yakamı kurtarınca borsadan koşarak uzaklaşmak istiyorum.
Bozkurt geçmiş olsun Allah şifa versin.
Gökhan Uskuay
@guskuay
·
2s
Piyasada son iki üç gündür Karadeniz'de 320 milyar metreküplük doğalgaz rezervinin 800 milyar metrekupe çıktığının söyleyeceği söylentisi var.
Piyasayı gazlama çalışmaları...
Aynı haberden üç, dört defa
Ekmek yenir..
Borsada olur böyle şeyler..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Londra'daki altın stokları 3 ay yerine ay da bir açıklanacakmış.
https://www.gold.org/goldhub/gold-fo...oldings-london
...
The London Bullion Market Association (LBMA), the Bank of England, and the commercial vaults have announced they will now be publishing gold and silver holdings within the vaults in London with a one-month lag, compared to the previous three month lag.1 This data provides insight into the flows of gold (and other precious metals) into and out of London, the heart of the physical gold OTC market.
Geçmiş olsun Sn. Bozkurt
ülke sürekli gaz çıkarmaya başladıysa s*çması yakındır.
Bozkurt abim çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inşallah kızınız..
Subjective, Petkim shortlarım var diyodun 4 den sanada büyük geçmiş olsun , bu borsada her türlü short pozisyon çok riskli...
Yav şu twiter kendini bir bok sanan dallama dolu :)
Neymiş dün petkm grafı çizmiş , birileri hantal gitmez demiş ,
Bak gördünüz mü nasıl gitti diye sallıyor.
Nasıl gittiğini kendide bilmiyor , bilse böyle dallama dallama yazmaz herhalde.
Dolar niye inanmıyor GAZa??
Bu haberle 7.10 bekliyordum...
7,60-7,65 den vereceğim tüm doları. Alan da hayrını görecek , görebilirse :)
Yarına yükselecek alan bırakmadı. Tüm yükselişi akşam seansında hallettiler.
yarın shortcuları meletmeden bırakmaz :drunk:
short varsa geçmiş olsun ben dahil.
Borsaların kuruluş amacı para kazanmak oda hisselerin çıkması ile olur
Totalde 1 milyon yatırımcı olduğunu farzedersek bunların kaç tanesi zengin oldu yada halinden memnun %10 bile değil
Leş borsamızın keş paçozu
O kendini bilir
dolar neden iplemiyor yav petrolse mevzu...aynı şekilde bankalar hiç oralı olmadı...bugün PETKM ve TUPRS sayesinde yırttı piyasa...
Ekrandan uzaktim bugün enerjiler uçmuş yine mi müjde var.?
Benim lönkleri 1239 da çizmiş hayvan... 1235 e kadar tekrar yazıldım ama %30 unu ancak gri alabildim o da panikle 1239 - 40 arası yazdıklarım kesinlikle gelmedi yani. Iblis nasil alıştırdı mean reversion mean reversion yapa yapa bezdirdi senin tahmin ettiğin gibi basabilir sol şeritte bi anda. Hava ve zemin müsait.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abim cuma gecesi belirtiler gosterdi hemen ayirdik evden onu ertesi gun test yaptirdi negatif cikti ama 6 gundur gecmiyor belirtiler devam ediyor
Bunlara guvenmiyorum pek hafif orta gecirenlere yok diyip gonderiyorlar mi bu daha tehlikeli bir durum
Çok geçmiş olsun. Testlerde güvenilirlik %45. Bizim arkadaş ciğerler %100 covid şeklini almış, covid tedavisi gördü ventilatore girmedi ama 10 gün yattı. 3 test yapıldı ucu de negatif. Sonrasinda antikor testi yapıldı o da negatif...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 gündür yerinde sayan borsa bugün yalan haber ile reenkarnasyon yapmış adamlar matbaadan parayı basıyor biriktiriyor sonrada belli aralıklarla borsaya yalanına kılıf olsun diye pompalıyor
Hepsi hikaye müjdede yokadar para da yok
Bu şuna benziyor kredi ile ev al araba al işyeri kur granttuvalet dolaş deki ben ağayım paşayım
Donunu elinden alırlar sadece zamanını bekle
normal makas + 400-500 puan civarı
şuan tam 11.1 + makas var.
spot en kötü 700 puan +açması lazım şuanki rakama göre.
Dow pandemideki hareketini yaptı. Vadelide 27.200 ü gördükten sonra aynı gün bin puan yükselişle 28.200 ü gördü. Pandemide de hep bin puan yapardı.
Geçen yazmıştım bunun gerçek olma ihtimali
Var gibi o zaman pis kokular geliyor.Bunu yabana atmamak lazım o zaman basinda filan yer aldımi hiç bu iki ülke yöneticilerinin Türkiye'de oldukları haberi filan yer aldımi hiç eğer olursa böyle birşey bu ülkede borsa bitmiştir al haberi önceden ver ayarı ky ye.
Hikaye gaz haberini dolar hiç tınlamamış hala 7.50 mıntıkasında.