Son perdeyi oynatacaklar
Panikletip
Kucuk emrahin aannesini agaca bagladilar
O bişey değilde portföyün yarısını IPB yapsaymışım keşke :)
La satın satın bedava bir sürü kağıt var onlardan alın :)
4-5 tane kabak gibi kağıt var tavan tavan gider önümüzdeki günler. Kadife tarihi tavanından çok fazla düşmedi.
Pahalıdan mallanılan kağıtlar var onlar eski fiyatlarına gelmesi lazım o da en az %30 artması demek.
Ah ulan ah yok ki para. Vallahi zararına satacam köylüleri :)
250milyon lot tabandan almışlar oynak beyim kademeden görüyorum. Geri çekme yok.
La vazgectim kadife felan alma odabasi
Gel dedik dusmeye basladi
Birde girsen demekki tabana gidecez
Fuatim ben seni yaniltmak istemedim ondan soylemedim ama dun 75 ten bugunde tabandan itne aldim bir suru
👏🏽👏🏽👏🏽
İtne kesinlikle alacaktım arkadaşlara hep alın dedim ama bu patron pay satışı bir daha toparlanmayacak bir kışa sokar mı diye korktum.
crfsa’da bezer hareketi yasamistik. tekrar olsun istemedim.
focabeyi ortagim buyursun gelsin bizim kagitlara 😀😀 ne varsa bizim Webster okulunda var
Kabak gibi dediğim elimdekilerden bahsetmiyorum ortak.
Tofaşı zaten sabah söyledim. 28 liraya kadar düştü. Alan varsa hayrını görsün :)
Tahtacısının da maliyeti yüksek olanlar ve kısa zamanda düştükleri yere hızlıca çıkmasını beklediklerim: KONTR - KOZAL - ESEN - INDES - ECZYT - ISKPL - AKSA - CRDFA - POLTK - KRVGD - KONYA (Hiç olmazsa %20 bırakır bence)
GYO'lardan TURGG - ALGYO - OZKGY
Baba şirketlerden - EREGL (Bedava şuan) - NUHCM - BIMAS
CRFSA'dan bi pok olmaz ortak :) O kağıdı yıktılar küçük yatırımcıya. Tahtacısı bile yok bence.
Teşekkürler üstad katılıyorum özellikle Erdemir ve Bimas konusunda.
CarrefourSA yı toparlamak için çok uğraştım, olmuyor. Yapamıyorum. Toplanmıyor kağıt.
yağmur elif yüzünden bir sen iki yağmur Elif bitirdiniz ky’yi 😀😀😀
İnvestingte yorumlara bak herkes yazıyor
-hacı kan kusasın hacı kan kusasın hacı kan kusasın 😀😀
babaannem tespih çekerdi
-Estağfirullah Estağfirullah Estağfirullah ....
bakkalın investingte yorumlar da öyle
-hacı kan kusasın hacı kan kusasın hacı kan kusasın
😀😀😀 aklıma hep o geliyor
O manipülatör oro..ya ben de çok kızgınım. Bulsam bir kaşık suda boğarım.
Ama iğneyi de kendime batırmam lazım ortak. ben 12 lira ortalama ile mi ne idim o kağıtta 38 liralara kadar çıktı da satmadım bölünme öncesinde. Şimdi eşşekliğin büyüğü bendeyse başkasında suçu önce aramak olmaz. Gerçekçi olamadım. -%5 zarar ile çıkabilmiştim işin sonunda.
Ama ben kimseyi manipüle edip almak için yönlendirmedim. Mesaj geçmişim ortada. O yüzden vicdanım rahat.
Yine birseyler donuyor
Euro yuzde iki primlenmkd
swap uçtu diye mi hisse satışı yapıyor yabancı şu an, tlye ulaşabilmek için ?
webster üstad bu dolar 10 lira olur demedi deme
AFT, Gram altın Portföyden çıkarmak hata imiş. çok pişmanım. şimdi de alınmaz değil mi bunlar?
ya allahini seven konuşsun yanıyorum. 🔥🔥
Evet üstadım. tek tek bakmaya gerek yok. merkezbankası ile türkiyeye diz çöktürmek isteyenlerin savaşı. Türkiye düşmanları kendileri için doğruları var hedefleri var. sonuç olarak kendi menfaatlerine kendi ülkelerinin çıkarına savaşıyorlar.
Ama bizim TC li ***lere yaptırıyorlar bütün bunları.
yedi ceddini, eşiğindeki ni beşiğindekini sevdiğim.
pislikler bunlar.
kansızlar bunlar.
önlerine atılan 3 kuruşluk kemği yalamak için,
ülkenin geleceğini neslimizin geleceğini refahını bozmaktan dolayı bir sorumluluk duymuyorlar.
ayrıca ilave edeyim. bu operasyondan milyarlarca lira da kaybettiler. mallarını kaptırdılar. benim çevremdeki tanıdıklarım sanırım 1 miyar liraya yakın banka topladılar. onlar için para önemli değil zaten. hedeflerine ulaşmak için milyarları hep dökerek geldiler.