Printable View
Terör örgütü PKK’nın üst düzey yöneticisi ve Mahmur genel sorumlusu ‘Doktor Hüseyin’ kod adlı Selman Bozkır, dün Milli İstihbarat Teşkilatı’mızın kahramanları tarafından etkisiz hale getirildi.”
Eski hisse net cafe müdavimleri ,burayı gazeteciler okur bazı yazılanlar ertesi gün gündeme gelirdi bunu bilirler. Şimdi takip ediyorlar mı bilemem?
Konu şu;
Malum videolarda ,bizim anlı şanlı basınımız ayak izleri arar iken şu saat işini çözemediler.
Sabitlenmiş bir saat ,sonra yön gösteren bir saat. Hala anlaşılmayınca dürbün koydu.
Sabit saat yön gösteriyor yön. 9 U Rize ye koy 10 Azerbeycan.
Ne alaka derseniz, eğer doğru ise alınan ham petrol nerede işlenir ?Sokar ne iş yapar?
Bunu biri biri dile getirir ise hala okunuyoruz demektir :)
Kim yiyorki avlaniyor. Bunu yoyen varsa Çinlilerden beteriz...
Googla dayıya sordum bizde de yasakmış
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
günaydın arkadaşlar..
güzel bir gün ve hafta olması dileklerimle
Bu işin kaz***** Aydın Doğan. Zamanında baskıya maruz kalarak medya grubunu o zaman göre gayet iyi fiyata sattı. Oradan gelen parayı doğan holdingin içine döviz olarak koydu. Oradan gerektiğinde yatırım yapmak için o parayı kullanıyor.
Demirören ise aldığı medya grubunu iktidarın yayın grubu haline getirdi. Şuan o medya grubuna Aydın Doğan'dan satın aldığı fiyatın onda birine zor satar.
Tabi durum böyle olunca da borcunu ödemeyip zararı bankaya yazdırır. O bankanın zararını da dolaylı olarak tüm vatandaş öder.
İsviçre, yapay böcek ilaçlarının kullanımını yasaklayacak ilk Avrupa ülkesi olmayı referanduma sunacak
İsviçre'nin 13 Haziran referandumunda tarım sektöründe sentetik böcek ilaçlarını (pestisit)yasaklayacak ilk Avrupa ülkesi olabileceği bildirildi.
LGS'de şaibe iddiası
CHP Eğitim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a dün gerçekleşen LGS'deki şaibe iddialarını sordu: 2021 LGS sorularının bir yayınevine ait kitapçık ile paralellik gösterdiği bilgileri doğru mudur?
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...diasi-6473292/
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP'nin kapatılması istemiyle yeniden dava açtı. İddianame, AnayasaMahkemesi’ne gönderildi.
arkadaki arabada oyuncaklar hazır bekliyormuş