cuma alan bankoff satıyor
klasik bankoff
klasik polho
Printable View
Bistin eksi 1 hali düşünülemez borsada vay halimize .
Patron var patron var bir tanesi 50 kat yükseldikten sonra sasa gibi Alark gibi geri alım yapanlar birde küçük polican gibi küçük yatırımcıyı öpenler
2 ekımde yazdık 4 ekimde hareket etmiş.. demek ki grafikler işe yarıyormuş... hele aynı anda 55 indikatörle baktınmı daha çok işe yarıyormuş.. ''oturan boğa zıplayan, çekirgeden fazla kazanırmış '' uzun vade işlem yapanların kazancı bol ve daim olsun..
https://i.hizliresim.com/3n3p6tx.png
Bekle beni is taaan buuul.
https://www.youtube.com/watch?v=2YYq29rEAaY
Forumun müdavimlerine ve İstanbulu sevenlere hediye edeyim .Belki seveni vardır .
Hazır kimse yokken .
Böyle iyi mi gençler? ;)
Ben öyle birşey demedim.Benim ağzımdan fiyat çıkmaz Polho ile ilgili
Ama 34 ü siz diyorsunuz sanırım sn Teknik analizci. :)
Ben istanbul ve bursaya salça götürecem biber salçası.o anlamda söylemiştim.
200 kg kadar yaptık yeni kurudu .
herkese bol kazançlar
Bizim tavana ihtiyacımız yok bizim temele ihtiyacımız var :)
Varmı "iki gün sonra not alın" dediğimden sonra citi nin malını 2 gün sonra not alan :)
7.8 üstü günlük kapanışlarda kazançlardan polho olur inşallah..
ytd
Kurulacak solvent bazli tesis hayırlı olsun polhoya .
Son kap haberini sadece teşvik haberi şeklinde yorumlamak yanlış olur. Bu haberin özünde yeni bir boya fabrikası tesisi yatirimi yani şirketin büyümeye devam ettiği yatıyor .
Kap gelnce dedimki yarın gelene geçene saplar aynen spek öpmeye devam ediyor
Arkadaşlar ben onu kap olarak bile saymıyorum kapcik olabilir. 43 milyonluk yatırım yapacakta Polisan kansai ÖTV alinmicakta bilmem ne boş muhabbet gerek bile yoktu müracaata. Ya devlet 43 milyon direkt cash hibe etse ne olur koca şirkete.
Dap yapida dubleks bir daire parası belki o fiyat olacak bilmem anlatabildim mi?
Küçük düşünmeyin arkadaşlar
Özellikle Avrupa'daki enerji krizi enerji tasarrufuna yönelik yapi kimyasallarina olan talebi ve ihtiyaci arttıracaktır. Bu durum bizim gibi yatırım yapan firmaların ihracatını arttıracaktır. Doğru zamanda doğru yatırımlar yapıyoruz.
polho güzel oldu, inşallah bundan sonra güzel günler bizi bekliyor...
ytd...
Polho sayfası müdavimlerinin mevlid kandilini kutlarım.
Hayırlı kandiller arkadaslar