Muhabbetine genel olarak incelediğinde bazı söylentilere göre ise döviz, altın, endeks ve hisseler neden Salı akşamı ya da Çarşambayı işaret ediliyor çözebildin mi?.
Printable View
Migros ile Carrefour bugün bazı ürünlerde indirime başlamış. Bizim 3 üz kardeşlerden henüz ses seda yok. İster misin Tüvik Damat zamanı olduğu gibi sadece indirim olan marketlerden bir daha fiyat toplasın:) Olur mu olur anasını satayım. Bu ükede herşey mümkün:)
KRİPTO İLE İLGİLİ BANA GELEN BİR MESAJ FENOMEN ARKADAŞTAN..
Hocam gateio erişim yasaklanacak mis galiba
Binance globalden de işlem yapilmayacakmis sadece binance trde işlem olacakmış
Bakalım neler yaşayacağız
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
100 liralık hissen (endeks100)
100 liralık teminatın var..
uyguladığın stratejiye göre vadelide poz açıyorsun, açabileceğin poz 100 tl den az kaldıraçı full kullanmayacağın için.
şimdi. 100 liralık hissenin 50 tl sini uzun süre satmayacaksın kabul edelim.. bu 50 tl yi vadeli teminata aktarıyorsun, hisseleri teminat olarak gösteriyorsun takasbanka.. teminat hesabında 100 + 50 *0.82= 140 tl lik teminat oluşuyor (**).. aynı risk yönetim şekliyle poz büyüklüğünü arttırabilirsin.. (poz başına risk profili aynı, ama poz miktarı daha fazla) gibi.. bu tür varyasyonlar yapabilirsin aynı kurumda olursa..
(**) hisse değeri değiştikçe teminat miktarı değişecek. herhangi bir zamanda, nakit teminatın kendisi kadar hisse toplam teminata dahil edilecek..yani toplamda en az %50 si nakit olmalı..
BDDK, Durmuş Yılmaz, Güldem Atabay, Burhanettin Bulut, Emin Çapa ve Selçuk Geçer hakkında suç duyurusunda bulundu.
2,086 altında çarşı pazar karışır...
1.7 cente dayandı; burdan sonrası dolar artmadan zorlama oluyor zaten...
Ocakta dolar gittikçe gider yine...
trend kırıldı odadan son çıkan ışığı kapatsın...
https://i.hizliresim.com/77equl8.jpg
pala tabana vereceksen haberimiz olsun
bademler direniyor...
Taban olmaz... Dolar yataysa endex de yataya bağlar...
nebati ortak yayın apara dendi.. piyasa şey düşmek aklına geldi..
Nebati, bugün saat 21.00'de A Haber- A Para Ortak Yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunacak
rte kadar olmasa da bunun için de basabilirler gece gece...
Şimdi gerçek bağımsız bir hukuk olsa. Bu dolar bir olacak, düşecek vs diyenlere hukuk olduğunda dava açsak kazanirmiyiz.
https://www.tradingview.com/x/JfWL8Hq3
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnanılmaz keyfim yerinde inanılmaz.
O derece ki kapattım çıktım çok şükür yeter dayu bizden bu kadar SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
piyasayı aldatmak için 3-5 gün daha dolar satarlar..ya sonra..vatandaş akın akın dolara koşuyor
Eximbank sanayi şirketlerini arayıp "Niçin döviz aldınız?" diye sormaya başlamış. Bazı sanayicilerin de Merkez Bankası tarafından arandığı haberleri geliyor.
https://twitter.com/barissoydan/stat...02493949628416
Dolar alana sopa :)
Yahu satıyormuş ya vatandaş koşa koşa.. birileri de alacak mecburen; alan olmazsa satan nasıl satacak :)
İlahi eximbank...
Neyse; nebati konuşurken satın bir 3-5 milyar daha bu gece bence...
Şuanda isteseler 9 za basarlar , ama oyunu bu yönde istemiyorlar.
kırık bir tahta merdivenden indiğinizi düşünün , şuanda basamakları kontrol ederek ,sistem çalışıcak mı en önemlisi aşağıdan sağlam alıcı gelir mi korkusu , bu yüzden gaz fren dedik oyunun ismini bu hem dolar hem endeks için geçerli.
benim oyun planım bu yönde en azından.
CarrefourSA'da indirim: 'Süt, zeytinyağı, tuvalet kağıdı ve avokado gibi ürünlerde yüzde 30 indirim yapıyoruz' https://tr.sputniknews.com/20211227/1052158118.html
TV ye çıkmada çoğalacak bu ara...
Bir taşla dört kuş vuracaklarmışSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eller tetikte pala.. ne kahpelik yapacağın belli olmaz.. 213 geçsin hele
9'a da basarlar 6'ya da... satarsın borç rezervden 20-30 milyar dolar daha bir gecede; iner oralara...
orda tutabilecek misin, mesele o... 1 gün bile tutamazsın elbette... o zaman sırf sene sonu kuru düşük çıksın diye rezerv yakmanın ne manası var...
neyse; iyidir.. aynen böyle devam...
Bende de arkadaşın dediği gibi...
Ancak endekste de aynı durum vardı cılızM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
doviz buro larinda doviz satmasinlar, doviz korumali mevduat satsinlar bakin nasil fikr.......
Nereden biliyorsunuz sattığını perşembe verilerini görmeden ,
cuma günü genel müdürün bir tanesine açıl sorduydu , kamu banksından müşteride satabilir diyor , ama arka kapıdan satış olmadığını bunuda verilerde görülebileceğini söyledi.Fazla hikaye oluşturulmak isteniyor insanlar tarafından bana göre ,
an itibariyle serbest piyasası olmayan şeyin kısa vadeli teknik analizi nasıl oluyor hiç anlamıyorum... bir kişinin ağzından çıkacak şeye bağlı; ben konuşurken dolar düşsün diyor adam konuşurken piyasaya gece gece milyarlarca dolar boşaltılıyor... düşüyor tabi haliyle...
bunun ortalaması kanalı rsi'yı mı olur... ne zaman MB havlu atar, artık ben dayanamıyorum bu rezerv erimesine der... ondan sonra bakılır bunlara...