Avtur genelde karlı açıklarken bu yıl ilk çeyrekte zararda aciklamis. Sebebini bilen varmı?
Printable View
Avtur genelde karlı açıklarken bu yıl ilk çeyrekte zararda aciklamis. Sebebini bilen varmı?
Millete sat / al alistirdi ....
Buradakiler bu islemden kar ediyorsa
Zarar eden kim ....
Dikkatli olmakta fayda var ....
Bir anda 2.00 test sonuclari , burayi yeniden aglama duvarina dondurur ....
Sadece bilgi icindir , herhangi bir art niyet
İcermez ....
Bekleyebilene fiyatın önemi yok. 2-2.30 çok farklı değil. Karar verdiysen bedelliye kadar bekleyeceksin. Bekleyen er ya da geç kazanmasa bile zarar etmeyecek. İş yatırım 6.500 bin hisseye sahip ama hissenin kalkmasını istemiyor sürekli baskı yapıyor. Bunun ne demek olduğunu anlamak gerekiyor. Buradan mal yedirilmez mal toplanır bence.
biraz sessiz izlemek gerek...
3 lira olana kadar kimse ses etmesin...
😀
hazırlanın kapanışa...
:~))) hadi bakalım
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
biz her daim hazırız da, hisse hazır değil maalesef:)
... yıllar sonra diye bir fon çıkıyormuş xD
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolaşımdaki lot 28.7 milyon lot diyo bedelliden bir lot bir TL ise 45 milyon beklenti nasıl oluyor. Kacirdigim bir yermi var
Bence güzel gidiyor spek eger samimi ise buralar dip yapar sabah 10 bin lot 2.20 ye yazdım hâlen vermedi. Bu hafta güzel bir hareket olabilir derim 2.40 civarına.
Sent from my SM-N910C using Android mobile app
Niye yapiyorlarki 10 lot 10 lot
insan ona ümitlenmek istiyor ancak, kağıdın gitmesi için talep yok şu anda kanımca. Derinliği herkes görüyor - yani gedik'in suni hacminin 15er lot al gülüm ver gülümle yaptığını. Bu hareketlerden, buradan yukarı yapıcam mesajı çıkar mı emin değilim. Ancak hepimizin temennisi o yönde. Bu yüzden pozisyondayız.
Bence az az alıp kücük yatırımcıyı cekme operasyonu semka 20 kapatırsa iyi olur diyordun sonuc aynı bu kagıt gidecek ama içinde biz olurmuyuz bilmem sabır gerekli tren dolu sanki yük boşaltırsa cuf cuf der
Aracı Kurum Dagılımı
http://share.matriksdata.com/share.a...07102115274174
Gedik aldı aldı 15 25 10 aksam verdi cogunu zararına oyak aldı
Beyler kağıt şimdilikn yi duruyor satacağı kadar sattı patron tabii arada sirada silkeleme biktirma yapacak. Ama sonu iyi olacak. Tabii burada maliyeti yüksek olan biraz 6 ay 1 sene sabredecek. Tekkeyi bekleyen çorbayı içer.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pastayı pel beğenmedim. Malı dağıtmışlar yine. Alıcı kısımdaki diğer dilimi hiç hoş değil.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Malı dağıtan adam 2.20 ye niye mal vermedi peki yazdık yüklü. Dağıtacağı kadar dağıttı valla .bundan sonra toplar ancak dostum. Verirsede alırız sıkıntı yok.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8 liradan beri veriyor zaten? 2.21'e verdi, 2.20'ye vermeyince mi kötü oldu:)
Sabah 2.26'yı gördü, belki de sabah gidecek hisseyi 2.21'e kadar baskılardılar. Bunu söylemeye çalışıyorum. Yoksa 2.20'ye verilmedi, dağıtacağı kadar dağıttı demek kanımca doğru değil. Mal dağıtıldığını sayın cefaks'ın paylaştığı pasta gösteriyor zaten. Alıcılar tarafındaki gri dilime bakmak yeterli.
Son olarak, verirse de alırız konusu biraz düşünülmeli, zira önümüzde bedelli var. aldığın sürece, bedelli sermaye artırımında dilüe/seyrelme yaşamaman için payların oranında tekrar alım yapman gerekli.
Al ver yapıyoruz zaten sıkıntı yok. Bedelli den sonra güzel olacak çok kasmayın. He benim maliyet 2.50 . 4-5 maliyeti olan için zor tabii beklemek. Ama bu iş böyle.
Bütün gün 2.21-2.22 arası baskılamanın amacı bence yüksek maliyetlilerin sıkılmasını sağlamak ve böylece yıldırmak gibi..
2 TL den de aşağı bırakmıyorlar çünkü yukardan maliyetlilerin ek alımlar yapmasını da istemiyor. Satın çektirin gidin der gibiler..Orta uzun vade kazanclı olabilir:) ama kısa vade çok sıkıcı seanslara gebe gibi..:(
Galip bence bu kadar uzun süre favori kağıdını ezdirmez,satan sattı zaten toparlar götürür...
Galip, bedelliden önce hisseyi bir güZel götürdü. Pazarlayarak. Taaa 8 tl lere. 1,5 liralık hisseyi 8 tlye sattı. Kendisine güZel bir nakit yarattı. Sonrasında hisseyi aşağı bastı. Elinde nakidi var (8 tl den geçirdiği para). Herhangi bir alım yapmasa bile. şirketin yüzde 35 i onda. O yüzden almasına gerek olmayabilir. Elindeki nakdi, halihazırda avturdaki payları oranında bedelli sermaye artırımında kullanabilir. Böylece avturun sermayesi 90 milyona çıkar, galipin de tüm bu işlemlerle ilgili olarak cebinden ekstradan 5 kuruş para çıkmaz (8 liraya kyye geçirerek nakit kazandı zaten, bedelli de bunu kullanır). Böylece payları seyrelmez.
Öte yandan, 8 liraya götürürlen kazandığı tutar yüksek olduğundan, belki dip olarak gördüğü bu civarlardan alım yapabilir ve şirketteki payını artırabilir. Ancak böyle yapsa bile, bedelliden dolayı cebinden 5 kuruş para çıkamayacak şekilde bunu gerçekleştircektir. Yani alım yaptığı her hisse başına 0.37 tl (bugünkü kap bildiriminde yazıyor) de bedelli sermaye artırım tutarı ayırması gerekecek.
Tüm bunlar ışığında, umarım galip alım yapar. Yapmazsa bu tahtayı başka bir ensesi kalın gelir çizer. Bedelliye de katılır. Hayatına devam eder. Ancak böyle olacağını zannetmiyorum. Galipin burası tamam dediği yerden alıma geçmesini umduğum ve planladığım için bu kağıda yeni ve yüklü girdim. Umarım yüksek maliyetli paydaşlar bir nebze canını kurtarabilirler kv de
Sent from my iPhone using hisse.net
Yanlış 1.5 tl lik hisseyi 8 tl ye getirdi ok. Ama kusura bakmada 6 ay bu hisse 7 ile 8 arası gidip geldi hangi akıllı o hissede kalır hissenin düşeceği zaten bağıra bağıra kendini belli ediyordu. Bana göre galip in maliyeti de az değil bu işten çokta kâr etmedi. Zaten milletin maliyeti genel olarak 3-4 tl 7-8 maliyeti olan duymadım ben. Varsada işi bilmeyen saf KY dir oda ders olur onlara borsada .
Bedelliden sonra lotlar iki katına çıktığı için kağıdın tekrar 8 li rakamları görmesi mümkün mü bir iki yıl icinde
Dün oyak aldı son saniye şimdş 21 den veriyor flip capital baskılıyor şans yok ki 85 ten aldıgım eukyo 86 dan sattıgım kagıt şimdi 1.57 olmuş gelde isyan etme