yazdıklarımıza saldıran ne çok trol olurdu bir zamanlar..
Seri halde,sırayla lanet olsun deyinceye kadar yazarlardı..
Hayret ..nereye gitti bunlar??:)
Tövbe mi ettiler? Maaşları mı yatmadı??
Printable View
yazdıklarımıza saldıran ne çok trol olurdu bir zamanlar..
Seri halde,sırayla lanet olsun deyinceye kadar yazarlardı..
Hayret ..nereye gitti bunlar??:)
Tövbe mi ettiler? Maaşları mı yatmadı??
VİOP İşlemi Yapmadan Önce Dikkat Etmeniz Gerekenler
Vadeli işlemlere başlamadan önce birikiminizi riske atmamak adına direkt piyasada işlem yapmaya başlamak yerine bu kazançların nasıl elde edildiğini öğrenmelisiniz. Başarılı ve karlı işlemler yapabilmek için piyasaya ve yatırım araçlarına dair detaylı bilgi sahibi olmanız kaybetme riskinizi düşürebilir.
Aracı kurumunuzu özenle seçmelisiniz. Vadeli işlemlerde hangi enstrümana yatırım yapacağınızı, tarih aralıklarını ve yatırmanız gereken teminat miktarı aracı kurum aracılığıyla piyasalara iletilir bu nedenle kurumunuzu seçerken dikkatli olmanız gerekir.
Güvenilir kaynaklara itibar etmeli ve piyasa takibini dikkatli yapmalısınız. Aksi takdirde piyasalardan bihaber şekilde yaptığınız işlemler başarısızlık ile sonuçlanabilir.
Beyler geçenlerde yazdım yine yazıyorum. Tüm ongorulerinizi, yatırım kararlarınızı ve pozisyonlarinizi reisin tekrar secilevegine göre yapın. Çünkü resis ve cumhur ittifakı yine aynı oyları alır. Muhalefet hiç bir seçim öncesi bu kadar zayıf kararsız ve beceriksiz olmamıştı. Dağa oncekinde en azından bir fikir birliği ve belirlenmiş bir lider vardı. Şuan ortada ne life var nede kendi aralarında uzlaşma. Reisin diğer partilere oy verenlerden bir beklentisi yok. Sadece kendi oyunu korusun yeter. Reisci kitle su durumda asla resin karşısındaki ittifaka oy vermez. Konu aslında reis değil, konu muhalefetin yetersizliği ve muhalefetin ülke bütünlüğüne ve çıkarlarına ters ters düşecek ne kadar konu varsa desteklemesi veya o yönde tavırlar sergilemesi. Ekonomi berbat, sokaktaki durum kötü ama reisin seçmeni sandık başında ona bakmiyor ve yine bakmayacak.
Biz,akp tekrar gelirse borsa nolur onu düşünelim :)
Akp tekrar gelirse nolur? Piyasayı etkileyecek önceden yabancı gücü vardı oran %65 ti ve istediklerinde mal kusup cokertiyorlardi siyasi hareket edip. Şimdi o güçleri yok. Zaten takas diplerde. Ekrar gelirlerse o zaman inanılmaz yerlere gider piyasada. Tahmin ediyorum reis tekrar gelirse çok büyük yukarı aşağı hareket olmaz. Yabancı istemiyor ve şuan takası dipteyse, derimki yabancı milleti iyi analiz etti ve kaçtı gitti. Ama içerde bakiyorsun babacan diyorki oyumuz %8 aday olursam rahat secilirim. CHPnin içi zaten komedi her konuda. Reis için en kolay aday kilictaroglu ve bunu bile bile onu aday göstermek istoyorlar. Aklıma geçen secimdeki Muharrem İnce vakası geliyor. Kemdi dedi, beni aday gösterip secilmemem için ellerinden geleni yaptılar dedi. Fıkra gibi :)
Dolara yeni rakip mi geliyor?
ABD dolarının yükünden kurtulmak isteyen Brezilya ve Arjantin, ortak para birimi için çalışmalara başladı. 'Sur' ismi önerilen yeni birimi Güney Amerika Kıtası'nın tamamı kullanırsa bu durum dünyanın en büyük ikinci para birimi bloğunu oluşturabilir
Dolarese dikkat et tokatcı, bir tokatta ondan yeme derim...
bunu deneyen/deneyecek olan ülkelerin başına gelecekler :kahkah:
https://m.youtube.com/watch?v=FvRn0rF687Eğ
94 krizi ocak ayında borsanın en tepesinden başlamıştı...
Mesaj açık..
Mermiyi silaha sürmüşler...
Dolarla vuracaklar gibi geliyor bana..
Seçimlere kadar biter bu iş, uzamaz..
Kaç gün? Kaç ay?? Yaşayıp göreceğiz..
Geçmişte gördük.. Again..
Dünyanın en kırılgan ekonomisi.. TR..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
The Economist
Mesajlarını ezoterik yollarla verir..
Dünyanın finans yöneticilerine..
Simgelerle, renklerle...
Sonucu biliyoruz.. Artık.
Zamanını bilmiyoruz..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya kerem iyi sardin ama açık konusayim gündem takip etmiyor olabilirsin. Şahsen economist dergisine aboneyim. Dergi son yıllarda tr hakkında defalarca benzeri araştırma yazıları hazırladı. Alman basını vs ha keza. Biden desen secikmeden söyleyeceğini soykedi. Yaşanan kur krizi vs ve hala devam eden etkileri ile zaten senin düşündüğün zor duruma düşürüldü. İçeride yabancı yatırımcı kalmadı.
2013 yikindaymisiz da sanki yeni bir şeyler yasaniyormus gibi yazmaktasin. Olay hiç de öyle değil.
Son yazi özelinde söyleyeyim genel olarak dünyanın ilk 25 30 ülkesi için konuşmak gerekirse economist mutlaka seçim öncesi araştırma yazıları hazırlar durumu inceleyen. Bizde de ilk defa seçimden önce analiz yapmıyor haberin olsun.
THE ECONOMİST GERÇEKLERİ! KAPAKTAKİ DETAYI KİMSE GÖRMEDİ! ERDOĞAN'IN İMPARATORLUĞU VE DAVRANIŞLARI!
https://www.youtube.com/watch?v=_iJT5ADymC8&t=2823s
RTE en güçlü olduğu dönemde %50 civarında aldı. ne USD ne faiz ne enflasyon böyle değildi. Halkın yaşam kalitesi şuan çok kötü. RTE tekrar kazanır diyenlerin şunu yaptı bunu yaptı şunu bunu yapacak argümanı olmalı. Ben çorap koysalar ona veririm tuzluk olsa da veririm. Bugünden daha iyi olacağı kesin.
Aramızda bankacı var mı şu yeni konut kampanyasındaki hane gelirinin %40 u şartı nasıl hesaplanıyor açıklayabilir mi ister buradan ister özelden
Ahalinin böyle sorunu yok.
Varsa da sorunu yaratan o değil diyorlar..
Belki de muhalefet bile reisi aday gösterip süpriz yapabilir...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 Mart'ta kararname çıkacakmış, bence o tarihe kadar piyasa döviz konusunda rahat olur, seçim takvimi başladıktan sonra stres artar.
Muhalefet de 10 Mart'dan önce aday açıklamaz gibi.
İki kararname çıkar o gün.
Birincisi seçimler tez zamanda ola
İkincisi rakibimizi de biz belirledik.
Ys k beyi onaylar iki adayı.
Düğün dernek kurula..
Sayın kerem siz dedigimi hiç anlamamissiniz. Ben size devam eder zaten demedim. Tersine biden gekdiginden beri ve yıllardır böyle hamlelerle yapılacak olan yapıldı dedim. Ama son economist haberi ile yeni operasyon başlayacak beklentisi yersiz demek istedim. Enflasyon düşmüş hali yüzde 65.usd 18.7.ň
Bu arada economist kapağı inceleyenlere çok takılmayın. Sene başı sallayan çok oluyor, falcı misali yıl sonu nereden ne kadar baglarlarsa o kadar tutturdum diye iddaa ediyorlar.
Kazanacak ortak aday bulunamaz ise bir ihtimal çoklu aday ile gidip 2.tura bırakabilirler. Erdoğan 1.turda %45 altı kalır ise 2. turda muhalefetten kim 2.tura kalmış ise o cumhurbaşkanlığı seçimini alır diye düşünüyorum.
https://i.hizliresim.com/3ncpuoo.jpg
HDP, kapatma davasının seçim sonrasına bırakılması için AYM'ye başvurdu.................
geçen pazartesi başvuru yapmıştı.....gözden kaçtı bu haber.....
sasa ve hektaş karanlık odada düşüşte görünüyor....
SasanTasan yoksa
Bank bank var diyor badem hazretleri
İyi haftalar.
Geçtiğimiz hafta endeks değil kağıt trade etmek önemli diye konuşmuştuk beraber.
Tüpraş en güzel örnek oldu, geçen pazartesi başlangıç 510 şu an 611.
Tutana kazanana tebrikler.
Bol kazançlar herkese.
Bakın bakın ne diycem
·
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
ï¸1994'te göreve geldiğimizde İstanbul'un suyu var mıydı?
ï¸Önceki dönemlerde 10 öğrenciden 1'i üniversiteye girebiliyordu.Şimdi neredeyse 10'da 10'u üniversiteye girebiliyor
ï¸Ankara'daki havalimanını kim yaptı ya? Biz yaptık.Bundan önce var mıydı?Yoktu
hafta sonu birde dedikodu yapıyorsunuz neler yapılmış ülkede:)
ama bozduklarını anlatan yok
Bullish devam sahsen. Spot portfoy devam.. Biraz daha cesitlendirdim acilista.... Short dusuncem yok simdilik.. Dalga guzel.. :.)
Bi daha olsun
Çoğu tabele ismi değişir
Tarihi yapan yazar yeniden..
Kanal İstanbul çoşturur çimento demirleri
Mega projem olacak zenginlere
İkinci boğaz yaptım lale devrinde
634 yetişir mi bugün? :he:
pıst 100 de 5550 vurkaçlık şort denemesi yapıcam stoploss lu
alper eşşek endeksinin sarısı 5 boy geriden gelip baş eşşeği geçti...
https://i.hizliresim.com/9e50dyr.jpg
Havalimanı deyince termianal vs kast ediliyor olmalı. Google'dan 2 resim aldım.
Gereksiz bir sürü havalimanı yapıldı. Mesela Tokat'da yanlış yere yapılmış, başka yere bir tane daha yapıldı. Bence demiryolları bitirilseydi ürünler daha ucuza taşınırdı. Marmaray yük taşımacılık yerine metro oldu, şehirlerarası yolcu trenlerine bile sıra gelmiyor muhtemelen.
Makro ekonomide vatandaş için esas sorun vergiler arttı, alım gücü düştü.
https://i.hizliresim.com/3u4ca5b.jpg