Adamlar bir yerden alıyor bir yerden satıyor mu ne
Printable View
Adamlar bir yerden alıyor bir yerden satıyor mu ne
bir yanda seçim sonrası 4400/6800 yaptı düzeltme olasılığı yükseldi psikolojisi var..öte yandan oyuna çekmek için düşmez ,düşse de sınırlı kalır algısını yerleştirdi adam .istediği kıvama geldi ortam
Ben de tarama listesi yayımlamak istiyorum...Çıkan 10 hisseyi takipçilerimle gün sonu paylaşacağım...(tabi ki gün bitmeden ve açıklamadan önce kendim alacağım):)
Her biri o momentumla açılışta %3-4 yapsa harika olacak.Oradan okuturum.:oleyo:
200 k takipçinin 5.000 ini riayet etse yeter..
adi şerefli...
755450 komisyona filetiyore
EREGL günlük, borsada para dağıtıldığını duyan/gören atlamış :) maalesef yine erken kapandı shortlar!
https://i.hizliresim.com/jee1k7t.PNG
Bence örgütlenmeler var, whatsapp vs mesaj geliyormuş aldırıyorlarmış.
Bir de %20-50 kar ile çalışıyorlarmış. kazandığının bir kısmını gönderiyormuşsun.
Bu tip şeyler teknik analizi de etkileyebilir.
ifadelerim geneldir. GENEL OLARAK HİSSE (UYGUN HİSSE) EN FAZLA ZAMANDAN KAYBEDERSİN..ama viob da batmak çok olasıdır..
Şuan ile ilgili yorumum: bıst100: 7200 olursa(umarım olur) benden sisteme bakmadan ,stoplu short açılır...
Formasyonun taşma noktasıdır...5200 den beri 7200(max) derdim...Açıkçası oraya gelmesini isterim..
İçimde kalmasın , GOGOGOGOGO,TARATARATAR:)
Havayollarına gelen son KAP biraz rahatsız edebilir. Dikkat.
Herhangi bir rakam yazmıyor. Belirsizlik yarattı.
İlgi: 23.02.2023 tarihli Özel Durum Açıklamamız
Yönetim Kurulumuz 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremlerin sosyal ve ekonomik etkilerinin olabildiğince ortadan kaldırılmasına katkı sağlanması amacıyla 23 Şubat 2023 tarihli duyurumuzda belirtilen yardım ve bağışlar kapsamında kullanılmak üzere ilave limit tahsisine karar vermiştir.
mevzuyu bilmiyorum ama ray işiylen kardemir uğraşıyor diye hatırlıyorum.
boşkuş yannuş tirene binmiş olmayasun. asasd. :he:
Tekfen yine kimseye bırakmadı ilk devre kesen olma ünvanını. Bir kere şaşırt arkadaş :)
Ne oldu tarama listesine göre gelenlere verdiler gibi.
7440 altı tradelik long açıldı...
Neden düştüğünü etrafınızla sorgulamaya başladınız mı! neden aramayın :) yükselmesi ne kadar normalse düşmesi de o derece normal :)
45,50 altı tcell, 12,70 altı ykbnk spot eklendi sepete
Varlık fonu şirketlerinin kasasını tam takır kuru bakır yapıp Araplara kakalarsak mevcut yönetimi takdir ederim :drunk:
Duş endeks duş, paslandik,sigorta attir ,metin hoca sal ayıları:he:
dipten 100 puan aldı...Hareketlere bak.
şu tweezers dedikleri formasyon çalışsa da düşüş pek kalıcı olmayacak galiba. uzun vadede iyi potansiyeli olan kağıtlara kamyonu dayadılar.
artık üçüne beşine bakmayıp alacağız.
hani iddaa bayilerinde yabancı ligleri ezbere bilen çakallar vardır. bir de bunların peşinde gezen haybeciler. abi almanyada ne olur? şu olur. tamam yazdım.
onun gibi teknik işi de palayı çok kötü şekilde taklit etmektir. alıyorsa alacaz. el mecbur.
Nefes aldırmam diyor.
ne yaptınız endekse dışarıdayken...
bu nasıl tablo...
https://i.hizliresim.com/a19qdg7.png
Akbank ve Ereğli ile endeksi tuttular. Bu cümleyi de kurmayalı aylar oldu. Özellikle Ereğli özelinde...
Hihihihi :) Cashhhhhh...
Shortçuyu da longcuyu da cesaretlendiriyor adamlar
SPOT kapanış,
https://i.hizliresim.com/ncr723y.PNG
tradelik kısımda akbnk eregl petkm ve yan kağıtlardan oluşan portfyle girdim ..çok az kaldırac var .. akbnk iyiydi hepsini satmaya kıyamadım .. eregl ve petkm maliyetler çok iyi değil ... yarın ola hayrola .. salı günleri beni hep tedirgin eder .. *2 *3 tedirginim .. kısa vade dalga canımı sıkmaya devam ediyor .. ana portfoy eylül ekime kadar tutuma fikrimde bir değişiklik yok .. dayağa razıyım ..
enerjsa ben ilk kez tavan kapanış görüyorum ... cümleten iyi akşamlar ..
daha bir kamyon kağıt var. bozkurt gibi 33'den enercisaları satıp kendinizi koyvermeyin. gitmiş de denize bakıyomuş. diyemiyor ki ellerim kırılaydı da satmayaydım. şimdi boş boş bakıyom.
neyse fırsat çok. net emin olursam zaten yazarım. babadağlı da aşağıdan bakıyor ama olsun. :)