Bahamalarda tatildelermiş.Sallamasyon:oleyo::evil::p
Printable View
QTR :))) 9200 altı yok derken 9000 üstünü bir daha görür müyüz acep; yatırımlar bitmiş tezgahlar deli gibi mal üretip bunları sığdıracak konteyner arıyorduk, gemiler yetmiyor ve her yerden Egeen y( alıyoruz) derken hayallerimiz Paris’ti emme velakin gerçekler Kamboçya oldu. Ne oldu bizim şirketin para basma işi, kasaya sığmayacaktı hani karımız, QTR’ ler çok iyi gelecek derken çük geldi ..
Selamünaleyküm egeenciler,naapdurusunuz.?
Allah yardımcınız olsun (istisnalar hariç) işiniz kolay değil yahu.!
Kan emici haramzadeler olmasaydı bunlar,size biraz destek atardım 3 5 bin lot emme dediğim gibi işte kan emici haramzadeler,ayrıca egeenede tövbeliyim bu haramzadeler yüzünden,yine hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Apollo aya gidiyor derken magmaya doğru yol almaya ne diyorsunuz millet ? Yine ve yeniden çaktı ters indikatör. Tek kurtuluşumuz ya şirketin satılması ya da kallavi bir bedelsiz. Başka türlü zararlarımızın çıkması imkansızzzzz.. Teknik herşey, temel önemsiz diyen höstadddlar buna katılmasa da ben bu fikrimde ısrarlıyım..Falda bize doğru gelen kalkmış bir roket çıktı..
Gerçekten bütün vurdum duymazlar bu şirketin yönetim kadrosunda patronu dahil ne şirketle ilgili ne fabrikanın isleyisi bitişi nede aldiklari işleri bir kap dahi atmazlar glrmak daha 6 aydır borsada Cebeci natayolu ihalesini 14 milyara aldi her aşamasını kap labildiriyor sadecebu ihale ve polanyadan aldığı ihaleleri tüm detayini aninda açıklıyor bu durzuler ise ne bok yedikleri belli değil henüz fabrikanin durumunu bile açıklamayan tam bir pislik yuvasına dönmüş bu şirketin üst kademesi hakkimizda hayırlısı bu gavur oğluna inat ettim ben de inadına beklerim elden başka bir şey gelmez zıkkım yesin bendekilerin yerine
Gülermak Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Güleryüz Makina Mühendisi, Standford mezunu, yani eğitimli, Şirketi çok ama çok kurumsal. Asıl önemlisi ahlak sahibi. Diğeri ise eğitimsiz Kayserili Tüccar, sahtekarlıkdan başka ne beklersinki? Adam videosunda, kendisi ütmekten bahsediyor, alenen söylüyor ahlak yoksunu olduğunu. YTD
Yibitaş bedelsiz açıkladı 117 den 226 gördü, bugün 117 de.
Egeen diğer bedelsizlere göre çok pahalı değil ama yinede yibitaş için durum ortada. demek ki çok çok ucuz ve karlı senet almak lazım.
Peki pay satışı haberlerinden haberiniz var mı sayın CAKIR24?Onlar olmasa şu an fiyatı ne olurdu 116.987 değil 1.000.000 olurdu!
Egeen de sermaye artırsa o da emin ol pay satışı kapı atar durur:)
https://i.hizliresim.com/rxe44v8.png
Yeni fabrika yapımı aşamasında yatırımcılarımız zarar görmesin diye kıymetli yatırımcılarını uyaran sevgili Bayraktar aynı hassasiyeti şimdi de gösterse ya!
Her şey Genel Müdür Ayhan Özelin 14.08.2024 tarihi itibariyle görevinden ayrılmasından sonra oldu!.Mehmet Sinan Akın getirildi onun yerine(o da kıymetli bir müdür) ama o gün bugün ağzından bir şey duyamadık!Fabrika birleştirildi güya eee ne anladık böyle saçma bilanço geldikten sonra?Yatırım havaya mı gitti?
Şimdi bir şey yazsam ayıp olur ama yazayım. Yukarıdkai sorun ülkenin her yerinde. 1,5 sene önce oğlunu getirdi, bildiğin zararına mal sattırdı, reklam diye. Ben fazla daynamadım ayrıldım, üstelik şirketi kuran ve 15 yıl g.m.yrd yapan biriyim, patrondan sonra gelen kişi. aylık ciro 5-6 milyon dolar. Sonuç olarak 1,5 ay önce tüm işcileri çıkardılar ve üretim durduruldu. Şimdilik stokalrı aritiyor.
Bahsetiğiniz sorun her yerde mevcut.
1,5 seneyi geçti hisse her ay düşmeye devam etti. Eskiden olsa 5-6 aya kalmaz tepki verirdi mübarek şimdi tık yok. 18 den 8 e geldi. Tahtacı ve patron ne yapmaya çalışıyor acaba baskı kurup mal toplama arkasından bsiz açıklama derdindeler mi....
Sermayesi düşük toplasan 600 şirketten 25-30 tane çıkar ybtaş ayrıldı oyundan. Kaldı ki egeen 2000 yılından beri sermaye artırımı yapmamış. Ayrıca bedelsiz verenler anca 2 X yapıyor bir numarası da kalmadı. abudik kubidik hisseler bile normalde 10-15 kat gidiyor. Biste bakın hergün aynı hisseler tavan üstüne tavan.
Kimse patrona hisseyi uçuracak kap at demiyor. Ama durumu açıklayıcı kap atacaksın kardeşim. Yatırımcı ona göre posizyon alacak. Yeni anlaşma yapılan şirkete numuneler gönderiliyor mu?eski fabrika da ne üretiliyor. Yenisinde ne b.k yeniyor. Satışlar niye düştü. Gelecek beklentisi nedir? Sırlar dünyası gibi. 220 usd hedefim gelmedi hala. Cumaya kadar buralardan son kurşunu sıkacağım.zaman geçtikçe küçük yatırımcı ekleme yapacak. Boşuna beklersiniz.
2036 ya kadar satış kontratı yapıldı içerik belli değil. Elektrikli Ürünler ARGE ye masraf yapıldı ürün tanıtılmadı .Patron bedelsiz yapmıyor. Kar yok deniyor ama EM ile Öz VArlıklar özellikle Geçmiş yılların karları devasa büyüyor. Sizce patron Fiyatın yüksek olmasına neden göz yumuyor yoksa bedelsizi yapar o furyada malı çakar parayı cebe koyar zararı sonra yazardı . Bu durumda yani paranın zaman değeri bu kadar artmışken ayağına sıkmış olmadı mı ?
Demem o ki ; Malı 2024 Eylül e kadar 20 000 TL ye kadar alırdım 2000 bedelsizi açıklardım ne var ne yok uygun bir yere kadar basardım . Sonra ver elini zarar günleri 6 ayda 9 000 TL yapar geri alırdım . Bu senaryoyu zaten 19 000 i gösterdiğinde oynamadı mı ? Benim tek hatam 15000 de geri alıma başlamam oldu . Neyse olan oldu . Bilançoda kar YOK !..
Çünkü enflasyon muhasebesi var ve enflasyon oranında ki kısmı kar sayılmıyor. Geçmiş yılların kar miktarı da fena büyüyor. Vergi de yok ama öz varlık hızlı hızlı büyüyor. Diğer bir deyişle firmaların vermesi gereken vergiyi dolaylı vergiler ile biz vereceğiz. Yani sigara Benzin alkol Emlak araba otobüs sağlık sigorta bağkur ve vergilere daha da çok zam yapılacak. Çünkü bütçe açıkları devam ediyor tasarruf politikaları lafta kalıyoır.
Kalın sağlıcakla ,
BFREN 250 f/k ile tavana gidiyor, EGEEN’in işbilmez, cahil, konuşma özürlü CEO su izliyor. Tek yapabildiği davar gibi geviş getirmek. YTD
FK yı unutun o rasyo ile asla hesap yapmayın illa Eski rasyo kullanılacak ise Pd/Dd kullanmak daha mantıklı !.. Enflasyon muhasebesinde Favök / Öz VArlık Oranı ve HB EFK kullanmak Öz varlık büyümesi yada Hisse başı ödenen e göre Öz VArlık artışı + Kar artışı gibi veriler daha mantıklı sonuçlar veriyor. .
Ayin 15i ya belki yonetimi toplamaya karar verir.Bu bilanço niye böyle bu isler ne hal olacak diye bir durum degerlendirmesi yaparlar belki!
Taban olmazsan en adi en rezil kagitsin bu kadar rezillik başka hicbir bist hissesinde olmaz olamaz!
6700 lotla mi bu karakterin!
https://i.hizliresim.com/ryussrr.png
Hadi at bir kap battik de!Yakisir sana
Bfren Karton, Brsan, Ybtaş vb F/K sı yüksek diye pok atıp onları pazarlıyorsunuz, biz uçacağız onlar çakılacak diyordun ama onlar yatırımcısına para kazandırıyor her halükarda. 2 yıldır da biz uçamadık onlar da çakılmadı emme yine- yeniden sen çakıldın Apollo Creed.. Bu kadar kötü niyetli yatırımcısına kan kusturan bir zihniyet neden borsada durur halen, çek git çık borsadan kurtulalım İvedik. Lanet geldi artık yahu
O da diyordur ne işim var benim borsada diye!Geçen yıl milleti alıp satıyordu biz de yolumuzu buluyorduk diye bu yıl ne hacim var ne millet!Gecen yıl mayıs ayında attığı kapı ömrü hayatı boyunca atmamıştır:)
1520 lot işlem nedir diye soracak olana güven meselesi demek lazım insanların güvenini kaybettiler kaybettirdiler ne alım var ne haber müstaha hak !
Benim asıl merak ettiğim 18500 TL yi nasıl gördü ? O fiyatlara kadar gitmesini sağlayan dinamikler ne idi ?
yeni fabrika ve eski fabrikanın ne olacağı fon mon vs hikayesi bir de cücük kadar sermaye ile 50 milyon dolarlık yatırım abesliği ve hala 25 yıldır artırmadığı sermaye idi!Tek bir şey unutuldu o da dönüştürülen hisseler!
EGEEN hissesine yönelik bazı beklentiler şunlardır:yapayzeka!
Hedef Fiyatlar: EGEEN hissesinin 2026, 2027, 2028 yılları için tahmin edilen hedef fiyatları sırasıyla 13.093,13 TL, 19.283,47 TL ve 28.400,56 TL'dir. 1
Uzun Vadeli Performans: Şirketin sağlam mali yapısı, düşük borçluluk oranı ve düzenli temettü dağıtımı, uzun vadeli yatırımcılar için cazip bir seçenek sunmaktadır. 3
Sektörel Gelişmeler: Elektrikli araçların yükselişi ve otonom teknolojiler, şirketin gelecekteki stratejik planlarında önemli bir yer tutacaktır. 3
Teknik Analiz: Bazı teknik analizlere göre, EGEEN hissesinin fiyatı önümüzdeki günlerde dalgalanmalar gösterebilir. 2
Yatırım kararları almadan önce güncel finansal verileri ve piyasa koşullarını incelemek önemlidir.
egeen sermaye artırmak için ne bekliyor
Ege Endüstri (EGEEN) şirketinin sermaye artırımı yapabilmesi için aşağıdaki faktörlerin gerçekleşmesi beklenmektedir:
Özkaynakların Yeterliliği: Şirketin özkaynaklarının bedelsiz sermaye artırımı için yeterli seviyede olması gerekmektedir. 2024 yılı bilançosuna göre EGEEN'in özkaynakları 6,23 milyar TL'dir. 23
Piyasa Koşulları ve Şirket Stratejileri: Sermaye artırımı kararı, piyasa koşulları ve şirketin genel stratejileri doğrultusunda şekillenir. 2
Genel Kurul Onayı: Bedelsiz sermaye artırımı gibi önemli kararlar, şirket genel kurulunun onayına bağlıdır. 3
EGEEN'in geçmiş yıllarda da düzenli olarak sermaye artırımı yaptığı ve yatırımcılara temettü ödediği bilinmektedir.
işlemlerin ne kadar berbat olduğunun kanıtı sanırsın gözaltı pazarında işlem gören hisse!
https://i.hizliresim.com/emjmltg.PNG
Bugün Toaso, Asuzu, Karsan, Froto, Otkar hisseleri, neredeyse tüm otomotiv sektörü hareketliydi. Egeen ise gün boyu aynı yerde döndü durdu. Sebebini çoğumuz biliyoruz, bilmeyenler için tekrar yazayım istedim. CEO’su eğitimsiz, ezik bir karakter, hatta eğitimi ile ilgili yalan söyleyebilecek kadar ahlak yoksunu. Eğitimsiz olmak kötü bir şey değil, ama hiç değilse birazcık adam olsan keşke. YTD