bir atayiz olarak.. gerçek islam geri gelsin istiyorum.
genç atayizler rahatsız. :he:
ahlaksızlık diz boyu.
:drunk::drunk:
Printable View
bir atayiz olarak.. gerçek islam geri gelsin istiyorum.
genç atayizler rahatsız. :he:
ahlaksızlık diz boyu.
bu hafta borsadan bir cacık olmaz ama alım fırsatı verir ... bu yıl bu endeks 2 x yapacak ama sonra ki stratejim su olacak mevduat ve döviz ... salgın savas kuresel srunlar cıkınca borsa bundan sonra full kazan kazan.. a.k borsasısın paramız harap oldu amk
Yorumsuz....
https://i.hizliresim.com/qqucjqa.PNG
TV lerde uzmanlar çıkmış fed faiz artırımı yapabilir demeye başladı:)
şu forumu neye çevirdiler.. ....arkadaş endekle ilgilenin....para kazanma zamanı hem de kepçe kepçe.....
Nitelikli düşmanları varsa ne yapmalı?
3 halife suikastle öldürüldü.
TEVEKKÜL, tedbiri alıp gerisini ALLAHA bırakmaktır...
sebepler dairesi diyoruz.Şu ateistliğede sinir oluyorum.görende AKADEMİK ÜNVAN SANACAK..BİLDİĞİN gavur-kafir DEĞİL Mİ?
Böyle desem hop diyecekler..kardeşim eşanlamlı..30 sene önce öyle derlerdi..
Bilmediğin sahada top koştuyorsun.Herkes kendi alanına...gogogogo
GLYHO hakkında yorum yapacak var mı ucuz kalmadı mı bu kagıt patronu sıkıntı gerci KUTMAN
Allah bilir de çok atayiz bunların yanında zemzemle yıkanmış gibidir. En azından adamlar samimi.
brentte ayı yapısı gözüküyor. birileri mal basmak için haberleri tırmandırıyor olmalı.
o da bir yere kadar.
saul hakikaten doğru söylüyor......idoloji ile borsayı karıştıran burada para kazanamaz.....
Son duyumlara göre ücbucuk petrol kuyusu daha kurumuş diyorlar, petrol fiyatları ons gibi zıplayanbilür
CHP BAR AÇMIŞ...Heykel yanına BAR yakışır..Gençleri alkole teşvik değil mi?
Umarım kumarhane açmaz.
Hizmette sınır yok...AMA hak ettik.AKP nin dibine kadar eleştirilecek tarafı vardı..Ama tepki diye CHP ye veren malum kesim (AKP-MİLLİYETÇİ-MUHAFAZAKAR) bunları görmeli-yaşamalı...
https://www.alanyapostasi.com.tr/siy...pki-gecikmedi/
haaaaa
işte... bak yavaş yavaş olgunlaşıyon.
en azından soru sorabiliyon :)
dümdük yok..
ne diyo senin dinin.. inanmayan kafirdir.
ee
3200 dine göre ben senin dininde sadece bir dinde yani sana göre kafirim..öteki dinde ötekine göre başka bir sıfatım. diğer dine göre başka bir sıfat veya isimim veya iblisim veya içime şeytan kaçmış falan .
aynı şey senin içnde geçerli.
asıl sen diğer dinlere göre nesin kimsin :he:
dinler bile insanları kutuplaştırıyor.. doğru direk tanrıya bağlarsak olayı.
tanrılar bile insanları sınıflandırıyor.
gelişme var apka sende.. :kahkah::kahkah:
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Yıldız ve İris Cibre takip ediyor
Mehmet Simsek
@memetsimsek
Bir süredir yalan haberlerle kasıtlı bir şekilde gündem oluşturulmaya çalışılıyor.
Bizim derdimiz memlekete hizmet, gündemimiz yoğun. Bu zor coğrafyada ülkemizin sorunlarını çözmek, potansiyelini ve performansını artırmak için yapacak çok işimiz var.
Enflasyonu düşürmek, cari açığı azaltmak, bütçe disiplini tesis etmek ve yapısal sorunları çözmek konusunda kararlıyız.
Cumhurbaşkanımızın başından beri tam destek verdiği programımızı daha da güçlendireceğiz.
Programımız hedeflerine ulaştığında, vatandaşlarımızın refahı da kalıcı olarak artacaktır.
Vatandaşlarımızdan istirhamım; üretilen dedikodulara itibar etmeyiniz ve politikalarımız ile ilgili bizden duymadığınız hiçbir haber veya söylentiye lütfen inanmayınız.
bir twete geliyor birileri alıyor hani füze jeopolitik durum :)
Satıcı tarafı bugün de yabancıya işlem yapan kurumlar..
benim dinlerle bi alıp veremediğim yok çokkere yazmışımdır burada.
islam kitap anlamında iyi bir dindir. ama gerçek islam olan islam.
neden çünkü ahlak ön plandadır.
atayizler daha fazla rahat olup nefes alır.
ama şimdiki kutuplaşmada altta kalanın canı çıksın anlayışı. bana dokunmayan yılan bin yaşasın anlayışı hakim.
bazulma ahlaksızlık hırsızlık yobazlık
ADALETSİZLİK
sadece atayizler için değil tüm insanlık için sıkıntılı bi durum.
bu gidiş gidiş değil söyleyim.
ya inandığınız allahı kandırdığınızı düşünüyorsunuz yada iş sapkınlığa gidiyor.
bu kriptolar bence onumuzdeki 2 ay sıkıntılı yani bu yıl sonuna dek süründürebilir belki
CHP belediyesinin bar açması şık olmamış..
Zaten bu kafa ile bir yere varamıyorlar...
Kent lokantası aç...Bar nedir cidden..
Millet aç diye eleştiriyoruz ama bu sen de bar aç demek değil..
Ortadan bakmak lazım ama bizim ülkede de o kafada siyasetçi yok...
oldu ozaman bende gidip biraz dolar longlayım.
tamda ne güzel ilk tenekeyi açtıydım..
löp löp günah point topluyordum.. konuyu kapadınız :he:
MB rezerv yakmıyor inşallah gene..Dolar kıpırdanıyor da dizginleniyor sanki
Borsa satışı, tahvil durumu, swap falan bakınca...
Neyse anlarız bir kaç güne...
sabah birisi ekgyo gözüne kestirmişti ne yaptı acaba? :)
KENT LOKANTASI güzel bir uygulama.ANKARADA DA OLMASINI İSTERİM...Kütüphane-gençlik merkezi vs..hepsi güzel ama BAR AÇMAK cidden tuhaf olmuş.
Şenol Babuşcu
@senolbabuscu
Goldman Sachs 2024 yıl sonunda 1 ons altın fiyatının 2.700 $, Citibank ise aynı tarih için 3.000 $ olacağını tahmin ediyor.
Eğer Goldman Sachs ın tahmini doğru çıkarsa bugün 2.450 TL olan 1 gr altın yıl sonunda yaklaşık %42 artışla 3.480 TL, Citibank ın tahmini doğru çıkarsa yaklaşık % 57 artışla 3.850 TL civarında olacak.
Şimşeğin twete füzesi İranın füzesinden daha etkilimişti:)
Bakalım kapanışa doğru bu füze güç kaybedip boş bir araziye mi düşecek :)
şunuda söyleyim burası çokomelli.
atayizlikte birşeylere inanma din vs yok. aslında özünde atayizlik doğal bir kabullenmedir.
inanç değildir.
yani sana göre kafir öbürüne göre iblis olabilirim. o senin diğer dinlerle vermen gereken savaş.
benim alakam yok :he:
1054800...................LONG.........hadi bakalım.....
vay ag füze boş araziye gidiyor :drunk:
kaygan günler birşey olacağından değil BELİRSİZLİK bizim için jeopolitik.
dışarısı faiz artırımı konuşmaları ve faiz indirimi sayılarının az olması durumunda kafaların karışık olması.
piyasalarda herkesin kendine göre bir satış hikayesi var bugunlerde:)
Belediyelerin çoğu afişler astı. Kasa da para yok. Bursa da maaşlar eksik yattı deniyor..Bir de bu haber düştü.. Sanırım Erdoğan belediyeleri vermekten çok da rahatsız değildir.
.................................................. .....................
KULİS | Mehmet Şimşek artık kemer sıkacak, belediyeler kendi yağlarıyla kavrulacak, merkezi yönetimden belediyelere fazla destek verilmeyecek. (Fuat Uğur)