Citi nin takaslarda 620 binden 480 bine duşmuş. 10 gunluk. Merillin sattigi sanirim citinin mali.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Citi nin takaslarda 620 binden 480 bine duşmuş. 10 gunluk. Merillin sattigi sanirim citinin mali.
yasyas1907 ; hani aselsan almıştın. hani bedelsiz verecekti. yalanın üç kağıdın bu kadarı da pes doğrusu. bir de insanda utanma olur . belli ki o hiç kalmamış. moderatör bey eğer işini iyi yapacaksan öyle 15 gün yasak ile bu iş geçiştirilemez. böyleleri spk ya senin bildirmen lazım unutma sorumluluk senin tahtında...
Kağıt bitmiş inşallah dahada düşmez..:(
Spk ya birilerini sikayet edecekseniz elinize 20 ile 29 arasinda banviti verenleri sikayet edin yok şöyle olacak tavuk fiyatı artiyor yaz geldi bahar geldi hacim artti uctu kacti diyenleri sikayet edin ben bedelsiz verecek dedim genel kuruldan sonra bedelsiz gelir mi gelmez mi ozaman tartisiriz cok bilen wurdfuf mu dur nedir o yol gostersin sizede banvit ne olacak aciklasin gerci adamin maliyeti 9 tl miymis 11 tl miymis neymis yersen ama hergun burafa gozu ekranda nedense..uzatmicam hayirlii isler size
İş yatırımın elindekiler bitmeden bitmez bu düşüş. Herif birden basıpta çıkmıyor, yavaş yavaş azar azar satıyor.
Satanın da alanın da acelesi yok. Hisseye bir haber lazım, yoksa 8-10 hafta sürer bu düşüş. Umudumuz genel kurul.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Genel kurul ne zamandı
Ben yalan söylemem, senin gibi de boş atmam. Aselsan'da maliyetim 12-13 tl idi bir kere gelip bu konuda muhabbetini yapmadım, banvt'te de bir çok kez al-sat yaptım, ben öyle lot sayısı falan da yazmam, neyi ne amaçla aldığımı ben bilirim, kimseye de pazarlamam, senin gibi suç hele hiç işlemem.
Yakın zamanda boş atmadığımı da göreceksin, bir kim olduğun tespit edilsin, insanları yalan yanlış yönlendirmenin cezasını çekeceksin o zaman rahat ol.
Hala bir de utanmadan genel kurul diyor, sen daha yüzde 300-400 bedelsizde kaç lot olacağının hesabını yapmayı bilmiyorsun, gelip bir de milleti yönlendiriyorsun. 1 ay önce yüzde 400 bedelsiz verecekti hani nerde sen önce onu açıkla?
Temettü falan verme ithtimali var mı? Bedelsiz yada. Banvt beğenmeyen adamlar bilançodan sonra bu niye burada diye şaşırıyor.
4 lira düştü sanki c grubu hisse aldık
KAP *** BANVİT BANDIRMA VİTAMİNLİ YEM SANAYİİ A.Ş. *** BANVT *** Özel Durum Açıklaması (Genel)
BRF SA ile ilgili bilgi
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : --
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Hakim ortağımız TBQ Foods GmbH'ın dolaylı ana hissedarı BRF SA nın Brezilya daki faaliyetlerine ilişkin olarak bazı
medya/ sosyal medya platformlarında yer alan haberler üzerine, şirketin genel merkezi tarafından kamuoyu ile
paylaşılanresmi açıklaması aşağıdaki gibidir, yatırımcılarımızın dikkatine sunarız:Kamuoyuna AçıklamaBRF SA olarak' 5
Marttarihinde Brezilya Federal Polisi tarafından başlatılan operasyona ilişkin tüm detayları takip ettiğimizi ve
polisle iş birliği içinde olduğumuzu ortaklarımıza ve kamuoyuna duyururuz.Şirket, üretim ve dağıtım süreçlerinde
Brezilyadaki ve yurtdışındaki tüm standart ve regülasyonlara uygun olarak çalışmakta, 80 yılı aşkın süredir hem
Brezilya içinde hem de yurtdışında kalite ve gıda güvenliğine uygun şekilde varlığını sürdürmektedir.Şirket olarak, bu
süreçte yetkililerle tam bir iş birliği içinde olacağımızı ve müşterilerimiz, tüketicilerimiz, ortaklarımız ve sektörle
iletişimimizde şeffaflığımızı koruyacağımızı bir kez daha vurgularız.
-KAP-
adamlar kapasite artırıyor sanırsam ytd
https://g1.globo.com/go/goias/notici...mineiros.ghtml
Ayrıca şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, türkiye üretimi alanında 497 çalışan 30 gün boyunca toplu iş tatillerine devam ediyor. Nedeni, şirkete göre, fabrikanın bir "düzenini yeniden düzenlemesi" dir.
o değilde brf kendi ülkesinde bu bilgiye yer veriyorda türkiyede neden bildirimde bulunmuyor onu anlamış değilim oyun içinde oyun hadi bakalım YTD
https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...61f9e7b1a52c71
7. Maddede aciklamişlar. Kar dagitimi olmayacak
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...77a0251f6f.jpg
Ben matriks mobile bakmıştım, orda 7. madde farklı görünüyor .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu işyatirim veya satan her kimse 8 ay once 13 tl cari fiyatindan neden vermedi. Hadi 20 nin ustundeki satişlari anlarimda buralardan mal mi bosaltilir.
Iş yatirim 100 bin lotla tavan yaptirir bu kagida. Zaten cikarkende engel olan o. Yuksekten verir diye dusunuyorum. Kagit biraz yesillense daha iyi alici bulur. Ky yukselirken almayi sever. Bu karlilik bu fk ile cok alici bulur. Gel görki oyle olmuyor. Bugunku ufak harekette iş yatirim aliciydi. Sonra tekrar satmaya basladi. Ytd
BİMER'in cevabı :)
T.C. Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER)’ ne yapmış olduğunuz 1800423938 sayılı başvurunuz 13.03.2018 tarihinde TÜKETİCİNİN KORUNMASI VE PİYASA GÖZETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ tarafından cevaplanmıştır:
Başvurunuz incelenmiş olup aşağıdaki açıklamaların yapılmasında yarar görülmüştür.
Bilindiği üzere, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, mal ve hizmet piyasalarında tüketicinin taraflardan birini oluşturduğu her türlü tüketici işlemini kapsamaktadır. Kanun’un 3 üncü maddesinde tüketici işlemi, mal veya hizmet piyasalarında kamu tüzel kişileri de dâhil olmak üzere ticari veya mesleki amaçlarla hareket eden veya onun adına ya da hesabına hareket eden gerçek veya tüzel kişiler ile tüketiciler arasında kurulan, eser, taşıma, simsarlık, sigorta, vekâlet, bankacılık ve benzeri sözleşmeler de dâhil olmak üzere her türlü sözleşme ve hukuki işlemi, tüketici ise ticari veya mesleki olmayan amaçlarla hareket eden gerçek ya da tüzel kişi olarak tanımlanmaktadır.
Öte yandan, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu’na (TTK) göre ticarethane, fabrika ve ticari şekilde işletilen diğer müesseseler ticari işletme olarak ifade edilmiş, tacir ise bir ticari işletmeyi kısmen dahi olsa kendi adına işleten kimseye denilmiştir. Bu bağlamda ofis, işyeri, ticarethane, imalathane vb. isimler altında bu hizmetleri yürütenlerin TTK kapsamında tacir olarak değerlendirildiğinin kabulü gerekir.
Bu çerçevede ticari veya mesleki amaçlarla hareket eden kişilerin, 6502 sayılı Kanun kapsamında tüketici olarak kabul edilemeyeceğinden, karşılaştıkları sorunlarının çözümü konusunda genel hükümler çerçevesinde adli yargıya başvurmalarının gerektiği düşünülmektedir.
Bilgilerinizi rica ederiz.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı
Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü
Başvurunuz ile ilgili tüm işlemleri BİMER’in internet adresinden takip edebilirsiniz.
Güzel günler inşallah yakında..
Iş yatırım versin.
şirketin bu sene finansal borcuda kalmaz.
Birazilya’da da düşmüş
Durum
Ek 16793
Birezilya tavuk hissemizin Dünkü kapanışı
Ek 16801
********lik örneği...
Niyeti çok kötü verdikçe aşağı basıyor...
Derinlikler kardeş,
Güncel bir grafik ekleyebilir misin? Bizim tavuk uyudu kaldı galiba...
http://bigpara.hurriyet.com.tr/borsa...ldu_ID1444755/
KAR ARTIŞINDA LİDERLİK GÖZDE GİRİŞİM'DE
Geçen yıl net karını 2016 sonuna göre en çok artıran şirket Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı oldu. Söz konusu şirketin net karı, 2016'da bulunduğu 116,8 milyon lira seviyesinden geçen yıl 1 milyar 990,1 milyon liraya yükseldi. Böylece Gözde Girişim, net karını geçen bir yıllık sürede 17 katına çıkardı.
Net kar artışında Gözde Girişim'in ardından Kartonsan Karton Sanayi geldi. Geçen bir yıllık sürede Kartonsan'ın net karı 2,9 milyon liradan 38,4 milyon liraya çıktı.
Afton Çimento yüzde 462,5'lik net kar artışı ile 3'üncü sırada yer alırken, bu şirketi yüzde 395,5'le Metro Holding, yüzde 307,1'le Banvit Bandırma Vitaminli Yem Sanayii ve yüzde 296,8'le de Yataş izledi.