sindoma dayı, o zaman kendileri çalar oynarlar..ama bunun için dahi operasyon lazım..operasyonun adı ne olacak..faiz sebep enflasyon sonuç 2 operasyonu mu mesela..ama bu sefer kkm tutmaz diyim sana..akm ( altın korumalı ) gelir ama o da tutmaz..
Printable View
sindoma dayı, o zaman kendileri çalar oynarlar..ama bunun için dahi operasyon lazım..operasyonun adı ne olacak..faiz sebep enflasyon sonuç 2 operasyonu mu mesela..ama bu sefer kkm tutmaz diyim sana..akm ( altın korumalı ) gelir ama o da tutmaz..
faizler hala yüksek ..ben zevkle izliyorum bu oyunun akıbetini..faiz düşsün bakalım ne oluyor ortalık
Atın aşağıya şu eşşeği(EREĞLİ)
Endeksin ayağına pranga oldu.
Bu lavuk ya eşşek olarak kalacak ya da 3 vakte kadar uçan at olacak.
-Eğer bu baskının reel argumanları varsa ,geçmiş olsun...
-Ama bu bunca beklentiye ragmen baskı ise:sıkışan yay gibi gitmeli.
2021 Aralık dibinde; EREGLİ(10) TUPRAŞ(14) İKEN ŞUANDA TÜPRAŞ 144,EREĞLİ 25
bizde onu söylüyoruz kendin pişir kendi ye borsasıyız .
çok aşalar beklememek gerekli çok büyük olumsuzluklar olmadıkça,
doğru tahtalar seçmeli onlar gibi oynarsan kazanırsın .
Borsa oyun yeri değil deyip sonra dün kapanışa doğru borsayı birileri alıp akşam %30 askeri ücret zammı geliyorsa bu ınsıder kim :)
bu yüzden oyun aslında basit ne kadar risk alıcaksın o önemli bence.
Şort açmayın yakıt olursunuz siz şort açtıkta sürer de sürer..
Herif endekis mühendisliğinde master yapmış abka dayucuğum asla hissede kazandırmıyorlar
Karaduman dayunun dediği gibi hırsız çoban olmuş bist
AKBNK-YKBNK ı tavan mı yapacaklar..yok artık...
Lütfen short açmayın--mazot olmayın..epik bir olay(memetabi)
ADİOSSSSSSSSSS
Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir
Şekil 1 a da görüldüğü üzre
2.7+ kapatır bu, yem olmamak lazım :)
Herkesin Kendine Argümanı var
baktığın zaman her iki yönü de savunanlar kendi içinde mantıklı ..uçuk beklentiler dışında
neyse yarın 14:00 de Ağa raconu keser
8600 altı olmazsa olmaz benim için..bu bana göre cepte..5500 o zaman da dedim kriz durumunda olur hatta 4200 ler dahi olabilir..ama 2008 ve 1998 benzeri durumda..
1998 ve 2008 i çıkarsak dahi bana göre yine 8600 aşağı kırılmalı ve buda 7500 yapar..
kriz senaryosunda ise 5500 ..
bu testere uzar bence. yılı mümkün olan en yüksek yerden kapatmaya çalışır. sonra devam.
tofaş longu %7 karla uzlaşmayı bile düşünüyorum. spot uzun vade durur.
Hangi banka düşünmeden çabuk söyle ..3 saniyen var Bozkurt :)
Yeterince likit piyasa olmayınca, hareketler dansöze bağladı akşam akşam.
diyor ya arkadaş burdan almaz ama 11 binden alırlar diye..vallahi almayacaklar..ama 15 binden alırlar bak onu biliyorum
25.12.2024 17:50:58
Kaynak: MATRIKS
Kanal İstanbul'da rezerv alan ve çevre düzeni planı iptal edildi - İBB
Reis duymasın. Kan çıkar.
Benim kastım buradakiler değil,zikrettiginiz çerez parası bile değil, şunu kabul edelim artık,bu ülkenin üçte ikisinin parası yok ama üçte birinin çok parası var.Birde bu ülkede yastık altı yatırımda para çok fakir de bile kendi çapında var.
%3 e yaklaştı xu100
hacime bak
https://i.hizliresim.com/ev10l3j.png
bunu bofa yaparken arada paylaştım sol taraftaki diğer bölümü ile sağ taraftaki unlü ve diğer aynı ekip oyuncuları yoksa bofanın olmadığı gün bu görülen hacimde olmazdı unlü bugun nöbetçi eczane bana göre aynı tezgah sahipleri
o zaman hırsızların oralara gitmemek lazım. alış yazdığın an palanın cebine elini attın demektir. o da seni çarpmaya çalışır.
çok iyi şirketler, çok iyi tahtalar var.
azınlıktalar ama varlar.
Karanlık odada büyük hisseleri veriyorlar
https://www.youtube.com/watch?v=C9zR...=EskiReklamlar
Sayın *Bozkurt ,bir kere daha tebrikler :)
İbrahim Kahveci
@Kahvecibrahim
TÜRK-İŞ'e sormak lazım:
TÜİK'in bile %5,44 olarak açıkladığı Kasım ayı gıda enflasyonunu kendileri tam da asgari ücretin belirleneceği bu ayda nasıl %0,64 olarak açıkladılar...
Türk-İş bunu izah etmeli...
valla artık bıktık ya..faizi düşürsünler bakalım, şapka düşsün kel gözüksün bizde görelim manzarayı..en önemlisi şu; bu süreci nasıl yönetecekler..
Cemal Enginyurt
@cenginyurt52
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 'Geçim yoksa seçim var' diyerek, Cumartesi günü Tandoğan'da düzenlenecek mitinge katılım çağrısında bulunmuş.
Zulme rıza göstermemek.
Hak,Hukuk, Adalet için.
İşçi,Emekli,Memur, Emekçi diyerek bu MİTİNGE KATILMAK GEREKİYOR.
Ben KATILIYORUM.
YA SİZ?
LONG pozları akşam seansın da verecem....bu aptal spek akşam seansında hacimsiz yukarılara doğru alıyor.... bekletip bu speği tırtıklamaya devam edecem.... herkese bol kazançlar
Millet benim şaka yazdığımı falan sanıyor, hadi dün banka almadın yada alamadın diyelim, sabah ilk iş son günlerde satıldı satılacak temcit pilavı gibi haberi çıkan bankayı yüzde 2 yukardan alıp akşama yüzde 8 den verecektin.
Yok eğer bunu yapamadıysan, geçmiş olsun 1 fırsatı daha kaçırdın.
Ama üzülmeyin
Burda hergün para dağıtmaya devam edecekler, taaki son keriz uyanıncaya kadar :dvr:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...68#post6952768
İlla ordan kapatcak ya :rules:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...09#post6952909
Reis :) sen bambaşka bi şeysin ya ..tahmin yarışmasına tebrik edeyim dedim ..viop a gidin dediler :rules: onun için burdan tebrik ediyorum bir kere daha :)
11.031 e gün içi dokundu mu?
25.12.24 Çarşamba
XU030YVADE , 10797.00-10976.00 gördü .. 10966.00(uzlaşma 10961.00) kapattı. +% 3.23
Alemin longerlerine bir tebrik daha :)