şeytan diye bişey yok :he:
:drunk:
Printable View
MB enf hedefi 2027 % 9 muş :kahkah:
:drunk::drunk:
tüik 2027 de .. -18 falan açıklar
bozkurt 3+1 daire için 11 milyona tl geliyormus 147 m2 fakat neti 103 m2 gitti dairenin üçte biri
yalnız burda sertfikları ver al dairemi diyecekler. Sertifikaları ver al daire derken kdv de isteyecekler mi?
3-5 kişiye dağıtırlar reklam amaçlı sonrada kurada beklersin ama olmaz müteahhit yapsın bekle alırsın diye yıllarca bekletir ler sonunda 3 TL'ye ortalaması 5 tl olan 1 milyon lot elinde bekler taa ki Allah belanızı versin diyene kadar sonra satarsın sonra 7 tl olur yine beddua edersin millet yine abanır bu sefer 5 TL'de yıllanır millet bu döngü böyle gider taa ki ölene kadar
sozcu.com.tr son bir haftadır yoğun bir siber korsan saldırısı altında... Kim olduklarını ve kime hizmet ettiklerini bilemediğimiz saldırılar bir haftadır 24 saat aralıksız devam ediyor.
Dilsiz şeytan ol
şeytan içimizde
aslında şeytan insanoğlunun kendisi ama sırf suçu birine atmak için vurun abalıya misali şeytan yaptı şeytana uydum diyor
şeytan vurun abalıya misali
hani bir hikaye var
deve salıncak ve şeytan öğeleri var içinde
en sonunda şeytana uydum diyor adam
şeytan beliriyor ulan pu ş t bu yöntem benim bile aklıma gelmezdi diyor:)
o misal yap bişeyi at suçu şeytana
Özgür Özel, 12'de bakalım ne açıklayacak?
Borsa tepki verecek mi?
saygıyı hırsıza değil dine göstermek gerek. adama küfredini hırsıza küfredin, ama dinin temsilcisi bunlar değil... siz dine küfrediyorsunuz. ben size diyanet vakfı için daha başka şeyler de söyleyebilirim. adamlar tekel hacca götürmek onların işi. Diyanetin hac bedeli ile cruise gemide yarım dünya gezisi yapabiliyorsunuz. mesela pakistandaki hac otelleri bize göre daha yakındır ama bizim fiyat onların 2 mislidir... ve bununla ilgili bütün şikayetlere rağmen hem bir şey yapılmıyor hem de tınmıyorlar... adam okların yönünü sürekli değiştiriyoır. neredeyse 2 yıldır gazze de gazze diye bütün cuma hutbelerinde milleti uyutuyor neden değiştirsinler...
bilmem kaç kat talep gelmişmiş...
e alsınlar o zaman hani insanlar birbirini eziyordu almak için...
7,52 fiyat istediği kadar alabilirler...
Damlakent 7,59’dan 7,52 ye düştü
Evler ucuzladı yani.
[emoji23]
Adama küfür edin dine etmeyin diyorsunuz ama bu adam diyanetin başı diyanette müslümanın yönlendirildiği yer bir şey yapılmıyor şikayete rağmen demişsiniz ama yine gidip yine aynı adama oy veriyorlar eee sonuç din temiz ise adamlar pis eee bu adamlarda dini kullanıyor ve hatalarına rağmen savunuyorlar ise dinde mırdar olur sonunda sözüm size değil dinde buna alet oluyor kusura bakmayın kısır döngü dindar adam hırsızlık yapıyor din iyi adam kötü çokta mantıklı değil
Mücahit Birinci ile ilgili.
Murat Kapki'nin istedikleri ifade ve 2 milyon dolar para vermesini istediklerini açıkladı.
7,59 fiyattan halka ırz sırasına girip, aldığı malı 7,48’den satmak nasıl bir mantığın ürünü acaba?
Damlakent yani
Ünlü MGROS'ta 2.günde satmaya devam..
Benim içinde din bitti lakin Kitabı okuyanların bu kadar fütürsüzce bunları yapması mantıksız geliyor bana.
O zamanda bunlar Müslüman olamazlar derim yada başka dinlerin ajanı dır derim.
Ortada dine uyan yok yani
erbaş içinde kelimeyi şahadet edemedi derler belkide bile bile etmedi şahadet etse Müslüman olacak yoksa böyle hangi dindeyse ona hizmet ederler.
İslamı bu kadar karalamak bunlarca olmuştur ben bile dinden soğudum.
Dinsiz kalmayım diye ATALARIMIN ÖZ DİNİNE GİTTİM:Yaşa TENGRİ.
Bu ara çok dini makale okudum markist düşünce tezleride ve ana din çıkışı yahüdilere dayanıyor hepsi bütün insanlıkda yahüdilerin hizmetkarı kölesi yaşamasada olur.
John Pickard - Dinsel Efsanelerin Kökeni: İbrani Dinlerin Marksist Eleştirisi
Dün markette Bi tanesi çocuğuna çikolata bisküvi alacak
Bu fiyatlar ne yaa...agliyor sızlıyor
Len gitsene 2 milyon dolar siyiriyor iplenmeyeni
O kdr boklarini savunup oy veriyorsun git payını iste bari
İslam ise ahlak ve vicdan üzerine kurulu bunlarda varmı bu?
Özgür Özel, 'AK Parti'ye kuruluş yıldönümü hediyesini' açıkladı:
"Mücahit Birinci, İBB soruşturmasında tutuklu olan Murat Kapki'ye gidip 1,5 sayfalık bir ifade tutanağını önüne koydu ve 'Bunu imzalayacaksın, üstüne de 2 milyon dolar vereceksin, buradan tıpış tıpış gideceksin' dedi."
Size ozel %0 faiz! Kredili Mevduat Hesabi limitinizi, 31 Agustos 2025 tarihine kadar %0 faiz ile kullanma firsatini kacirmayin.
Gelen mesaj .
Gelde hisse alma.
Icerden birileri pisliklerini dökmeye başladı
Yakında satmaya başlayabilirler birilerinin
Cok Önemli bir durum özel in acikladigi
cezaevine tüm giriş çıkışlar kayıt altındadır. baksınlar var mı görüşme varsa istedikler,i kadar inkar etsinler istedikleri kadar bizden değil desinler. ortada bu adaletsizlik adalette hırsızlık var. parayı paylaşan hakim savcı avukat ekibi var. dün avukatı tutukladılar rüşvet tek taraflı suç değildir. rüşvet en az 2 kişi arasında işlenebilecek bir suçtur ve suçu işleyen kişilerden birinin kamuda bir göreve oalcak ve parayı görevini yapmamak hatta yapmak için alacak