Çağrı daha erken yapılsaydı tamamı ile 92-94 krş. arasında DOHOL alacaktım.
Daha önce az biraz DOHOL almıştım.
Neyse fazlasını isteyip aç gözlülük yapmayayım buna da çok şükür bu zamanda fazlasını istemek nankörlük olur.
YTD
Printable View
Çağrı daha erken yapılsaydı tamamı ile 92-94 krş. arasında DOHOL alacaktım.
Daha önce az biraz DOHOL almıştım.
Neyse fazlasını isteyip aç gözlülük yapmayayım buna da çok şükür bu zamanda fazlasını istemek nankörlük olur.
YTD
İnşallah tanışmak nasip olur.
Bu arada geçen gün viob topicinde dgzte ile ilgili tavsiye yazınızı okumuştum. Yazınızı dikkate alıp dgzte alan varsa tatile götürmesi lazım sizi.🤣🤣🤣
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah nasip olursa tanışırız.
VOB cular hep zarar ediyorlar nedense VOB u bırakamıyorlar,Onlara güzellik yaptım ama anlamadılar ,bırak tatili teşekkür dahi eden olmadı.
Bu topikte de geçmiş zamanlarda çok paylaşım yaptım teşekkür dahi etmeyen ketum insanlar burada da var. :(
https://i.hizliresim.com/GDWmo2.png
Ben sizi de viob ta işlem yapıyor sanıyordum. Çok takiliyorsunuz o topice. Bende sürekli takip ederim ama pek yazmam oralarda.
Bu arada demirörenin yarin yada pazartesi çağrı olayina başlayıp bayram tatilinde kur riskini sabitleyecegini tahmin ediyorum.
Mnuchin'den yeni Türkiye açıklaması
ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin'den Türkiye'yle ilgili kritik bir açıklama geldi. Mnuchin, Rahip Brunson'ın serbest bırakılmaması durumunda Türkiye'ye daha fazla yaptırım uygulanacağını belitti
https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/...amasi-2578804/
yanlış yorumlanmış mesaj. düzeltildi.
Amiiin.
Bende ayni sebeple viob topicini takip ediyorum.
O yanlış yorumlamış. Üzüntüden olsa gerek . Durumu belirttim kendisine.
Gule gule harcayin ben trenden 5 li rakamlarda inmistim cagriya guvensem de kafamda soru isaretleri vardi hurgzde maalesef gerceklesti.dgzte satip hurgz alip iyi kar edip portfoyun hepsiyle nerdeyse doholdeydim bugun de hatri sayilir bir karla ayrildim bu satis bizim icin cok karli oldu.
Sabirla bekleyen gercek yatirimci odulunu aldi ve dgzte ile dohol yilin kagidi oldu.
Herkese bol sans ve kazanclar
Çağrıya başlama süresi ile ilgili bir zaman kısıtı var mı ?
Arkadaslar ,sizlerin bugun mutlu günü.Ben iise güne %20 eksi ile basladım.
Bayramı zehir ettiler bize
Biz kazandık ama hurgz daki arkadaşlar için cok üzülüyorum inanin.
0.20 tl ye satilan kipaya muafiyet verme gel 1.61 tl den satilan hurgz a muafiyet ver. Olacak iş değil. Ana şirkete borç veren şirket nasil olurda batik olur.
Arkadaşlar selam, bu DGZTE’nin süreci uzadığı için LIBOR faizli temerrüt olayı vardı. O olay tam olarak nasıl olacak. Bilen yazabilir mi? Teşekkürler.
Yani tam olarak nasıl olacak Sn. Elfida? Geciken gün başına 1.37 USD nin TL karşılığı mı yatacak hesaplara? Bu arada temettü kesin olarak düşülecek mi?
alış kur 6 tl *1.37 = 8.22 tl çıkıyor hesap göre
27 agustos pazartesi başlar süreç die umuyorum
Gösterge niteliğindeki TC Merkez Bankası Dolar Alış: 5,9944 Satış: 6,0052
kur'u bile anlaştıkları günkü kurdan belirlemeye çalışan ve bunun içinde hukuksuz yollara başvuran Demirören temettüyü yedirir mi hiç! ben de şaşırmıştım zaten temettü ödemesini nasıl yaptı diye...Meğersem adam temettü indirimi alacağını biliyomuş... kendi aldığı temettülerle de bizim çağrıyı karşılar artık... ohh kebap iş bedavaya geldi...
Sayin elfida hurgz cagrida red gelmicegini soylemisdiniz tebrik ederim sizi.dogru dediniz.onca insan bilanco iyi gelince cok umutlanmisti.burdan guzel karla ayrilacagiz emegi gecen herkeze tesekkurler.simdi diger operasyon doktada maliyet 10.50 bakalim ne olcak.cagrimiz 10.93 du.spk kapul etdimi ondada guzel bir kar birakacak
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok sağolun elfidaa, o zaman kur tahmini 6.5 civarı olur diye varsaysak, hisse başı kaç TL çağrı fiyatı olur? Ayrıca 20 Ağustos günü yarım gün, ama o gün de çağrı sürecinde 1 gün olarak düşünülür mü?
hurgz bilançosuna ragmen muafiyet nasıl veriyor anlamak mümkün degil ,
kipa örnegi var nominal 1 tl ve hurgz kıyaslanmıyacak işletme sermayesi karlılık durumu çok daha ii kipa dan ama spk böyle istedi
idari mahkeme yolu açık spk kararları nın kipa örnegini alıp sonuca ulaşılabilir çok masraflı bir iş degil 4 ay da sonuçlanır
Yok aynı gün çağrıyı baslatamaz. Once Onaylı Pay Alım Teklifi Bilgi Formu ve Pay Alım Teklifi'nin başlangıç ve bitiş tarihlerini aciklaması gerekiyor. Sonraki gün başlatabilir.
Biz dun oluşan %-20 zarar nedeniyle ,nasıl anlatayım ,moralmen de dipledik.Hatamız hurgz almakmış.Dgzte almış olsaymişiz ,bu bayramı gülücükler dağıtarak geçirecekmişiz.İki hisse ,iki farklı sonuc.Biri tavan ,biri taban yedi.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
26 Ağustos pazar günü kap bildirimi yaparsa 27 agustos sabahı çağrı başlar 6 tl kur ile
Olabilir tabiki. Ihtimal dahilinde.
İş günü olmasa da böyle yapabilir yani?