Durumlar kötü, özellikle döviz borcu olan şirketler için Allahtan yurtdışından döviz alacaklarımız var. Bu bakımdan biraz şanslıyız.
Printable View
Durumlar kötü, özellikle döviz borcu olan şirketler için Allahtan yurtdışından döviz alacaklarımız var. Bu bakımdan biraz şanslıyız.
Tkfen'i okuttum. 18 lirayı bile gormeden. Yükselirse de üzülmem. Socar Polymer'e yapılan yatırıma hicbir açıklama getirilmemesi, yönetimin bir daha bu konuyu gündeme almaması bardağı taşıran son damla oldu. Gübre işinin nasıl gideceği konusundan da emin olmadım. Ayrıldım ama gözüm yine Tkfen'in üzerinde olacak. Tupras'in yapacağı hidrojen dönüşüm yatırımları, yesil dönüşüm içinde yapılacak büyük ölçekli yatırımlar, tarım tarafındaki susam vb. katma değer bildirmeye aday işler. Amacım Tkfen'i daha ucuz olduğu bir zamanda almak değil, daha net bir resim ortaya koyduğunda gerekirse maliyetlenerek almak. Bu arada inşaat maliyetleri ve kur bu seviyelerdeyken ihale haberi gelirse sürpriz olur. Bol.şans.
** hisse çok değil sadece 1 milyar dolar olsa neredeyse 40 lira edecek ama yüzüne bakan yok....
https://pbs.twimg.com/media/FE9Hrr2W...png&name=small
Maxi 19 lardaki tepelere iyi bak. Orası geçilirse ne olur teknikçilere sor ne olacagını ama DELİKAN abiye sorma sakın....:drunk:
Patron alımı yok, geri alım yok, yeni iş yok, yeni yatırım yok, haber saklama çok, gönderin artık ** larım iyi bir haber.
Bayram ortak batı cephesinde durumlar nasıl...:drunk:
Düşmek için fırsat arıyor sanki. oçççları bi 19 bile yapmadılar....:drunk: