VOB yapmayın-yaptırmayın...full EREGLİ aldım..artık huzur var.Düşse de -yükselse de mutluyuz.:)
Printable View
Vob yapmayın diye diye millete fırsatları kaçırtıyorsunuz, vob yabmayın diyene kadar 4450 olduğu akşam şort yapın deseydiniz şimdi paraları sayıyor okucaktınız, bu gidişle fakirlikten kurtulamazsınız.
Her gün para dağıtıyorlar burda ama zengin olamamak, enteresan
çok değil daha 20 gün önce burası tepe diyerek 3.000 den short açana sor...
olmadı 3.400 den short açan ne yapsın,battı..
3.800 den yapan battı....4.000 short açan bile bu gün dayanamadı 4.400 den kapattı ve battı..
e neymiş bu gün 4.400 den açsaymış.:oleyo:..Ah geleceği görsek problem kalmayacakta...
VOB YAPMAYIN..ÖYLE 3-5 KONTRAT İLE OYNAMAYA BENZEMEZ.ARACI KURUMLARA müşteri kazandırmayalım
VALLAHİ AYIP ETTİNİZ...NEDEN 30 gün bekleyip te bugün 4.400 den short açmadınız...?
TEESSÜF EDERİM...neden bedava parayı almadınız..bakın 4.424 ten dönmüş..:)
benim dedem de öyle diyor..yahu tepeyi görünce short aç diyor,,ciddiyim..ama anlatamadım..
dün 90 derece açıyla çıkıyor diye sevinenler bugün 90 derece açıyla düşüyor diye seviniyor. Zenginler işi biliyor hep kazaniyolar bizim gibi fakirlerde hep kaybediyor. Bu arada turkcelden güzel sopa yedim her yanım ağrıyor. Tahminim en az 2 ay kendine gelemez borsa .
Yahu arkadaş ne ereğlisi..ŞAKA YAPTIM..