Emlak geldiğinde yoklama yap.
Benim gazoz ağacım tokatçı nerde bugun piyasada yok
normalde 30-40-50 kontrat aç kapa artema yapması gerekirdi:)
Printable View
Emlak geldiğinde yoklama yap.
Benim gazoz ağacım tokatçı nerde bugun piyasada yok
normalde 30-40-50 kontrat aç kapa artema yapması gerekirdi:)
Isc mi ekgyo mu?
İkisi de 14.18
Alem eşek yarışı görsün:)
Görünen 2021 2022 sonrası borsaya merhaba demiş kesim ağır bir imtihandan geçiyor. Her yerde ağlama küfür gözyaşı lanet var . Bu kesim ağır borsa ve matematik cahili kişilerdi ne yazıkki. 6 ay öncesine göre yüzde 30 aşağıda olan bir kağıtta faiz/enflasyon maliyetini de eklersek yüzde 100 ralli yaparsa anca başa baş den gelebiliyorlar. Süre uzadıkça makas/fırsat maliyeti makası açılıyor tabi. Bu dediklerim ciddi baba kağırlar için geçerli . 40 fk 10 pd/dd den fiyatlananların çoğunda ise tam manası ile kıyım yaşanmış hala da yaşanıyor
9390 a dek dusebilir endeks
İris Cibre
@iriscibre
·
11d
Bu ciddi bir haber
Suriye Türkiye'ye gümrük vergilerini 300-500% oranında artırdı. Yıllık ihracatımız ortalama 2 MLR USD
Siyaseten bu kararın bu ortamda alınmış olması aslında Suriye'de zannettiğimiz kadar etkin olmadığımızı mı gösteriyor?
Bize anlatılan suriye hikayesiyle bu ters bir haber yinemi kandırıldık:)
hale bak...Bizden vize istemeden önce Şam da namaz kılsak iyi olur..Sonra Avrupa ya giremediğimiz gibi oeaya da giremeyiz belki :)
......
Borsa Medya:
Suriye'de yeni yönetim, Türkiye sınırından gelen ithal ürünlere uygulanan gümrük vergilerini yüzde 300 ila yüzde 500 arasında artırdı. Bu karar, iki ülke arasındaki ticareti adeta durma noktasına getirdi.