2/3 altın cephesindeyiz, 1/3 yedeklerimiz Tl faizde. Şeytan yedekleri de cepheye sür dedi emme sürmedim..
Printable View
2/3 altın cephesindeyiz, 1/3 yedeklerimiz Tl faizde. Şeytan yedekleri de cepheye sür dedi emme sürmedim..
dolar topiği yeniden başlığına uygun hareket ediyor
Temmuz eflasyonu açıklanacak ağustos başı, o muhteşem rakam ile dolar 5.50 yi öper. Kasım sonu 7 tl hedefim var zaten 3 aydır yazdığım. Sebebide içerde kriz tam patlayacak çünkü dışarsıda patlamış olacak.
ben 6.69 u görürsem duruma göre satarım ne var ne yok
Tr 2030 7,13 % 0,20
güniçi en yüksek: 7,14 güniçi en düşük: 7,12
Borsada herkesin yaptığını yapmamak lazım. Herkes grafiklere ya TL bazlı ya da Dolar bazlı bakıyor.
Ama Borsada 2001 ve 2008 dibini görmek için grafiğe TUFE bazlı bakmak lazım. O seviyeyi görmeden borsanın adını bile anmam. Gelirese ne ala... gelmezse yüzüne bile bakmam. O seviyeye Gelse bile aceleci olmam bu defa geçmiş krizler gibi hemen W yapacağını zannetmiyorum özellikle de bizim borsamız.
Çünkü kriz ne kadar gecikirse dipte kalma süresi de o kadar uzar. Her 8 yılda bir küresel kriz olmalıydı yani buna göre 3 yıl geciktirilmiş bir küresel kriz ana karnında bekliyor dolayısıyla doğum öncekilere göre çok sancılı olacak.
(Tabii ki yatırım tavsiyesi değildir Burada yazılan her şey gibi tamamen kendi görüşlerimdir)