2010 yıllarında elimde 9 adet bitcon vardı,bunu öncedende belirtmiştim,deepwepten edinmiştim,peşinden elinde bulunduranlar tehlikede dediler 1.25 çıkarttım,bir ara 1 adeti 60.000 dolar cıvarındaydı,60x9=540.000 dolar,küsüratıylan 600.000 dolar yapar,valla iyi para,benim gibi böyle çokları vardı bendeki azdı,peki 7.500 adetini çöpe atana ne dersiniz,10.000 ile pizza alanı es geçtim,neyse olan oldu...Şu aralar LUNA konuşuluyor,yani %99-98 batan kripto para,adı üstünde sanal,bundan 4 sıfırken önce 10 dolarlık,peşinden 50 dolara çıkarttım miktarı,pek zararım yok,şu aralar 3 sıfırda,amacım 2 sıfırda satmak,tek sıfır olursa tadından yenilmez,1 olması zaten imkansız piyasaya çok sürüldüğü için dolar bazında telefuz etmek zor,neyse,şu an galiba ben kaybetmişlere göre milyon dolar sahibiyim 50 dolar ile,işte en üzücü noktada bu,adamın 100.000 doları vardı zamanında şimdi çöp oldu,evini,arabasını birikmişini buna yatıranların hali harap,bir miktarıda intihar etmiş:agla:...Bu olay diğer kriptolarıda vurdu en başta bitcoini,zaten bu birim baş faktör komumda,adı üstünde sanal para birimi,yani hayel,ilerde ne olur bilemeyiz,zaten bunları sarsan olay fedin faiz artışı,sakın Asrın lideri duymasın o faize karşı :shh::wave: