-
Daltonlar çetesine yönelik operasyonda Borsacý iþadamý Adnan Çolak ve Murat Özavþar tutuklandý.
Adnan Çolak'ýn Borsadaki Þirketleri
1) Loras Holding #Lrsho
2) Adese Gayrimenkul #Adese
3) Selva Gýda #Selva
4) Ýmas Makina #Ýmasm
��Daltonlar bazý manipülasyonular aracýlýðýyla, hisse fiyatlarýný suni olarak yükseltip düþürerek yatýrýmcýlarý yanýltýyor ve büyük kazançlar elde ediyor
��Çete üyelerinin, manipülatif iþlemlerle piyasalarda dengesizlik yarattýklarý ve bu sayede büyük miktarlarda para kazandýklarý belirtiliyor.
��Þu anda, ilgili borsa iþlemleri ve manipülasyon iddialarý hakkýnda derinlemesine bir soruþturma sürüyor.
��Adnan Çolak, meþhur borsacý Mecnur Çolak'ýn oðludur.
Adnan Çolak, baþka hisselerde de tahtacýlýk faaliyeti yürütüyor
Murat Özavþar, Uras Holding Yönetim Kurulu Baþkanýdýr.
-
Canýmýzý emanet ettiðimiz doktorlar tarafýndan para için öldürülen 12 yeni doðan bebek!
Evine kucaðý boþ dönen anneler!
Evleri baþýna yýkýlan aileler!
Canýmýz bu defa da çok yandý..
Tolstoy'un dediði gibi; Bozulduðu zaman insandan daha korkunç bir yaratýk yoktur.
Çok çok üzgünüm.
-
Hep diyoruz ya adalet insanlýktan çýkmýþ ruhunu satmýþ satýlýk yaratýklardan hep bu toplum büyük zarar görmüþtür iþini layýkýyla yapan insanlarda bunlar yüzünden zarar görmüþ zan altýnda kalmýþ durumda þimdi ne olacak verilen cezalar toplumun ruhundaki yarayý rahatlatacak mý sanmýyorum kýsasa kýsas noktayý koyana virgül çok aldýðý nefes haram yiyeceði ve yedireceði tek kuruþ tek lokma olmamalý .
-
Artýk bir çok þeyi geride býraktým. Eskisi gibi anlaþýlamak gibi bir derdim ve sürekli kendini tekrar eden kelimelerim yok. Kimsenin hatasýný yüzüne sokmuyorum artýk. Hatasýný göremeyen insanlardan bir beklentim yok. Evet yine gönül kapým arkasýna kadar açýk ama kadir kýymet bilmezlere davetim yok. Dualarým sadece sevdiklerim için çünkü onlardan baþka bir servetim yok; ve kimde kalmýþsa hakkým, Allah'a havale ediyorum. Canýmý yakanlarý affetmek gibi bir niyetim yok...
-
"Babalar kurar, oðullar yer, torunlar batýrýr."
-
https://www.facebook.com/cbsboya/?locale=tr_TR
CBS BOYA - Paint & Building Materials
rSpoeotsndm
,
·
Roofex
Elyaflý, Akrilik Esaslý UV Dayanýmlý Su Yalýtým Malzemesi.
Yüzey Üzerinde Sürüldüðünde Kuruyarak Elastik ve Su Geçirmez Bir Tabaka Oluþturur.
��Tüm ÇBS Boya Bayilerinde
Detaylý Bilgi Ýçin,
âËÅ“Ž0392 236 87 77
��+90 533 850 23 85
Dün Yayýnlanmýþ :)
ONALTÝS CBS firma logosu dikkat çekici :)
-
Herkes aklý yettiði kadar veya gücü yettiði kadar mücadele eder. Neden biraz kendini mutlu etmek için birazda karþýsýndakini her þey normal gibi duruyor aslýnda olmasý gerekende bu ama eksik olan bir þey var gibi takdirmi peki neden takdir Çavuþoðlu veya teðmenoðlu takdir edelimde neden. Takdir Allah'ýn varsa hakkýmýz tedbirden gerisi Allah'tan peki aradaki adaletmi adaletin temsilcisi halefi kim.
-
"Kurt daha SON SÖZÜNÜ söylemedi, herkes çobanýn yalanlarýný dinliyor."