28-30'a doğru dediğimde haftalıklara bakmamışım
yolda 23.5 - 24 civarı da önemli seviye
ikincil düşeni aşmışız, yatay bandı da yukarı kırarız herh/umarım :)
Printable View
https://i.hizliresim.com/20krcu6.png
haftalık grafik, 23.5-24 bölgesi önemi => 14 haftadır kırmızının üstünde hafta kapatamadı. btc tarihinin tek ayakta en uzun ayı dönemlerinden biri muhtemelen :)
:) kimbilir.
izleyenler hatırlar belki, 69'dan dönüş belli olduğundan beri master dip için 18+- ve 11+-'den birini seçeceğiz gibi yazıyorum.
18'le kalacaksa bile önceki dönemler şöyle oldu : yukarı yaptık, maliyetler yükseldi, yükselişe nerdeyse inanıldı ve tekrar ikili dip için geri dönüldü. birçokları için çok acı oldu tabi. öyle olursa, o arada kısa süreli 11+-'ye sarkışlar da olmaz denemiyor ne yazık ki. 2019 sonu 2020 o aralar güzelce dibe yakın pozlanmışken böyle bir sert dalış bizi kandırıp boşa düşürmüştü ve sonra da kalktı durmadan gitti - 10 bin üstünden geri alabildim ancak :) tabi aynı şeyler tekrarlanacak diye bir şart yok ama karakter böyle geçmişte. yanlış hatırlamıyorsam önceki master cycleda da uzunca aralı ikili dip var aynı şekilde.
18'i çok ciddiye almakla birlikte, bu kalkışa relief rally gözüyle bakıyorum şimdilik (demiştim zaten). yüklü bir şekilde de katıldım ama "heeyt gidiyoz" hissinden özellikle kaçınacağım. ola ki devam ederse daha ciddiye alınacak yerler baya yukarılarda. buralar oyun alanı, "vay be süper gidiyo" deriz, şıp diye bitip tekrar b.ka sarabilir. yaşayıp düzenli analiz ederek yürümek en iyisi.
bu arada, ETH dünyası ilgi çekici bir yere gidiyor gibi görünüyor.
ben daha teknik/fiyat bazlı bir adam olduğumdan o kadar odaklanamıyorum.
yakın izleyen varsa bilgi verse de hazıra konsak :party:
hem deflationary bir varlığa dönüşme, hem de masraflarda çok ciddi düşüş potansiyeli vs vs. bir sakatlık çıkartmadan planlananlar gerekleşirse neler olacak acaba? :)
piyasa daha tık dedi ether %50+ yaptı dibinden, btc %30+ filan herh.
btc 22+-'ye kadar çekilme ok
altında kalacak olursa çıkarım
üstüne dönerse tekrar girerim
tekrar altına inerse tekrar çıkarım
tekrar üstüne çıkarsa ... :)
23 üzerinde kalırsa 33-35 arasına gider . oradan geri gelir . sonrası ya nasip.
dow hareket hoşuma gitmedi, 19.5'ları buradan kaçtım
daha ümitliydim ama gelişmelere bakalım
not : btc 24k+- üzerinde kısmi geri alımlar var