Öyle birşey olsaydı soruyu okuyan okumaya devam etmezdi diye düşünüyorum Birde şöyle birşey vardı.. acaba olabilir mi [emoji33][emoji33][emoji33]
https://www.seskocaeli.com/haber/146...an-biri-olecek
Printable View
Öyle birşey olsaydı soruyu okuyan okumaya devam etmezdi diye düşünüyorum Birde şöyle birşey vardı.. acaba olabilir mi [emoji33][emoji33][emoji33]
https://www.seskocaeli.com/haber/146...an-biri-olecek
T24: e-Nabız uygulaması, Katar'a satılmış.
https://haber.sol.org.tr/yazar/imfye...23-2028-372224Alıntı:
Korkut Boratav
@korkutboratav
IMF'ye göre Türkiye ekonomisi: 2023-2028
AKP 2016-2022 yıllarında Türkiye ekonomisine IMF’nin vurguladığı iç ve dış istikrarsızlığı değil, çok ağır bir toplumsal bunalımı da “armağan etti”. Sermayenin ekonomik tahakkümü toplumsal cinayet boyutu kazandı.
https://youtu.be/s6PpEdCq6rA
Miting yapmış, ilk kez gördüm.
Selim Atalay
@SelimAtalayNY
İsveç’in “Uzaya gidiyoruz … “
diye füze atıp, sonra komşu Norveç’i vurması - olayı
Norveç olayı “isveç uzay dairesi basın bülteninden” öğrenmiş. Ateş püskürüyorlar. Çok kızdılar.
Norveç Dışişleri Bakanlığı açıklama yaptı: Böyle bir roketin düşmesi çok ciddi bir olaydır. Ciddi hasar yapabilirdi.
"Böyle bir sınır ihlali olunca, olayın sorumlularının ilgili Norveç makamlarını uygun kanallardan acilen uyarması hayati önemdedir”
Çok Sert ! Sınır ihlali falan …
💭 NATO üyesi Norveç bu ihlalden dolayı İsveç’e savaş açarsa, müttefik olarak Norveç’e yardım gerekebilir 😼
Daha İsveç’e “gelin roket hurdanızı alın” demediler.
😼Abla bizim uçurtma sizin kiraz bahçesine düştü… Alalım mı ? Sonra girip kiraz yolacaklar !
Evet bu haber çıktığından beri takip ediyoruz.Alıntı:
Alıntı:
Yavuz Özcan
@OOktayyildiz3
SON YILLARIN EN BÜYÜK SAADET ZİNCİRİ VAKAASI......
TOKATÇILAR TOKATLANMIŞ.......
İŞTE FATIH TERİM FONU'NUN KURBALARI....
BANKA MÜDÜRÜNDEN 80 MİLYONLUK VURGUN....
Evel zaman içinde Fotbulun mafyası olarak öne çıkan ve Derin Mehmet'in tayfası her yeri dolandırirken,....
.................................................. ............Alıntı:
2/-"Bir babayiğit" çıkıp bunları tokatlamış sağ olsun.Kemal Sunalım filmi TOKATÇI'DA OLDUĞU GİBİ....
Hizbullah Terör Örgütü militanını, domuz bağıyla işkence ederek öldürdükleri Konca Kuriş'in memleketinden milletvekili adayı yapan AKP: ''Kadınlar mesajımızı almıştır diye....
3/-umuyoruz...'' açıklamasını yaptığı saatlerde olay tam olarak,AKP plakalı, çakarlı Range Rover sahiplerinin eğitim süreci seçimi beklemeden başladı: ''Sen devlet misin ******?!'' sözlerinin yankılandığı İstanbulda vuku bulmuş....ŞÖYLEKİ....
4/-İstanbul'un sağanak yağışlı bir Eylül ayının son gününde cerayan etmıştir.Ümmetten zati alınin biri Denizbank’ın bir şubesinde müdür olarak görev yapan Seçil E’nin futbolcular başta olmak üzere birçok ismi dolandırdığı ahaliye davul- zurna eşliğinde duyrularak ahalide kıt....
5/-akıllı olarak bilinen zatların dikkatlı ve uyanık olmaları istendi ,selvi boylu patlamış ampul partisi lideri tarafından.Rızgariya welat gazetesinden Hüsemettin sağlam milyonlarca dolarlık vurgun iddiasında yer alan isimleri yazdı.
Deniz Bank Şube Müdürü Seçil E’nin iş ve...
6/-futbol dünyasının "önemli" isimlerini 80 milyon dolar dolandırdığı iddia edildi. Dolandırıcılığın ilk kurbanının Derin Mehmet'tin tayfasindan Teknik Direktör Fatih Terim olduğu iddiası nedeniyle vurgun ‘Fatih Terim Fonu’ olarak ahalide anıldı.
SAĞLAM'DAN SAĞLAM BİR.....
7/-HABER....
Rızgariya welat yazarı Hüsemettin sağlam milyonlarca dolarlık vurgunda ismi geçenleri yazdı. Sağlam şunları kaydetti:
“Son olarak gündeme gelen olay 90 milyon dolara yakın dolandırıcılık. İddialara göre; Derin Mehmedin tayfasından Fatih Terim, Arda Turan, Muslera,..
8/- Semih Kaya, Hamit Altıntop, Emre Belözoğlu, Cenk Tosun.
İş dünyasından Tayfun Demirören, Abdurrahim Albayrak, Serdal Adalı, Acun Ilıcalı… Sanatçılardan Serdar Ortaç, Hakan Altun, Ebru Gündeş gibi isimler varmış! Mış diyoruz, ortalıkta dolaşan bir çok kişi adları mevcut.....
9/-Savcılık talimatıyla süren adli işlemlerin tamamlanmasıyla kesin liste ortaya çıkmış olacak.
ATEŞİ TERİM HARLATMIŞ
Spor alanı bu saadet zinciri halkasına nasıl eklenmiş oraya odaklanalım dedim. Şöyle bir kulak kabarttım.Bahse konu Denizbank. Ancak iddia edilen banka.....
.................................................. ............Alıntı:
10/-üstünden işlem yapılmıyor. Banka çalışanı Seçil E. isimli şube müdiresi,Off-Shore sistemi ile döviz bazında paralara yüksek gelir garantisi teklifini sunuyor.Fatih Terim ilk tuzağa düşen isim.Radara yakalanmış yani. Bir milyon dolar veriyor.45 gün sonra, 32 bin getirisi ....
Yavuz Özcan
11/- oluyor.. Ana para arttıkça gelirin katlanacağı belirtiliyor. Terim, bir, iki, üç derken, çift haneli rakamlara geçiyor. Kağıt üstünde söylendiği gibi sözde gelir katlanıp gidiyor. Boşluğa doğru artık hızla ilerliyor.
AHALİYE TERİM HABER SALMIŞ....
Böyle yüksek getiri.....
12/-olunca Terim ahalide kendisine yakın herkese haber salıyor. Futbol dünyasından ilgi başlıyor. Öyle ya; bir koy, bin al. Kısa yol değil, kestirmeden köşe dönmeler hesaplanıyor. Tutuklanan Erzan, çakma banka dekontlarını Whatsaap üstünden atarak, durumu kimseye çaktırmıyor....
13/-87 milyon dolarlık inanılmaz vurgun yapıldığı ileri sürülüp olay resmî makamlara intikal ediyor. Bu kez; ballı, kaymaklı Off-Shore hesapları gidiyor. Yarine “Ahh, vahh yandım anam” şeklinde ahalide uğultulara dönüşüveriyor! Zira bahsedilen rakamlar uçuk.
Terim: 10 milyon....
Yavuz Özcan
14/-dolar.Arda: 8 milyon euro
Hamit: 4 milyon euro
Emre: 1.5 milyon euro
Semih: 1 milyon euro
Cenk: 500 bin euro
GEL BERİ HA GELBERİ GEL GÖNLÜMÜN DILBERİ....
Listeler kabarık.Tuhaf ve İlginç. Şunu da hemen belirtelim.İsmi geçen kişi ve kurumların bu iddialara yanıtı olursa ki...
15/- olmalı. Harfiyen köşemize taşıyacağız tabiki diyor Hüsamettin Sağlam....Benim anlamadığım şu; daha Tosuncuk’un Çiftlikbank olayı hafızalarda tazeliğini korurken bu ne iş- ne lahana ne turşusu anlıyamadım doğrusu... Haa bu arada, özellikle üç büyük kulüplerde faal oynayan...
16/- ve de oynamış olan bir çok isim, bu duruma inanmayıp geri durmuş. Bekle gör taktiği uygulamışlar. 3-5-2’den, dur, bak, dinle sistemine geçiş! Onları tebrik etmek lazım. Kimler mi.....
Yine iddialara göre; Mert Günok, İrfan Can Kahveci, Tayfur Havutçu, Tugay Kerimoğlu,...
17/-Kerem Aktürk, Okan Buruk, Hikmet Karaman, Emre Mor.” Ve lakin bu vukuat ahalinin ağzına sakız olmuş.Bu kazıklanan tayfa kendine yedirmediği için şimdiye kadar çıkıp konuşmamışlar da...Sadece gel berı ha gel beri,gel gönlümün dilberi turküsünü söylüyorlarmış....Ava giden....
18/- avlanmış anlayacağınız.Ha olayı böyle tuhaf yazdığıma bakmayın olay gerçektir gerçekten....